![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
M3-ul e bestial..plafonul carbon look e genial..exact ca in realitate..
o macheta foarte bine relaizata si speciala , dupa parerea mea.. viperul rosu imi place mai mult..chiar daca cel negru spui ca are mai multe detalii... bafta |
15 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Subaru Impreza WRX STI New Age - AutoArt 1:18 O realizare veche a celor de la autoart, dar aproape impecabila. Scaunele par a fi din textil, desi am impresia ca e vorba de o "vopsea paroasa", iar detalile in general sunt bune. A costat putin, dar are detalii mai bune ca multe alte machete. Am stat foarte mult la vanzare pe forum si chiar m-am mirat cum de nu e nimeni interesat de ea, fiind si la pret bun. Thx. doyaseeme pentru macheta. |
cred ca dadea mai bine macheta pe un fond mai inchis, gri/negru, dar, si asa macheta este impecabila, puse bine in evidenta detaliile pe care macheta le are.
Stii ce ar urma nu? Un Sti model 2006 :> keep up the good work! |
Extreme de detaliata, motorul este de vis, ce sa zic...superba!!! :D Bafta multa in continuare :-)
|
Quote:
Cat despre Sti 2006 ... asa am auzit si eu :)) ... ceva negru. Quote:
|
1 Attachment(s)
Foarte frumos Subaru:D a stat mult la vanzare ca lumea e mai interesata de modelul cu fata asta din poza,decat al tau(parerea mea), modelul tau nefiind asa de succes ca asta din poza:-P
|
Pai varianta AutoArt de la ce ai postat acolo e destul de scumpa ... asta daca te referi la cel rally. Daca te referi doar la modelul 2006 ... posibil, dar nici pe ala nu l-am prea vazut prezentat decat in vreo 2 locuri.
Cei drept ... ca masina reala mi se pare foarte urata, dar faptul ca are detalii buna m-a convins. |
Quote:
Ca detalii e.....jos palaria. foarte misto,dar o strica botu:-P (doar din cauza faptului ca nu e apreciata ca model) |
Putea sa fie orice model de Subaru si cu Botox pe bot si cu orice, tot nu le lua nimeni. Cum am mai spus-o stateau la vanzare niste machete reusite la preturi de tot rasul....dar parca tot mai misto R32. Macheta asta este foarte frumos lucrata, daca nu ma insel are si puntea metalica.
|
foarte frumos subaru impreza..il stiu si eu de pe forum unde a fost de vanzare si m-am mirat ca nu-l vrea nimeni:shock:..este chiar un model deosebit..daca nu luam celica sa sti ca venea la mine..:D
bafta;) |
Frumos facut subaru:) Pacat ca nu este chiar asa de reusit ca si 1/1 fata de celelalte modele :D adica aici este vorba de gusturi...:)
|
arata foarte bine subaru insa cred ca i se potrivea eleronul ala mare mai bine...asa pare incomplet...
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nissan 350Z - AutoArt 1:18 O macheta cu design placut, dar ceva mai slaba decat subaru ca detalii. Motorul este frumos realizat, dar are o mica problema de vopsea. Se vede o mica diferenta intre bara si capota, dar fiind argintie nu e asa sesizabila. |
Foarte tare 350Z, eu zic ca totusi e destul de detaliat ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning