![]() |
Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri
turbinele astea ceva mai noi au geometrie variabila...
|
aham... i understand!
|
Am si eu o intrebare si sper sa nu sariti cu gura pe mine :oops:
Vreau sa fiu sigura k e adevarat sa nu`mi fac iluzii degeaba Se poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a implini varsta de 18 ani? nu stiu dak a mai fost pusa intrebarea... :oops: |
Quote:
Da,se poate. Doar examenul va fi sustinut obligatoriu dupa implinirea virstei de 18 ani. |
exact`........
|
Vă salut pe toţi! Doresc să achiziţionez un Mercedes w124 200 D, deci Diesel, şi aş dori să aflu cāt consumă aproximativ (īn afara oraşului in special), acest motor de 2.0 Diesel. Am mai căutat şi pe alte site-uri, dar nu am găsit ceva concret, aşa că am apelat la sprijinul vostru. Multumesc.
|
as avea si eu o intrebare...exista mitsubishi evo IX MR edition
ce este acest MR ???? ce inseamna? |
salut am cumparat un cap de toba de ala sport pana mea sa baraie si am bagat acel cap pe dacia 1310...la toba unde se termina e putin fisurata se poate din cauza asta sa nu se auda... ? :)
|
imi explica si mie cineva ce inseamna CDI la Mercedes? C vine de la compressor sau de la common-rail?
si inca ceva: daca motorul de 2.5 V6 de la Audi este common-rail. Mersi mult |
Quote:
CDI= common rail direct injection Motorul de pe masina ta nu e common rail. |
Care poate sa ma ajute si pe mine :) ..Daca codul vopselei masini nu scrie in talon cum il pot afla(este scris pe undeva pe caroseria masini)??Multumesc
|
Quote:
Daca nu gasesti codul,mergi cu masina sau un element de pe ea la un magazin cu vopsele "pe calculator" si iti prepara ei pe baza esantioanelor de proba. |
Masina este o Nubira:) modelul 1997!!
|
Hmm, daca e alba gasesti spary gata prearat in alb casablanca la Selgros. Si daca nu e metalizata tot mai gasesti vopsea gata preparata. daca nu vrei asa, urmeaza indicatiile de mai sus.
|
ce inseamna sdi,hdi,...toate...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning