![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Daca ma mai uit mult la astea mici modific scara ! Piei satana , piei ispita ! Superbe man , felicitari !
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Astazi doua machete de provenineta Japoneza, una sigur si cealalta o suspectez a fi o Supra in varianta HW. Din pacate mai am numai pentru maine si poimaine prezentari, apoi cand gasesc sar cu ele pe forum. Investitii mari acum nu au sa mai fie , masinuta 1:1 a prins un pic de prioritate si incep sa mai bag bani acolo. Hot Wheels 1/64 163.Nissan Skyline (varianta R-32, de muult o cautam, si vad ca iar incep sa caut pentru ca in 2010 iese R-34, sau asa se aude) 164.Super Tsunami (arata a Supra suna a Supra dar nu scrie ca ar fi interpretarea lor ... sau poate nu am gasit eu ;) ) |
Japonezele sunt intotdeauna binevenite. Ma bucur sa vad ca ai gasit mult cautatul Skyline. Cat despre Super Tsunami, sunt de acord, seamana cu Supra, Supra Tsunami :lol:
|
Chrysler Firepower Concept si Supra sunt foarte, foarte faine! De Skyline nu mai zic;-)
|
Hehe,a ajuns si la tine in sfarsit Skyline :d .si Tsunami e fain rau.felicitari
|
9 Attachment(s)
Merci baieti, de mult caut Skyline si tare m-am bucurat cand am gasit :-D. Astazi ajungand pe la capatul sacului cu masinute va prezint un ozn de la HW si una din putinele machete care nu e HW in colectia mea, mai specitic un Welly primit de la o prietena dupa o excursie in Austria (personal nu pot spune ca imi place dar e cadou :-P ). Maine mai urmeaza cele 2 choppere de la HW si cam aia e :-(.
Hot Wheels 1/64 + Welly 1/60-1/64 Scales 165.Duel Fueler (a fost in acel 10-pack de care am tot zis) 166.MERCEDES-BENZ C-CLASS SPORTS COUPE |
Foarte faine !
|
Mie imi place mai mult Mertz-ul decat HW :oops:
|
Merci, sincer daca e asa si mie imi place mai mult decat HW cu care e asociat, dar fata de colectie ...
|
Pe C-Class merg alte roti... ar arata mai bine;-)
|
9 Attachment(s)
Am reusit si am mai amanat cu o zi finalul ;), aveam o vipera din 2010 New Models tinuta bine de rezerva si ieri am mai luat un HW (nu zic care, doar ca e un mini tir). Astazi cele 2 motoare (au fost 3 dar un Blast Lane e acum la prietena mea ) apoi cand ajung sa fac poze si cele 2 ramase.
Hot Wheels 1/64 (desi in cazul motoareleor nu cred ca e chiar 1/64...) 167.Blast Lane 168.Scorchin' Scooter |
168.Scorchin' Scooter e superb. daca ar fi si la 1:18 :O ...
|
Sunt foarte cool amandoua!
|
Foarte tare asa "flamed"! La HW-uri merg cel mai bine...muscle cars, dar si pe motoare se potivesc asa de bine :-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning