Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

andrew 46 11-03-10 13:03

Re: Machetele mele - steaua23

M3-ul e bestial..plafonul carbon look e genial..exact ca in realitate..
o macheta foarte bine relaizata si speciala , dupa parerea mea..
viperul rosu imi place mai mult..chiar daca cel negru spui ca are mai multe detalii...
bafta

steaua23 11-03-10 14:22

15 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by al3xys4u (Post 3170943)
felicitari. foarte frumoasa colectie . de vis pot spune :)

Merci :)

Quote:

Originally Posted by andrew 46 (Post 3171552)
M3-ul e bestial..plafonul carbon look e genial..exact ca in realitate..
o macheta foarte bine relaizata si speciala , dupa parerea mea..
viperul rosu imi place mai mult..chiar daca cel negru spui ca are mai multe detalii...
bafta

Si mie imi place mai mult viper rosu, dar a fost o ocazie si l-am luat si pe cel cabrio.

Subaru Impreza WRX STI New Age - AutoArt 1:18

O realizare veche a celor de la autoart, dar aproape impecabila. Scaunele par a fi din textil, desi am impresia ca e vorba de o "vopsea paroasa", iar detalile in general sunt bune. A costat putin, dar are detalii mai bune ca multe alte machete.
Am stat foarte mult la vanzare pe forum si chiar m-am mirat cum de nu e nimeni interesat de ea, fiind si la pret bun.
Thx. doyaseeme pentru macheta.

radu_rs 11-03-10 14:40

cred ca dadea mai bine macheta pe un fond mai inchis, gri/negru, dar, si asa macheta este impecabila, puse bine in evidenta detaliile pe care macheta le are.
Stii ce ar urma nu? Un Sti model 2006 :>

keep up the good work!

Racer21 11-03-10 14:42

Extreme de detaliata, motorul este de vis, ce sa zic...superba!!! :D Bafta multa in continuare :-)

steaua23 11-03-10 14:56

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3171809)
cred ca dadea mai bine macheta pe un fond mai inchis, gri/negru, dar, si asa macheta este impecabila, puse bine in evidenta detaliile pe care macheta le are.
Stii ce ar urma nu? Un Sti model 2006 :>

keep up the good work!

Merci. Carton negru/gri nu :( ... dar ar trebuii sa imi procur.
Cat despre Sti 2006 ... asa am auzit si eu :)) ... ceva negru.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3171816)
Extreme de detaliata, motorul este de vis, ce sa zic...superba!!! :D Bafta multa in continuare :-)

Merci. Nu e chiar extrem de detaliata ... dar e suficient de detaliata :D.

radu_bv 11-03-10 15:14

1 Attachment(s)
Foarte frumos Subaru:D a stat mult la vanzare ca lumea e mai interesata de modelul cu fata asta din poza,decat al tau(parerea mea), modelul tau nefiind asa de succes ca asta din poza:-P

steaua23 11-03-10 15:18

Pai varianta AutoArt de la ce ai postat acolo e destul de scumpa ... asta daca te referi la cel rally. Daca te referi doar la modelul 2006 ... posibil, dar nici pe ala nu l-am prea vazut prezentat decat in vreo 2 locuri.
Cei drept ... ca masina reala mi se pare foarte urata, dar faptul ca are detalii buna m-a convins.

radu_bv 11-03-10 15:28

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3171965)
Pai varianta AutoArt de la ce ai postat acolo e destul de scumpa ... asta daca te referi la cel rally. Daca te referi doar la modelul 2006 ... posibil, dar nici pe ala nu l-am prea vazut prezentat decat in vreo 2 locuri.
Cei drept ... ca masina reala mi se pare foarte urata, dar faptul ca are detalii buna m-a convins.

Ma refer doar la modelul postat in poza(banuiesc ca e 2006:-P) nu varianta rally, ci cel de strada.
Ca detalii e.....jos palaria. foarte misto,dar o strica botu:-P (doar din cauza faptului ca nu e apreciata ca model)

model collector 11-03-10 15:58

Putea sa fie orice model de Subaru si cu Botox pe bot si cu orice, tot nu le lua nimeni. Cum am mai spus-o stateau la vanzare niste machete reusite la preturi de tot rasul....dar parca tot mai misto R32. Macheta asta este foarte frumos lucrata, daca nu ma insel are si puntea metalica.

andrew 46 11-03-10 17:29

foarte frumos subaru impreza..il stiu si eu de pe forum unde a fost de vanzare si m-am mirat ca nu-l vrea nimeni:shock:..este chiar un model deosebit..daca nu luam celica sa sti ca venea la mine..:D

bafta;)

gabitzUU 11-03-10 18:52

Frumos facut subaru:) Pacat ca nu este chiar asa de reusit ca si 1/1 fata de celelalte modele :D adica aici este vorba de gusturi...:)

akastf 12-03-10 10:41

arata foarte bine subaru insa cred ca i se potrivea eleronul ala mare mai bine...asa pare incomplet...

steaua23 12-03-10 14:26

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3172003)
Ma refer doar la modelul postat in poza(banuiesc ca e 2006:-P) nu varianta rally, ci cel de strada.
Ca detalii e.....jos palaria. foarte misto,dar o strica botu:-P (doar din cauza faptului ca nu e apreciata ca model)

Varianta Combi de la subaru costa 30 euro. Daca o sa am bani la urmatoare comanda ... cred ca o iau si pe aceea. Are un raport calitate/pret foarte bun si pot trece usor peste design :D

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3172105)
Putea sa fie orice model de Subaru si cu Botox pe bot si cu orice, tot nu le lua nimeni. Cum am mai spus-o stateau la vanzare niste machete reusite la preturi de tot rasul....dar parca tot mai misto R32. Macheta asta este foarte frumos lucrata, daca nu ma insel are si puntea metalica.

Ai perfecta dreptate. Sunt multe machete bune chiar si aici la vanzare care nu prezinta interes. Nu are punte metalica ...

Quote:

Originally Posted by andrew 46 (Post 3172434)
foarte frumos subaru impreza..il stiu si eu de pe forum unde a fost de vanzare si m-am mirat ca nu-l vrea nimeni:shock:..este chiar un model deosebit..daca nu luam celica sa sti ca venea la mine..:D

bafta;)

Merci. Si celica aia mi-ar place, dar momentan sunt alte prioritati.

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3172736)
Frumos facut subaru:) Pacat ca nu este chiar asa de reusit ca si 1/1 fata de celelalte modele :D adica aici este vorba de gusturi...:)

Pai nu e reusit dpdv estetic :D. Ca performante sunt convins ca e tare.

Quote:

Originally Posted by akastf (Post 3174668)
arata foarte bine subaru insa cred ca i se potrivea eleronul ala mare mai bine...asa pare incomplet...

Merci. In varianta cu eleron mare sigur arata mai bine, dar n-a fost sa o gasesc pe aia.

Nissan 350Z - AutoArt 1:18

O macheta cu design placut, dar ceva mai slaba decat subaru ca detalii. Motorul este frumos realizat, dar are o mica problema de vopsea. Se vede o mica diferenta intre bara si capota, dar fiind argintie nu e asa sesizabila.

Creative256 12-03-10 14:53

Foarte tare 350Z, eu zic ca totusi e destul de detaliat ;)

e30_eVG3n 12-03-10 15:04

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3175342)
Nissan 350Z - AutoArt 1:18

O macheta cu design placut, dar ceva mai slaba decat subaru ca detalii. Motorul este frumos realizat, dar are o mica problema de vopsea. Se vede o mica diferenta intre bara si capota, dar fiind argintie nu e asa sesizabila.

Andrei, cred ca te refereai mai putin detaliata in copmparatie cu alte Autoart-uri:D Oricum mi se pare un model reusit (si ca macheta, si ca masina 1/1). Felicitari pentru achizitie!

All times are GMT +2. The time now is 22:20.

- Copyright 2026 4Tuning