![]() |
Re: Team CSR
:D si mai urmeaza pe astra pe langa jantele alea inca ceva :D
|
cum e acum e belea,pri ii faci un exterior unicat,ori o lashi asa ca e frumoasa si ii faci un motor roket
bafta |
8 Attachment(s)
team csr Transilvania Tuning days
|
ai uitat cateva masini csr domnule...las ca pun eu :D...........mai tarziu
|
:) domnule nu am uitat ca mai aveam si cu matizu si cu fiat ..da nu am mai pus ca merge naspa netu si imi rog morti pana se incarca.:)apropo ufo ce tot explicai tu acolo cu jentile:D?
|
Deci..show over...congratz la UFO pt Logan, la restu pentru participare...spor la "tuningat" in continuare si la mai mare!!.. :D
|
mersi mai sammy felicitari pt premiu :D best custom..ai fost cam la limita cu loganul alb de baia mare si matizul :D dar totul a fost k
|
On the edge e mai palpitant... ;)
Speram sa castigam mai detasat la urmatoarele showuri.. |
felicitari!!!
si un msg pt laju... in leg cu ce are la status!!!: DON T BREAK THE RULES....BEND THEM!BY OUTLAWZ...THE OUTLAWZ ARE 4 THE REAL BOYS,NOT FOR YOU PUSSY'S...... AVAND IN VEDERE CA CHESTIA ASTA NOI O FOLOSIM NU E FRUMOS DIN PARTEA TA LAJULE |
Danutzu, watch language si nu face off-topicuri degeaba. Ai ceva de spus, in particular, pe mess sau pm, rivalitatiile personale se rezolva in particular sau pe strada. PUNCT. Oricum stii ca sterg toate off-topicurile...so chill.
Toate cele bune. |
Quote:
|
16 Attachment(s)
TEAM CSR la Transilvania Tuning Days
|
Felicitari CSR!!
|
fain punto'ul sa ai bafta de el cicione ;)
|
silviule ai lipsit !!!!!!!!!!!! ei ei !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning