Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

radu_bv 26-10-10 13:21

Re: Machetele mele - radu_rs

A gresit virajul in poza 5:))
Desi Clio R3 e cea mai ok realizata, Daciile 1300 sunt cele mai reprezentative machete Solido pe aici pe la noi;)

radu_rs 26-10-10 22:32

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3757558)
Imi doresc si eu una dar fara decaluri...
Asta e criminala din toate punctele de vedere si pozele la fel:!::!::!:

O sa o iau si eu p-aia fara decaluri, merci 8)

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3757626)
chiar ca criminala:shock: si eu o vreau indiferent de varianta.Este foarte bine realizata pentru pretul ei, si in plus Solido sunt singurii care o fac la nivelul asta.Foarte frumoasa:love: si pozele arata chiar bine, imi permit sa zic ca ar fi dat mai bine daca era pozata mai de jos, de la nivelul ei, oricum arata fantastic, felicitari:!:

Solido sunt singurii care fac modelele care-mi plac mie frantuzesti, ma refer la megane in special. :lol:
Merci

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3758360)
A gresit virajul in poza 5:))
Desi Clio R3 e cea mai ok realizata, Daciile 1300 sunt cele mai reprezentative machete Solido pe aici pe la noi;)

Clio Clio Clio Clio Clio rules! :twisted:

model collector 26-10-10 23:14

La Focus WRC, ai unele poze foarte tari!

radu_rs 27-10-10 00:20

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3760359)
La Focus WRC, ai unele poze foarte tari!

Stiu si unde am gresit ca sa spun asa, in pozele unde apar si acele de brad.

Am dus macheta pe o poteca in Poiana Brasov, am spus ca daca tot am batut drumul pana-n varf, sa-i fac cateva poze, macar pentru background-ul de poveste. :)

Dar chestia asta face ca in unele poze sa se observe ca este vorba de o macheta statica.

multumesc model collector.

Racer21 27-10-10 15:05

Devine serioasa treaba cu pozele afara, daca ar fi un photo-contest sigur ai fi in locurile fruntase :-P

radu_rs 01-11-10 08:38

5 Attachment(s)
merci mestere Racer21 8)

Gold rims

Impreza Sti / Megane Rs

FED express 01-11-10 15:17

to hell and back:evil:
ce bine poate sa arate, Impreza ca Impreza, dar Megane-ul e de pus in rama:yes:
arata grozav cu jantele asa, bravo, buna idee ai mai avut:idea::arrow:
felicitari:!:

CIPONE 01-11-10 17:09

Sunt eu singurul caruia i se pare ca R Clio Trophy de la Solido e un pic iesit din scala?Adica oare cand vreodata un Clio este comparabil la dimensiuni cu un Focus?(mai ales WRC)Spun asta pentru ca si eu il am pe Clio Trophy si pus langa Megane-ul Trophy spre exemplu mi se pare exagerat ca si dimensiuni...

Scuze de off Radu, no offence, am si eu machetele si mi plac ambele, dar totusi, mi se pare mie sau..?

radu_rs 01-11-10 20:43

Renault Clio Sport R3 maxi, nu trophy ca nu exista clio trophy :-P , cel pe care-l avem, respecta proportiile. Este intr-adevar o impresie datorita faptului ca este inalt si scurt, iar asta-l face sa fie mai robust... la fel ca cel scara 1:1.

revin cu lamuriri concrete :))))

2010 01-11-10 22:10

Frumoase pozele:!:

DrifterGT 01-11-10 22:39

Minunat...!

radu_rs 03-11-10 08:38

Danke baietii!

radu_rs 13-11-10 13:48

6 Attachment(s)
Tin sa-i multumesc userului DrifetGT care si-a rupt din timpul lui pentru a ma ajuta cu doua perechi de numere de "inmatriculare" auto, la 2 din machetele mele Megane. Asadar, "daca ma trage Politia pe dreapta" sunt in "regula"... Bbuhahahaha

FED express 13-11-10 14:58

hmm...un megane deasta sport cred ca imi iau si eu, ca prea bine arata.numerele cred ca ieseau mai bine pe foaie autocolanta:rolleyes2

2010 13-11-10 15:28

Imi plac cele doua in aceasta sedinta foto:!:

All times are GMT +2. The time now is 02:49.

- Copyright 2026 4Tuning