![]() |
ce nu suport eu copii astia care se lauda pana peste cap cu ce au...macar de ar fi produs pe banii lui...da altzi isi rup carca sa ii fie baiatului bine...mancala-r tata :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
vinde , de 2 zile ne streseaza cu statusu lui .. \" Vand nokia 6230i \" :lol:
alexutzzz ai tacut tati ? vbeste ... cat`s got your tongue ? |
ce cearta stupida...
lasati dreaq telefoanele.. credeti k dk ai telefon de 1000 euro ,iti mai creste brusc ink un coi?! dimpotriva, dk te spargi in basini cu el mai rau rade lumea de tine, si ma refer la lumea normala , nu la ceilalti copii prosti plini de fite... asa k reveniti la subiect ;) |
a zis speeder cam tot ce era de zis :D
biness |
Bai Speeder, taci din gura baaa, k n-ai vrut sa-m i vinzi mie telefonu ala al tau, PRAFU SA SE-ALEAGA DE EL ( nu k ar mai avea mult)!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si ala cu SCULA de pe pagina anterioara...Tel. tau de 400Euroi l-ai luat acum 6 ani nu?Nokia Banana, sau cum se numea.... |
pai c vrei?! dupaia cu ce telefon ma mai laudam la lume ? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
:D :lol: topicul este ce telefon mobil ai? am zis si yo care e prob neaparat daca mi am facut placerea si mi am luat un tel mai sukar inseamna ca sufar??? si ca ma dau mare |
Santosh te am jignit yo??? vb frumos
|
Re:
Quote:
adio , maricon mic ce esti |
Re:
Quote:
|
santos nu sufera deloc , el spune lucrurilor pe nume :wink:
e baiat de nota 20 asa ca \"ciocu mic\" santos dami si mie idul lui mutzu sa vorbesc cu el de telefon . |
sconxoo
asta e id`u blowwind ... ma uimesti pe zi ce trece ... =)) pe ym nu mi-ai zis vreodata ca sufar .. zici aici ? =)) oricum ma lasa rece orice parerea de-a ta legata de mine so ... continua .. ah , si btw ... sufar cu cine vreau sa sufar .. nu de alta .. da ..sa scap de anturaju nedorit ... chit ca imi scot vbe dup`aia .. gen sufar , mi se rupe .. parca mai rau ma mi se rupe inima-n 2 cand ii zic unuia in fatza ca e .. PROOOOOOOOOOOOOOOST ... ma da prost de bubuie ... intelegi ? |
Mi-am luat k300i ieri :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning