![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Al3xius pai vopseaua aia arta prea tare, numa ca si costa :)
|
Da frate, dai un ban dar stai in fata ! :) Mai bine strangi bani la ciorap 3-4 luni si o faci o culoare mai speciala !
|
Bine zis Al3xius...
|
Quote:
|
Quote:
"culoarea, pt ca, calibre negre mai sunt" ...e bine? :-P |
Quote:
pe langa culorile mentionate mai sus, eu a mea as fi facut-o aqua-albastru-mov 3 perle daca se putea ;) asa-mi place mie :P, dar culoarea nu vad necesar sa o schimbi. arata prea bine asa, dapinde de gusturi, daca iti place body paint combinat lasa cum e. daca iti place monocroma.. da-i alta culoare. ;) |
Quote:
Nu am vreo culoare speciala la masina dar un amic fara sa-si dea seama s-a apucat sa imi scrie pe capota diverse chestii cand era plina de praf si nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca la spalare nu au iesit. Deci ...recomand garaj si cate un pitt-bull legat de fiecare roata :D. |
Quote:
|
Din pacate:(...eu imi tin masina in garaj...dar am destui dusmani.Presupun ca pot si ei avansa,pana acum mi-au desunflat rotile...cine stie ce urmeaza:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci....CULORILE EXACT ASA VOR RAMANE...poate putine retusuri cand va fii cazu...
|
Intai sa ma prezint ... Sunt dost locatar al Sf Gheoului si am vazut prima oara masina pe viu in bv cand a venit Liviu cu ea la EMMA/et2 ... Mi-a placut la nebunie si ziceau ca merg pana in poiana sa pape ceva .... eu trea sa plec la meditatzii dar toata ziua numa la ei m-am gandit ce or face prin poiana si pe drumu poienii :D Ca si culoare .... parerea mea e ca asha cum e.... e ok. Cine mai are culorile astea ciudate si puse in asha fel pe mashina... Marlboro RULZ :)) Lasand gluma ar prinde bine un portocaliu ... sincer am vazut o calibra portocalie eram :O masca
|
liviu..... ai luat o decizie buna cand ai zis k lasi masina in clorile ei...;) ...gandestete...dak ii schimbi culoare trebuie sa faci ceva si la interior k doar nu lasi interiorul rosu-alb si masina neagra (exemplu) nu da bine..si ink ceva..trebuie sa mergi si la politie sa declari k ai schimbat culoare + ca trebuie sa platesti..in concluzie , lasa masina asa , vopseste o alb-rosu ca sa nu arunci bani degeaba pe alte chesti parerea mea ;)
|
Omule pare puternica nu stiu cati cai are !!! cat despre vopsea dak se asorteaza cu interiorul zic sa no schimbi dar ai putea sa mai renunti un pic la alb
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning