![]() |
Re: De unde vine nick-ul fiecaruia ?
1 pentru ca imi place cum canta acest artist(grasu xxl)
2 cand miam facut contul eram obez:twisted: |
ride the riddle
The Riddler sau Edward Enigma, personaj consacrat din Batman, imbracat de obicei intr-un costum verde, cam acelasi verde ca masina mea, si cum si masina mea e o enigma in sinea ei, merge ca unsa o zi, apoi urmatoarea zi parca s-a stricat totul pe ea, pana ajungi la mecanic isi revine si nu iti dai niciodata seama ce are. deci ride the riddle, conduc enigma :-? |
Mario asa ma striga o parte din prieteni , de la Marius .
CrT de la numele de familie . |
Mi s-a parut tare denumirea :))
|
FED- de la numele meu
express -de la THE BANDIT EXPRESS celebrul Pontiac Trans Am din filmul ”Smokey and the Bandit”. |
Ma numesc Vali si sunt nascut in 91. Dar eram copil pe atunci cand mi-am facut contul (parca prin 2006), si noh, as vrea sa il schimb, dar nu se poate.
|
Ba se poate cu un mail ceva la admin !
|
Quote:
|
salutare la toata lumea:D:D..nick-ul meu vine de la numarul masinii mele :D IS-92-GRG :D ..am prins drag de el sa stiti :rolleyes2
|
Quote:
On: Greu de imaginat..... |
porecla dog,iar 99 imi place ca nr.
|
DrifterGT...
Drifter , deoarece de mic mi'a placut sa alunec cu masina , fie ea virtuala/reala , a fost un vis care pe parcurs vreau sa il transform in realitate. GT , am fost foarte atras de Porsche'urile GT , gen GT 997 :oops:. |
vladigrec=vlady, ma cheama vlad si mi se mai spune vlady.
|
danydaniel19....pai daniel al 2-lea nume al meu,dany e prescurtarea de la daniel si asa ma striga toata lumea si 19 e nr meu norocos;)
|
cangri vine de la cangriman asa cum se spune congresman`ului in Puerto Rico.
Congresman`ul este omul cu cea mai mare putere in stat. Deci un fel de seful sefilor Mi-a fost pus de prietenii din state deoarece iubesc foarte mult reggaeton`ul un stil muzical nascut in Costra Rica si Puerto Rico. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning