![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
Ce sa zic, ce stii tu despre piercuri?? :)) Nu te mai baga :)) Lasa fiarele pentru noi ... ;))
|
Sa ma bag si eu ? :D
Serios. Un pierce nu te face mai atragator/atragatoare. :D Nu inteleg de ce trebuie sa va intepati ca sa arati mai ... trendi. :D Dar nu imi sariti in cap pt parere. |
Quote:
|
eu am unpierce in ureche..nu cred ca ma face mai atragator...n'aveam ce face intr-o seara, am contactat o prietena..si m-a gaurit:D
tatuaj...as vrea sa imi fac unul da nu stiu cu ce...de vreun an de cand ma gandesc la unul nu m-a impresionat niciunul pana acum..cand o sa gasesc un tatuaj ok..o sa il fac:D |
1 Attachment(s)
Eu singurul tatuaj pe care mi l-as face e cu asta mic de aici, dar alta imagine... :D
Mi-a luat mintile... Il am si in masina, si pe wallpaper, si 2 brelocuri cu el (unul de plus si unul metalic), si la telefon, ca accesoriu, si ca tema pe telefon, si 2 jucarii cu el... :D Si agenda e cu el... Si pix... :D Si mai zic?? DAr mi-e ca e FOARTE complicat :( Si... :( O sa ma las... Oricum, asta e sg tattoo pe care mi l-as face 8) |
Quote:
PS: Nu o zik ku rautate... |
am si eu o prietena...tweety...e inconjurata de tweety..brelocuri, teme, ceasuri etc etc etc...si are 22 ani:)...nu stiu daca are si un tatuaj cu tweety?!?!?
|
Cauta-l :D
Ca sfat :D |
Quote:
|
Stiu :D Si imi placeeee :D
|
Treci la curatenie si lasa 4tuningul ! :D
Si lasa tatuajul ala ... ca ti-ar ocupa o mare parte din corp. Si ... nu o sa mai aiba inteles cand o sa fii femeie la 50 de ani. ;) |
Quote:
si de tattoo ... nici eo nu recomand... m`am plictisit de acum de el... si il am de 3 ani....si peste 10 nush ce ma fac :D:D:D: |
il scoti :lol:
|
Deci lasati curatenia in seama mea...
Si tatuajuuuuuu.... O sa fie miiiic :X |
Si intr-un loc ferit :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning