![]() |
Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
Quote:
p.s. ii dau dreptate lu hori:)) |
ma pot face ca nu am vazut...e un forum liber (in general) deci ai si tu dreptul la parerea ta...revin astazi cu cateva pics...
|
Este părerea lui şi dacă până şi proprietarul maşinii i-o respectă, îi rog pe ceilalţi care ţin morţiş să-i ţină partea lui daflyer să se abţină.
VladM, la următorul mesaj în care postezi un cuvânt obscen, iei vacanţă ! |
eu am facut masina cum am crezut eu ca e bine, si ...sa fie absolut diferita de ce este in romania, in materie de e36...daca am reusit si daca e apreciat, e ok. daca unii (nu cred ca e singurul) considera ca e kitch...sau mai stiu eu ce, e dreptul lor, e parerea lor...
ma doare intr-un fel ca eu stiu cat am muncit, si cat efort am depus, financiar si...nopti nedormite, nervi etc...sa vina cineva sa "arunce" o chestie din asta, dar...daca atat le poate unora capul, ce pot face eu?absolut nimic...si de aceea, nu merita sa ma stresez in nici un fel |
Quote:
|
ai fost weekendu' trecut sau acu 2 sapt. la nunta? :D te-am vazut sambata seara prin oradea-city.. cu flori si minunii pe ea...
mie imi place masina.. e diferit dar nu mi se kitch.. cel putin din profil, combinatia cu negru arata f bine! legat de capacele tale... am uitat complet! ti-ai facut rost sau iti trimit eu? :D |
o participat la nunta ca de nu mergea se supara nevasta pe el:))
|
2 Attachment(s)
nici nu am pretentia sa placa tuturor, e prea extrem, e ceva care fie place, fie nu place. insa de la asta pana la a fi kitch...e drum lung. numa deranjeaza deloc ca nu place cuiva...doar putin m-a deranjat catalogarea atat de rapida in categorie...dar, nu mai are rost sa dezbatem subiectul...
|
Ce sa mai ! Ti-am zis si ieri casa de piatra sa isi faca aia din epoca de piatra :). Tu sa o faci din BCA cu dita mai garaju si dita mai piscina :D. Sa fiti iubiti si fericiti !!!
|
Casă de piatră, ginerică ! :peace:
|
THX !!!
|
Casa de piatra prietene !
|
Casă de piatră !
|
Casă de piatră !
Succes cu matza pe mai departe , looking good , nu intotdeauna ce e diferit inseamna si kitch ... |
Casă de piatră şi o casnicie fericita !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning