![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Quote:
|
Hristos A inviat
|
Mamaa nene 7 pagini de topic pentru un grup :)))))))) Si numa mecanici... merita sticky la perle asta jur :))
|
Quote:
|
nu e posibil sa fie LSD?......
eu am avut urs cu LSD cred ca 50%...sau mai putin...si dadea cercuri in draci... la fel...pe cric roata se invartea.....dar cercurile le dadea perfect.... stiu ca blocantul daca ridici o roata nu se invarte deloc.... asa am la ambii ursi pe care ii am acum.... |
Quote:
|
Quote:
nu ma pricep la LSD......deci iti dau dreptate.......:) sal...... |
Quote:
|
Daca nu ai putea sa invarti deloc roata ar fi blocat 100%. orice blocant de bmw original se invarte,cand ridici o roata,mai usor sau mai greu,depinde si cat de uzat e diferential si "tras" de el.
|
Quote:
|
Quote:
in cateva minute am sa atasez 2 filme cu masina mea :D unul avand grupul vechi asa numit (open) si unul cu noul grup care (nu stiu ce este) astept parerile voastre a mai multora care au avut masini cu asa ceva si care se pricep desii mai mult ca sigur aproape toti de pe acest forum va pricepeti !!! |
Si acum urmeaza momentul adevarului !!! si astept cu mare interes parerile voastre celor care se pricep intradevar !!!
film (fara blocant) -- https://www.youtube.com/watch?v=RCiTE...eature=related film cu grupul nou care nu stiu daca este blocant sau nu dar oricum se vede diferenta :peace: --- https://www.youtube.com/watch?v=nl2VpzIdBLw |
nu indrazneste nimeni ????
|
eu unul zic : se vede diferenta.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning