Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/154288-gj-04-dva-underconstruction.html)

cristy_dacia 11-03-11 13:18

Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4159031)
1.Nu prea inteleg ce vrea sa fie chestia din antepenultima poza.Dvd, amplificator ...
2.Din poze vad ca ai prins boxee in tapiterie , ceea ce este o prostie pe care o vei afle peste cateva luni sau un an-un an jumate sau cand vei da volumul la maxim.Dc? pt ca poxa trebuia sa fie prinsa de usa iar in timp ce era prinsa trebuia sa ai mare grija sa nu strangi intrun punct mai mult si in altul mai putin deoarece akolo unde strangi mai mult boxa nu va mai fi perfect dreapta la suprafata ia asta inseamna ca membrana va fi putin deformata iar peste mult timp aceasta se va rupe.
Dupa ce prindeai boxa de usa faceai o gaura in usa atat de mare incat sa se vada membrana si pe tapiterie prindeai un capac de boxe , din ala cu plasa.Scz pt poza dar s-a facut noapte pana am terminat de spalat si curatat masina.

acela este un subwoofer.
eu la boxe am pus tavitele iarasi ca nu imi place fara tavita cum arata.sistemul audio nu va ramana asa.oricum mersi pt sfat ;)

Marian06tzw 12-03-11 20:08

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4161187)
acela este un subwoofer.
eu la boxe am pus tavitele iarasi ca nu imi place fara tavita cum arata.sistemul audio nu va ramana asa.oricum mersi pt sfat ;)

un sfat de la mine taie din levierul ala de schimbat viteze ca arata ca drq mai ales dupa ce ai pus mansonul ala

cristy_dacia 12-03-11 22:43

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 4164435)
un sfat de la mine taie din levierul ala de schimbat viteze ca arata ca drq mai ales dupa ce ai pus mansonul ala

am inteles sefu asa voi face

kowally 13-03-11 17:17

La schimbatorul ala ai facut cea mai "tiganie mare" .Taie din el si aseaza pielea aia de sus de la nuca pana jos la plastic si da jos cauciucul original de pe schimbator.Daca nu zicea Marian06tzw de el nici nu bagam de seama.

cristy_dacia 13-03-11 17:44

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4166335)
La schimbatorul ala ai facut cea mai "tiganie mare" .Taie din el si aseaza pielea aia de sus de la nuca pana jos la plastic si da jos cauciucul original de pe schimbator.Daca nu zicea Marian06tzw de el nici nu bagam de seama.

asta se rezolva cu schimbatorul;)

bia 22-03-11 17:59

Ingrijita masina , sa o plimbi mult si sa te bucuri de ea , frumoasa rosioara.

cristy_dacia 22-03-11 18:05

Quote:

Originally Posted by bia (Post 4191513)
Ingrijita masina , sa o plimbi mult si sa te bucuri de ea , frumoasa rosioara.

mersi fain colegu.si a ta e frumoasa foc

danyel_2008 03-04-11 21:36

Hmm...cam liniste pe aici :shock:

cristy_dacia 04-04-11 09:58

Quote:

Originally Posted by danyel_2008 (Post 4224657)
Hmm...cam liniste pe aici :shock:

cam liniste ca momentan nu am mai facut mare lucru la masina decat ca am luat un alt filtru de aer ca nu prea sunt bani.
sa sper ca pana luna viitoare sa am si folie si cu stalpi negri:???:

andi_cimpean 04-04-11 15:58

31 de pagini...

Pentru ce anume?

Ai pus câteva difuzoare şi o cotieră şi în rest ai promis de nu ştiu câte ori ca vei da portbagajul jos.

Să nu crezi că am ceva cu tine, dar chiar nu era cazul să îţi faci thread pentru câteva modificări care ar fi trebui să fie de maxim câteva rânduri, într-un comment!

Din nefericire pentru acest forum, nu eşti singurul!

Ingerasul99 04-04-11 16:07

Pentru fiecare mica chestie sau promisiune se mai face cate o pagina 2 .

cristy_dacia 04-04-11 19:04

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 4226639)
Pentru fiecare mica chestie sau promisiune se mai face cate o pagina 2 .

bine ca sti u ma al tot stiutoru.
ma daca nu aveti ce scrie nu mai scrieti ma.

rog un moderator sa inchida acest thread pt ca prea mult am fost luat in bataie de joc.eu credeam ca e o comunitate de treaba dar ................

rog un moderator sa inchida acest thread si sa fie redeschis cand voi cere eu redeschiderea lui daca se mai poate.

kowally 07-04-11 12:44

Bai fratilor , subiectul asta are 30 de pagini pentru ca sunt mult prea multe comentarii la un singur lucru ,cu toate ca uni au dreptate cand zik k nu sa modificat la masina asta prea multe in afara de portbagaj si boze.

Sonny™ 07-04-11 12:49

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4227071)
bine ca sti u ma al tot stiutoru.
ma daca nu aveti ce scrie nu mai scrieti ma.

rog un moderator sa inchida acest thread pt ca prea mult am fost luat in bataie de joc.eu credeam ca e o comunitate de treaba dar ................

rog un moderator sa inchida acest thread si sa fie redeschis cand voi cere eu redeschiderea lui daca se mai poate.

o sa fie inchis, bafta in continuare;)

cristy_dacia 07-04-11 12:49

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4234947)
Bai fratilor , subiectul asta are 30 de pagini pentru ca sunt mult prea multe comentarii la un singur lucru ,cu toate ca uni au dreptate cand zik k nu sa modificat la masina asta prea multe in afara de portbagaj si boze.

lasai kowally in pace sa vorbeasca.
pentruca threadu se poate inchide ca masina a mea nu isi are locu peaici ca e prea rabla sa fie postata pe acest forum numai cu "bolizi"

All times are GMT +2. The time now is 20:17.

- Copyright 2026 4Tuning