Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

Flo_lancer 25-04-10 16:35

Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

Quote:

Originally Posted by spartanwarrior (Post 3309119)
stiu ca o sa ma injurati toti :))
dar e printre cele mai chicioase tuninguri pe care le-am vazut :)) de la bara fata, lambo doors, evacuare, tot :))

da ai dreptate...nui m pachet ca toate matzele din tara nu?

p.s. ii dau dreptate lu hori:))

daflyer_oradea 26-04-10 15:20

ma pot face ca nu am vazut...e un forum liber (in general) deci ai si tu dreptul la parerea ta...revin astazi cu cateva pics...

Gabi 26-04-10 16:46

Este părerea lui şi dacă până şi proprietarul maşinii i-o respectă, îi rog pe ceilalţi care ţin morţiş să-i ţină partea lui daflyer să se abţină.

VladM, la următorul mesaj în care postezi un cuvânt obscen, iei vacanţă !

daflyer_oradea 27-04-10 06:56

eu am facut masina cum am crezut eu ca e bine, si ...sa fie absolut diferita de ce este in romania, in materie de e36...daca am reusit si daca e apreciat, e ok. daca unii (nu cred ca e singurul) considera ca e kitch...sau mai stiu eu ce, e dreptul lor, e parerea lor...
ma doare intr-un fel ca eu stiu cat am muncit, si cat efort am depus, financiar si...nopti nedormite, nervi etc...sa vina cineva sa "arunce" o chestie din asta, dar...daca atat le poate unora capul, ce pot face eu?absolut nimic...si de aceea, nu merita sa ma stresez in nici un fel

sprinter 27-04-10 07:30

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3313934)
eu am facut masina cum am crezut eu ca e bine, si ...sa fie absolut diferita de ce este in romania, in materie de e36...daca am reusit si daca e apreciat, e ok. daca unii (nu cred ca e singurul) considera ca e kitch...sau mai stiu eu ce, e dreptul lor, e parerea lor...
ma doare intr-un fel ca eu stiu cat am muncit, si cat efort am depus, financiar si...nopti nedormite, nervi etc...sa vina cineva sa "arunce" o chestie din asta, dar...daca atat le poate unora capul, ce pot face eu?absolut nimic...si de aceea, nu merita sa ma stresez in nici un fel

Nu ai cum sa impaci si capra si varza ... unora o sa le placa altora nu.... daca muncesti mult si investesti o groaza de bani nu inseamna neaparat ca iese ceva excelent... depinde doar de cel ce o apreciaza. O masina de genu asta se face in general se face sa ii placa proprietarului, nu publicului.

Caius TM 27-04-10 08:38

ai fost weekendu' trecut sau acu 2 sapt. la nunta? :D te-am vazut sambata seara prin oradea-city.. cu flori si minunii pe ea...
mie imi place masina.. e diferit dar nu mi se kitch.. cel putin din profil, combinatia cu negru arata f bine!
legat de capacele tale... am uitat complet! ti-ai facut rost sau iti trimit eu? :D

Flo_lancer 27-04-10 10:30

o participat la nunta ca de nu mergea se supara nevasta pe el:))

daflyer_oradea 27-04-10 13:05

2 Attachment(s)
nici nu am pretentia sa placa tuturor, e prea extrem, e ceva care fie place, fie nu place. insa de la asta pana la a fi kitch...e drum lung. numa deranjeaza deloc ca nu place cuiva...doar putin m-a deranjat catalogarea atat de rapida in categorie...dar, nu mai are rost sa dezbatem subiectul...

DaBotta 27-04-10 13:22

Ce sa mai ! Ti-am zis si ieri casa de piatra sa isi faca aia din epoca de piatra :). Tu sa o faci din BCA cu dita mai garaju si dita mai piscina :D. Sa fiti iubiti si fericiti !!!

Gabi 27-04-10 14:15

Casă de piatră, ginerică ! :peace:

daflyer_oradea 27-04-10 15:08

THX !!!

BMnWA 27-04-10 15:13

Casa de piatra prietene !

GJ 64 GAB 27-04-10 16:52

Casă de piatră !

VaLeX 27-04-10 17:05

Casă de piatră !

Succes cu matza pe mai departe , looking good , nu intotdeauna ce e diferit inseamna si kitch ...

D0ryN 27-04-10 17:53

Casă de piatră şi o casnicie fericita !

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning