![]() |
Re: Urs M50 Turbo vs +-400 cai
Quote:
|
Quote:
crezi ca daca o masina e din 2007 nu poate sa ia bataie de la una din 85 :?::?::?: |
Quote:
nu cred ca are rost sa intri in partea asta a discutiei ! foarte tare masina FELICITARI !!! cat este 325 ? |
Felicitari WPP-ule!!!
Am vazut filmele si masina merge senzational! Bravo |
Tot respectul ... ti-am mai spus-o si ti-o mai spun ...
Oamenii ca tine merita apreciati in primul rand ptr ca tac si fac ! |
Quote:
wpp-ule m-am distrat copios cand am vazut filmele cu masina ta si ma distrez si mai tare cand stiu ca nu e la potential maxim ursu tau carpatin :P |
felicitari wpp pt cum iti merge masina si pt victorie
adevarul e k in mers,masina trage f bine,ma bucur k pe harta intermediara suntem pe acolo :) |
Quote:
|
pe o harta kre la mine a scos 376cp cu limitare la 6500ture 1,9presiune
ne-am dat din mers,la mine in masina eram 3 oameni la cam 250kg toti + masina mea1400kg(integrala) si wpp cu ink un baiat in total cu masina cu tot 1400kg cred la kpat de a 4a ma depasea si pe la 220 ramaneam la 2 masini in urma pacat k a plesnit ceva la cutie si nu am mai avut okzia sa setez harta de 2,5,dar per total ma declar multumit |
Quote:
|
Quote:
mai analizeaza ce am scris si dak tot nu intelegi,da-mi un pm intelegi termenul harta intermediara la 1,9 presiune cu limitare d turatie la 6500? intelegi k voi avea una finala de 2,5 si va fi fara limitarea pt axele stoc? sau desenez? si dak nu ti se pare destul de ok,poate te dai tu cu wpp sa vedem ce faci |
Quote:
Da. Inteleg ce vei avea. Nu stiu daca ai banii in buzunar sa il faci acum. Intrebam daca pe moment schimbi cu stock sau treci direct pe upgrade. |
Quote:
|
Ca Sa Lamurim Ceva....ursul Wpp Mai Mult De 1200 Kg Nu Are
Si Cursele Se Fac Pe 402 Metri Cu Start De Pe Loc.. Asa Ca Czr-ule Ai Pierdut Pe Mana Ta...sincer Ai Gresit Cat Despre Wpp { Masina} Imi Place Cum Trage Dar Se Pare Ca Inca Nu S-a Dat Cu Alta Masina Din Aceeasi Categorie....alt Urs 2,5 24 Valve Turbo..............??????????????????????????????? ??????????????????????????? |
Poata sa fie si 10 ursi din aceeasi categorie, eu merg pe mana lui WPP :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning