![]() |
Re: Fiat Bravo
ce motor ai ?
|
Quote:
GT 1.8-ul benzina ? |
Quote:
|
Quote:
sa inteleg ca intr-un fel sau altul am dreptate nu ? un prieten pe 1.8 vroia sa faca swap cu 2.0 turbo , daca nu vrei sa faci asta poti daca ai bani sa ii cumperi alte pistoane cu modificari la bloc mi se pare , daca tot ai unul spart , un cip , nu mare branza , mai greu la aspirat natural si costa relativ mult , cea mai buna varianta ramane tot cea cu alt motor... barchetta are acelasi motor dar 131 ce cai si 9000 rpm , ce nu stiu este daca are alte interne decat al tau sau difera doar softul |
Quote:
|
Quote:
tu meriti sa te bat , am desfacut faru degeaba :-w , si mai meriti sa te bat dintr-un motiv , stii tu din care |
=)) dute ma :)) de far nu mai stiam sigur :| totusi..a trecut juma de an :| si faza cealalta...muncesc ba baiatule :|
|
Quote:
nu ba baiatule ba , e o faza ce tine de o promisiune , vrum vrum ;) |
ai mess, use it :))
|
Quote:
am si telefon , rar esti de gasit ;) |
Quote:
Si altceva.. As pune un motor de bravo de 2.0 dar... nush si faza cu barchetta ar fii ceva :D |
Quote:
|
Quote:
is aceeasi suporti si aceleasi prinderi...deci nu ai nimic de modificat ;)) |
Din cate stiam de la aventurile tovarasului bau in schimbarea motorului , trebuie sa fie neaparat mai nou decat masina ta , mai vechi nu , in rest intereseaza-te daca ai pe cineva la rar ca sa fi sigur , mie personal imi place 1.8-ul dar daca arunci un 2.0 turbo sau 2.0 de hgt n-ar strica , oricum te costa sa ajungi la 155 de cai ca pe hgt :) , iar 2.0 turbo 16v are 196 , deci tot varianta ok ramane swap...
PS: Bau = vw lover :)))) |
salut daca afli cumva cam cat costa omologarea masinii cu un alt tip de motor,lasa-mi si mie te rog niste detalii ca si eu am aceasi nebunie in cap.mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning