![]() |
Re: E30 - Coupe white
Quote:
daca ma gandesc bine cred ca fac dieselul meu LOW......:lol: bafta ali cu masina.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Aistea sunt:!: |
Salut . La ce pret sunt jantele alea ? Am gasit si eu dar RM si vreau sa fac o comparatie ..
Bafta cu ursuletzul ! :evil: |
Quote:
Nu stiu exact ce preturi au ...cel putin in starea in care sunt ele acum! |
200 ? sau mai putin ?
|
Quote:
|
Quote:
!!!!!!!!!! |
tace si face:lol::lol:. ce ai rezolvat cu jantele?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut!
Am luat de la tine acum vreo 2 luni o macara de geam electric pentru partea dreapta. Macaraua functioneaza, este ok. Problema e ca... ori nu stiu eu sa o montez ori nu se potriveste. Masina mea e din '88. Macaraua pe stanga este de alt tip, deci nu am cum sa lucrez "in oglinda". Probabil macaraua este pentru pre-facelift iar masina mea este facelift. Nelamuririle mele sunt urmatoarele: -Care e pozitia macaralei? Cu motorasul in fata, in spate? -Cum se prind bumbii aia de geam? -Cum arata geamul? Ar fi ideal daca mi-ai spune daca portiera de pe care ai dat tu jos macaraua este identica cu portiera mea. |
Masina este in 4 portiere sau 2?
Daca este in 4 portiere sigur ai uitat sa specifici lucrul asta, Macaraua e de pe una in 2 portiere. Si sa stii ca m-am chinuit si eu putin pana sa o scot, e destul de "tricky" Masina donatoare este cea cu stopurile late, deci "facelift" |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mai mult, nu se potriveste macaraua de pre-facelift pe modelul face-lift! |
Cateva filmulete cu ursu pardon barcutza la joaca:twisted::lol:
https://www.youtube.com/user/aliump?feature=mhum |
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning