![]() |
Re: E92 - 325 - DJ 89 SMY - New car
Quote:
|
10 Attachment(s)
:P hai ca mai atachez cateva poze,sper sa nu se repete cu cele din urma:P aia ultima cu norii e facuta de mine,defapt se deosebeste de restu prin profesionalism:))se vede ca ma pricep la poze
|
de ce nu ai luat manuala?
|
NU O SUPORT ! asa a fost si prima,tot automata,m`am invatzat cu 2 pedale:P
|
daca nu aveai chromu ala pe la chederu ala de la geamuri, era mai bine, + vopsit buza de la jante rosie = sex
|
Interioru ala piano black ma scoate din minti :D sa numai zic de tiptronic . nota 9,5 la interior ca nu are scaune sport in rest..... :D
|
:(( vere ce ninge:(((acu 1 an ne imbracam in pantaloni scurti iar acuma ne cautam geaca si manusile :(
|
Quote:
adevarat :sad: ...app super pozele ! ;) |
Quote:
ce au zis astia la vreme?mai ninge?:(in legatura cu 4tdays ce ash putea sa fac?oricum nu cred ca pot urnii masina nici macar 1 metru pe zapada asta,platforma ar fi o solutie? |
Quote:
|
Smiley daca vrei s-o duci cu platforma la bucuresti te ajuta baiatu :))) '' prietenu la nevoie se cunoaste :d '' glumeam ... sper sa ne intalnim la 4tdays.
sa speram ca trece zapada pana atunci , daca nu punem roti de iarna pana la bucale :P |
frumoase poele..cromu ala de la geam ar da mai bine negru dupa cum spunea plictisit si pana la urma te-ai hotarat sa pastrei jantele astea sau revii la cele originale...sau poate altceva:>
|
foarte frumoasa masina.facuta cu gust,asa cum vreau si eu sa imi fac masina.
sa ai noroc de ea si km cat mai multi fara incidente.mai rar masini asa frumoase !!! |
smy maine iar vin la craiova sper sa dau si de masina ta :D :X
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning