Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

serifu_gun 16-03-07 00:43

Re: Alba Iulia

eu unul v-am spus de la inceput ma bag orice ar fi,dc tre sa dau bani lunar dau ptr ca is pasionat,nu vreau sa castig din club vreau sa castig pentru club.eu unul nu ma pot ocupa ca luam eu o parte din raspundere,cea mai mare,dar timpul ma preseaza.oricum duminica ne intalnim si vedem ce facem.

hoinar 16-03-07 08:02

nu merge asa. nu putem face chestii d'astea cu "secretu". poate iesi un tambala mare dup'aia. plus ca exista riscul sa fim pe langa lege. si atunci ne-am ars. vreau sa facem tot corect. cred ca cea mai buna varianta e sa trecem in statut la varsta minima 18 ani, iar ca exceptie 16 ani, cu acordul scris al unuia din parinti / tutore, etc. ceva de genul. la exceptia asta adaugam ceva de genul ca nici unul din membri cu varsta peste 18 ani nu va incuraja / nu va intreprinde nici un fel de actiune care sa incurajeze conducerea de autovehicule de catre persoanele 16-18 ani sau cele care nu detin permis, membri ai clubului. cred ca asa e ok.

evident ca raspunderea pt o astfel de ilegalitate apartine celui care o face, insa trebuie sa aratam ca clubul vine sa promoveze legea si buna conduita in cadrul membrilor. de fapt, asta tine de responsabilitatile sociale ale clubului.
de acord?

bogdan100 16-03-07 12:49

de acord...:) deci cand ne intalmin pana la urma?duminica la 5 la parcarea de la stadion?

riv_gms 16-03-07 22:07

In clipa asta am plecat adik la 3 plec spre alba ... sunt prezent si eu cu 525tds :)

bogdan100 17-03-07 11:30

te asteptam :)

bogdan100 17-03-07 14:03

Expo Transilvania in colaborare cu Publisys si Spider Tuning
invita pe toata lumea intre 21-25 Martie la Transilvania Tuning Show.

Evenimentul va avea loc la Expo Transilvania Cluj in cadrul Salonului Auto 2007.

Transilvania Tuning Show se va desfasura pe o suprafata de 600 mp acoperiti si 200 mp outdoor cu acces direct din Salonul Auto.

Ce puteti vedea:
- automobile personalizate
- automobile de competitie
- motociclete
- firme de specialitate
- multe noutati si premiere din domeniul tuningului auto si nu numai

Va avea loc o tombola iar marele premiu va fi un ATV oferit de Expo Transilvania
Se preconizeaza un numar de 15 - 20.000 de vizitatori.
Pretul uni bilet de intrare este de 2 RON.

hoinar 17-03-07 15:46

eu cred ca o sa ma duc la expo transilvania. sa vad numai cum gat cu treaba.

bogdan100 17-03-07 15:52

maine cum facem aline?vi dupa mn?la fara un sfert?am inteles ora...

CED 17-03-07 19:58

2 Attachment(s)
poze de saptamina trecuta

ab79fly 17-03-07 22:16

1 Attachment(s)
Pistonu Nr 4 cu care forjam eu masina prin oras :))

hoinar 18-03-07 08:16

io, ba, ca ne-o tras in chip :) ui la noi cum stam... ca bilele la magnet :) asa-i ca aratam promitzatori? ca niste tineri si vajnici utecisti... hihihi =)) nu stiu ce mi-a venit. cred ca sunt afectat de somn la ora asta.

stefane, eu mi-as face colier cu pistonul ala. prea arata beton. inseamna ca ai izbandit-o ieri? :)

bogdan100 18-03-07 09:24

hmmm se pare ca gms-il nu mai vine...pacat... :(

silk' 18-03-07 12:28

merci mult blue_cat........cred ca-s singurele poze ,...deocamdata......eu am crezut ca faci poze numai la masina lu stefan,nu am stiut ca ne-ai facut si noua!

mah....da harnici sunteti voi .....chiar ati terminat masina sambata!!!!bravo voua!deabea astept sa vad cum toarce:)).......

bogdane?.....ce s-a intamplat cu gms-ul de nu mai vine??......parca era pe drum?....

riv_gms 18-03-07 13:27

baieti sper k nu este nici osuparare ... un club poate sa mearga in nainte chear dak unul nu este .... la mine sunt probleme inevitabile ... pt k mami are diabet si ... este singura persoana pe kre mai o am .... si m`am intors acasa .... doream sa vin din tot sufletul sa fiu langa voi ... sa fc ceva admosfera .... poate next day voi fi prezent cu amble mandre ... cine stie ... Salutare .... si va multumesc.... si imi cer scuze nu merit statutul pe care mi l-au dat unii dintre voi ... va multumesc .. mult .....

bogdan100 18-03-07 13:55

gms-ul ar fi culmea sa comenteze cineva de aici ceva...oricare dintre noi care ar fi fost in situatia ta ar fi facut la fel...Sper sa se vindece cat mai repede mama ta si in cateva zile sa ne vedem cu totii...

All times are GMT +2. The time now is 21:56.

- Copyright 2026 4Tuning