![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
4 Attachment(s)
Niste poze si din partea mea, facute printre filmari. A fost super, mai ales ca am mai castigat cativa membri;) Sper sa mai fie asa intalniri. Cel mai mult mi-a placut sfarsitul:twisted:
|
cornell29 este id-ul meu ! Frumoase pozele dar filmuletul cand e gata?
|
Am facut comanda de parasolare si de tricouri. cei care mai vor sa ma anunte. cu respect!!!!!
|
Quote:
|
|
Chiar daca mi-a luat mult de montat clipul vreau sa zic ca a meritat si vreau sa le multumesc membrilor high speed drivers care au facut o treaba excelenta,atat soferii cat si cameramanii.Mult respect si abia astept sa realizam partea a 2-a care va fi si mai spectaculoasa ca aceasta si cu mai multi membri.
|
poate o sa ma primiti si pe mine la urmatoare miscare...
|
<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/BMT8v7R8rNx" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
Enjoy:!::twisted: |
Bmw-ul cu sigla M are motor de m power?
|
Nu, are un 2.5. As mai da niste detalii, dar nu stiu daca vrea el sa stie toata lumea de noul lui proiect (are o legatura si cu M power).
|
Despre proiectul lui ar fi cel mai bine sa ne spuna el ce si cum ;) Asta e parerea mea...Oricum ii doresc mult succes in noul lui proiect
|
multumesc mult boy_wonder pentru activarea embeded-ului si lui EaGle pentru facerea thread-ului sticky.Mult respect baeti!!!:D
|
cum se poate intra in acest club?
|
Da add la id-ul hutanuionutmarian si vorbeste cu el. Spune-i ca vrei sa intri si tu in club si rezolvati voi.
|
Sau il suni ca pe mess mai greu dai de el ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning