Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

SirNenea 04-05-06 12:54

Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!

dar jentile alea ce fac ca vad ca intarzie sau .....

Eugen_TL 04-05-06 14:35

misto robert! felicitari! hai cu jentile :) si la mai multe reusiri ! e un inceput ;)

Flow 04-05-06 17:38

Quote:

Originally Posted by Muttley_BTL
Mai, am si eu o nedumerire ca sa-i zic asa...
Spunea TAU, in fine, nu trebuia el s-o zica, c-o banuiam dinainte, da' zicea el ca producatorii videoclipului cautau fix o DACIE si nimic altceva!

Ma-ntreb de ce...

De fapt, am eu o teorie, sper sa nu fie adevarata, da' nu cumva masina lui TAU (repet, nu-mi doresc asa sa stea lucrurile), e pe post de panarama in videoclipul ala?!?

dupa ce am vazut videoclipul am gasit eu raspunsul
masina se potriveste perfect cu peisajul , calugaritele in negru etc
nu mai este cazul sa ti pui alte intrebari :lol: :lol:

Psycho 04-05-06 19:35

exakt .. tot e alb negru .. si cum zicea cineva io nu vad k se face mishto de nici o mashina ....

B-69-TAU 04-05-06 20:57

Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?

1 Attachment(s)
merg jantele astea??

mertan 04-05-06 21:10

tari jantele.... super fainutze....

horguemtuning 04-05-06 21:12

ma "tau" tot de la el !

Andre3y 04-05-06 21:12

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
merg jantele astea??

Mie imi place cum arata fain pt.o Daci se potrivesc..le-ai pus sus..;) mie chiar imi placcccccccccc ;)

B-83-DAC 04-05-06 21:12

parerea nea deja o sti...astept sa te vad evoluand cu ele

Andre3y 04-05-06 21:15

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
mama ce ma enervez ca nu pot sa stau sa vad si eu videoclipul si mai tare e ca nu il gasesc ripuit de pe TV.Hai cu clipul pe forum cat mai repede

Io l-as fi pus dar nu il gasesc pe Dc++ si asta car l-a pus omu asta nu merge...sa il dau jos....oo ce ma enerveaza..pun-l tu taule dar ii cam mare 120 Mg..compreseazal..ok

B-69-TAU 04-05-06 21:24

intrati pe hub-ul asta dchub://ndghub.gotdns.com la [lan]taur si veti gasi acolo videoclipul

SirNenea 04-05-06 23:28

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
mie cjhiar nu imi vine sa cred ca inca se mai ridica lume sa critice aiurea, doar de dragul de a posta.Sa inteleg ca unora chiar nu le place sub nici o forma progresul pe care unele persoane incearca, si chiar le reuseste , sa il faca masinilor lor...TAU tata tine-o tot asa cu masinutza si ti-am zis cu prima ocazie facem din nou o intalnire acolo si invitam si pe "maestrii" care au ceva de obiectat sa vina si sa stam de vorba despre ce mai avem de facut la masini.Stam jucam ceva.bem o berica si stam de vorba...

sa ma anuntati si pe mine cand faceti ca vreau si eu sa vin sa ii vad si eu aceasta "bijuterie" pe care o tot laudati atat

B-83-DAC 05-05-06 13:24

sirnenea cu mare placere te invitam.Nu e vorba ca o laudam dar ma enerveaza ca sunt multi care comenteaza aiurea si nici macar nu vin sa zica omului in fata cand se face o adunare.Nu imi plac oamenii care posteaza si cand e vorba sa ne intalnim nu vin

aleXpeed 05-05-06 14:08

sal, super marfa berlina, niste jenti si ii sta bine cu tot tuningul de pe ea!!felicitari, marfa dacie, niste jenti si gata;)

giubau_v8 05-05-06 17:02

dacia fara manere? casa loco? e cea de la prisma?

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning