Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - kox's coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/136820-e46-koxs-coupe.html)

sharpreloaded31 09-10-10 09:22

Re: E46 - kox's coupe

Quote:

Originally Posted by quze (Post 3713480)
Da stiu, se obtin usor creditele in Anglia :lol::lol: spor la achitat fiare.
Nu te mai obosi sa imi raspunzi, e dimineata si m-am distrat ceva pana la ora asta, poate d-asta am fost mai recalcitrant, spor la munca.

eu chiar am spus intr-o postare ca mi-a placut masina baiatului, doar ca motorizarea lasa de dorit.
cat despre credite sau daca am vreun credit, obositule, nu te ingrijora tu ;)
ce sa intelegi de la un tzarush!? daca el nu are, nu tre sa aiba nimeni.

scuze de off topic, dar ca de obicei il intereseaza pe vecinul din scara, daca are vecinul de sus ce crapa. ca doar asa e la noi...

Bmwaldo 10-10-10 15:37

Quote:

Originally Posted by sharpreloaded31 (Post 3713309)
ba probabil ca s-a auzit, doar ca unii dintre noi au altfel de preferinte colegu. eu am preferat sa imi iau csl direct ca sa nu cumpar portbagaje si alte oglinzi de pe ebay. la matale acolo ai auzit de csl?

stai linistit ca nu impresionezi pe nimeni cu un csl reparat probabil pe la leepu prin garaj ...

cat despre atacul gratuit pe care ni-l oferi, asa fac astia carora le cadea zgura de pe casa si au ajuns si ei " la mai bine ", sufera si jignesc ... crezi ca esti vreun buric pe undeva ??

kox_24 10-10-10 18:34

Quote:

Originally Posted by Luci_e36 (Post 3713118)
jantele ce sunt acum pe masina nu sunt cumva alea ce le'a avut bacosh pe 350z?

nu nu sunt aceleasi roti.alea erau rh si erau pe 20.

Luci_e36 10-10-10 19:35

Quote:

Originally Posted by kox_24 (Post 3717119)
nu nu sunt aceleasi roti.alea erau rh si erau pe 20.

aha :D ca seamana cu ele foarte mult...ti'am vazut de multe ori masina si arata intr'un mare fel mai ales ca in tm sunt putine e46'uri modificate care chiar sa'ti ia ochii si al tau cu siguranta ocupa primul loc 8)

kox_24 10-10-10 21:12

Quote:

Originally Posted by Luci_e36 (Post 3717325)
aha :D ca seamana cu ele foarte mult...ti'am vazut de multe ori masina si arata intr'un mare fel mai ales ca in tm sunt putine e46'uri modificate care chiar sa'ti ia ochii si al tau cu siguranta ocupa primul loc 8)

mersi

kox_24 10-10-10 21:15

Quote:

Originally Posted by sharpreloaded31 (Post 3713309)
ba probabil ca s-a auzit, doar ca unii dintre noi au altfel de preferinte colegu. eu am preferat sa imi iau csl direct ca sa nu cumpar portbagaje si alte oglinzi de pe ebay. la matale acolo ai auzit de csl?

si eu as fi preferat sa imi iau direct csl.dar astea sunt posibilitatile.cat este plapuma atat m-am intins.mai incolo nu se stie.momentan am doar portbagaju de csl. :D:D:D

sharpreloaded31 11-10-10 01:12

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 3716627)
stai linistit ca nu impresionezi pe nimeni cu un csl reparat probabil pe la leepu prin garaj ...

cat despre atacul gratuit pe care ni-l oferi, asa fac astia carora le cadea zgura de pe casa si au ajuns si ei " la mai bine ", sufera si jignesc ... crezi ca esti vreun buric pe undeva ??

buric sau nu, vezi ca esti off topic vasilica ;)

se vorbeste despre masina omului si nu despre neajunsurile mele gasco :D

sharpreloaded31 11-10-10 01:13

Quote:

Originally Posted by kox_24 (Post 3717604)
si eu as fi preferat sa imi iau direct csl.dar astea sunt posibilitatile.cat este plapuma atat m-am intins.mai incolo nu se stie.momentan am doar portbagaju de csl. :D:D:D

bravo colegu. mie chiar imi place si culoare si rotile, doar ca poate reusesti sa iti iei o motorizare mai mare. in rest felicitari pt cum arata masina ;)

RoByNeT 11-10-10 07:55

Quote:

Originally Posted by sharpreloaded31 (Post 3718134)
buric sau nu, vezi ca esti off topic vasilica ;)

se vorbeste despre masina omului si nu despre neajunsurile mele gasco :D

Iti recomand cu caldura sa lasi un pic nasul mai jos. Nu prea sunt tolerate replicile astea pe nicaieri + ca si tu esti off`topic si ma obligi si pe mine ...

pwr_bz 01-11-10 19:32

1 Attachment(s)
Domnu K O X ce mai face masinuta?
Care ii mai e viata?
Nici o poza nimic cu ea?
Noutati?
Hiberneaza?

PS: parca seamana?:)

soosy 01-11-10 19:48

am vazut masina sapt trecuta de foarte multe ori prin oras,parca eram sincronizati,cam in fiecare zi,ba eu eram in spatele lui ba el..evident intamplator

frumoasa masina,in realitate ii altceva:X
sa ai parte de ea si spor in continuare la miciile detalii

P A K E 01-11-10 20:00

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 3776273)
Domnu K O X ce mai face masinuta?
Care ii mai e viata?
Nici o poza nimic cu ea?
Noutati?
Hiberneaza?

PS: parca seamana?:)

S-a mutat KOXatul in State :lol:

kox_24 02-11-10 09:51

1 Attachment(s)
masina e ok.asteapta sa ai ajunga capacele de la roti si apoi un pic de stressss pe mareo pt o sesiune foto cum trebuie.pana atunci doar o poza mica. :D

eqilibruee 02-11-10 15:54

Quote:

Originally Posted by kox_24 (Post 3777830)
masina e ok.asteapta sa ai ajunga capacele de la roti si apoi un pic de stressss pe mareo pt o sesiune foto cum trebuie.pana atunci doar o poza mica. :D

ce e aici sedinta cu parinti? aia albastra e cea mai urata :))

kox_24 10-11-10 09:14

1 Attachment(s)
mai pun si eu o poza mica

All times are GMT +2. The time now is 08:17.

- Copyright 2026 4Tuning