![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Foarte frumoase amandoua Eugen. Bravo.
|
11 Attachment(s)
Quote:
Pentru azi: Ferrari F40 Evoluzione 1/43 Bburago Italy (nu are abtibildul de pe capota:sad:) (multumesc akastf) Ferrari 456GT 1/43 Bburgao Italy (multumesc akastf) |
Frumoase Ferrari-urile, foarte frumoase. Ma bucur ca le-ai prins la Stef.
|
Quote:
http://mbmc.mercedes-benz-clubs.com/...l311kuehne.jpg Quote:
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cat despre Ferrari, imi mai trebuie 3 modele la 1/43 si le am toate produse de Bburago Italy;) Si tot Ferrari, trebuie sa primesc un 348tb 1/18:D Pentru azi, doua Ferrari-uri mai rare si foarte vechi: Ferrari Testarossa 1/43 Bburago Italy (macheta nu are volan, ca orice Testarossa 1/43 produs de Bburago... greaseala de matrita, mai am si unul galben, care la fel nu are volan) (multumesc manta79) Ferrari 308GTB "SABA" 1/43 Bburago Italy (varianta fara geamuri, mai rara) (multumesc manta79) |
Da, chiar ca e rara 308 Saba, pe forum numai la cineva am mai vazut-o...in rest, bravo! ;) Chiar apreciez colectia ta de Ferrari (si 1/18 si 1/43), dar la 1/24 te-am "luat" :twisted: :lol:
|
Faina piesa, Saba! Banuiesc ca tragi o poza frumoasa de grup cand termini colectia de Ferrari Bburago 1/43, nu?
|
18 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi: Alpine A110 Racing Version 1/24 Bburago China (multumesc Madalin) Se deschid usile si capota motorului, foarte bine realizat de catre cei de la Bburago, surprinzator pentru China. Are rollcage si extinctor! Sper sa va placa pozele;) |
Faine Ferrari, si al meu a fost verde si fara geamuri dar acum l-am restaurat si e visiniu. Si mie imi vin 2 de la aokimare si le am pe toate Ferrari de la Bburago 1:43.
|
Macheta e faina, nu extraordinara dar faina. Pozele in schimb imi plac foarte mult! Bravo!
|
Frumos Alpinul,sunt curios cat de mic este fata de cel 1/18,pt ca eu am primit un model ca asta 1/18 de la solido si zici ca este 1/24:)) Masoar-o si tu si spune-ne:)
|
Misto pozele ! Chiar ai ales fff bine locul... Macheta insa nu se preteaza la astfel de poze... sort it out fast ! ;)
|
sa te bucuri de ele :)
|
Quote:
Frumoas si Alpine-ul, dar mai ales pozele. Mi se pare mie, sau colectionarii HW fac poze superbe la 1/24? :lol: (si tu si Venox) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning