![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
A gresit virajul in poza 5:))
Desi Clio R3 e cea mai ok realizata, Daciile 1300 sunt cele mai reprezentative machete Solido pe aici pe la noi;) |
Quote:
Quote:
Merci Quote:
|
La Focus WRC, ai unele poze foarte tari!
|
Quote:
Am dus macheta pe o poteca in Poiana Brasov, am spus ca daca tot am batut drumul pana-n varf, sa-i fac cateva poze, macar pentru background-ul de poveste. :) Dar chestia asta face ca in unele poze sa se observe ca este vorba de o macheta statica. multumesc model collector. |
Devine serioasa treaba cu pozele afara, daca ar fi un photo-contest sigur ai fi in locurile fruntase :-P
|
5 Attachment(s)
merci mestere Racer21 8)
Gold rims Impreza Sti / Megane Rs |
to hell and back:evil:
ce bine poate sa arate, Impreza ca Impreza, dar Megane-ul e de pus in rama:yes: arata grozav cu jantele asa, bravo, buna idee ai mai avut:idea::arrow: felicitari:!: |
Sunt eu singurul caruia i se pare ca R Clio Trophy de la Solido e un pic iesit din scala?Adica oare cand vreodata un Clio este comparabil la dimensiuni cu un Focus?(mai ales WRC)Spun asta pentru ca si eu il am pe Clio Trophy si pus langa Megane-ul Trophy spre exemplu mi se pare exagerat ca si dimensiuni...
Scuze de off Radu, no offence, am si eu machetele si mi plac ambele, dar totusi, mi se pare mie sau..? |
Renault Clio Sport R3 maxi, nu trophy ca nu exista clio trophy :-P , cel pe care-l avem, respecta proportiile. Este intr-adevar o impresie datorita faptului ca este inalt si scurt, iar asta-l face sa fie mai robust... la fel ca cel scara 1:1.
revin cu lamuriri concrete :)))) |
Frumoase pozele:!:
|
Minunat...!
|
Danke baietii!
|
6 Attachment(s)
Tin sa-i multumesc userului DrifetGT care si-a rupt din timpul lui pentru a ma ajuta cu doua perechi de numere de "inmatriculare" auto, la 2 din machetele mele Megane. Asadar, "daca ma trage Politia pe dreapta" sunt in "regula"... Bbuhahahaha
|
hmm...un megane deasta sport cred ca imi iau si eu, ca prea bine arata.numerele cred ca ieseau mai bine pe foaie autocolanta:rolleyes2
|
Imi plac cele doua in aceasta sedinta foto:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning