![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
Quote:
|
Īncetaţi cu discuţiile ăstea aprinse. Lăsaţi oamenii să pună poze şi video. ( că eu asta fac de cāteva ore.. )
Felicitaţi organizatorii, participanţii.. dar fără să vă certaţi. Şi pe cei care nu ştiu cu ce se mănāncă sportu ăsta.. lăsa-ţii să-şi facă posturi. :D |
Quote:
|
ba prietene...ba PRIETENI...stati ba acasa...ca si cu voi si fara voi show-ul tot ala este...noi batem sute de km sa ajungem sa vedem asa ceva si voi venici cu replici de genul"am stat 5 ore in ploaie si frig sa vad o masina demna de drift'???????? pai pa baiatule cunoscator alea sunt masini de drift care le-ai vazut..mai putin evo ala care cred ca e de raliu si mazda care omu era incepator...si era super bun...dar ce sa stiti voi...repet si o tin pe a mea intr-una intr-una intr-una: JUCATI NFS CU DAMAGE OFF CA SA AVETI MEREU O MASINA FRUMOASA SI "LUCIOASA IN CULORI CURCUBEU" si faceti drift cu ea...ca na..aia e masina demna de drift nu? PS vedeti ca a aparut shiftu acolo aveti si bmw e36...faceti voi din ea o masina demna de drift, daca ale baietilor nu va plac =)))
|
Quote:
|
evenimentul a fost foarte reusit.. felicitari organizatorilor! bube nu au fost chiar deloc..sa facut tot posibilul
Felicitari FullSPeed racing..si baietilor care s'au chinuit foarte mult este primu eveniment unde addicted a venit aproape in formula completa..este primul eveniment unde am participat si noi..acolo cat de cat.. si ne bucuram foarte mult. . multumim si la vara o sa va asteptam si noi la slatina pentru un asemenea eveniment ;) in 1-2 ore o sa urmeze o serie de vreo 150 de poza foarte frumoase ;) @ restul frustratilor si nemultumitilor : mai capatati si voi experienta in asemenea evenimente si poate atunci invatati si voi sa apreciati cat de cat ce faci unii oameni ;) pentru ca pentru un organizator multumirea sufleteasca e cand vede ca a reusit sa faca ceva bun.. si il scarbeste si il nemultumeste cand vede asemenea oameni ca scot asemenea perle (vorbesc din proprie experienta ) ;) placerile voastre personale este sigur ca nu se pot discuta ;)dar rezumativa la comentarii..mie nu mi'a placut..si nu la comentarii gen mama voastra cu masinile voastre si cu bmw;urile voastre ;) ca e imatur prostesc si inutil ;) |
haideti nu mai aveti poze?? filmulete?? eu nu am avut cu ce sa fac :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Criss ştie cum e .. Mai aşteptaţi şi voi.. vă rugăm frumos. |
Niste filmulete de la Audio are cineva ?
|
M-a determinat sa postez ala de a zis ca acel comentator l-a "disperat".
Da, HAI-ul a fost simpatic in postura de comentator, insa intr-un mod extreeeeem de accesibil si simplist. Probabil d-aia-i denigrat celalalt. In postul meu exista si un pasaj care spune ca a fost interesant, deci v-aprindeti degeaba. Sambata n-am ajuns, insa am inteles c-au fost doua japoneze, o RX si o Silvia. Speram sa le vad, insa n-au aparut. Sincer, pentru alea am asteptat pana la sfarsit, altfel eram plecat dupa maxim o ora. Si ca fapt divers, veritabililor devoratori de motor-sport de-i vad pe aici: incercati un Campulung, un Sibiu, o Babarunca. Dac-aici ati ramas impresionati, as vrea sa va vad impresiile dupa ce vedeti acolo. Noapte buna! |
Sper ca ati fost multumiti toti de eveniment este al 2-lea eveniment din Pitesti si sper sa o tinem tot asa sa urcam din ce in ce mai sus pentru a deveni un oras pe harta evenimentelor anuale chiar cate 2 3 .
Tin sa felicit publicul pentru ca a venit in numar atat de mare si nu au plecat cand a inceput sa ploua . Multumim 4tuning & Euromall pentru ajutorul acordat nota +100 Felicitari tuturor participantilor tuning , car audio and drift Si nu il ultimul rand multumesc echipei FullSpeed Racing pentru ajutorul acordat fara voi nu se putea tine acest eveniment . Nikola a facut aproape 4000 de poze o sa le puna in seara aceasta . OFFtopic : Pentru cei care sunt interesati sa faca o filiala FullSpeed in orasul lor puteti sa ma contactati pe mess ID pikolloalex |
Quote:
Scuza-ma daca tu vii din tokio si ai vazut la un eveniment de genu asta ( la drift ma refer) cate 80 de masini nu e vina noastra ca nu ne putem ridica la nivelul tau . Promit eu ca daca tu vii cu o masina mai buna decat a lui Tengu , Hai , KNS , RLG eu iti fac un eveniment numai pentru tine sa fii multumit . |
Quote:
Lasă-i să vorbească gura fără ei.. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning