![]() |
Re: 2 Faster More Show
Quote:
Nu stiu care e parerea voastra, personal cred ca in perioada care am pierdut-o cu aranjarea masinilor, se putea termina tot concursul dar nu s-a vrut. |
pai ce-i atata suparare?ati semnat cumva vreun contract cand ati dat banii prin care sa se oblige cumva organizatorii la aia, sau aia sau aialalta si nu s-a respectat clauzele prestabilite?
daca doar pe vorbe si un zambet, fara nimic clar stabilit inainte in scris si semnat nu poate exista suparare. e ceva ce tine de spectacol, organizeaza fiecare cat de bine poate si daca nu mai este timp, din cauza vremii sau mai stiu eu ce, atunci asta este. mai grav este ca se schimba chiar si preturile de intrare de pe afis, pe motiv ca a cerut mai mult aeroportul, ca si cum nu s-a discutat inainte acolo ce si cum cu privire la suma. daca te prezinti la manifestare din placere atunci accepti conditiile oferite si te poti supara daca nu iti place ceva si alta data nu te mai prezinti. si asa se vor tria si evenimentele serioase si unde merita sa mergi fata de cele unde e pierdere de timp. iar daca intre timp cineva poate sa controleze si vremea atunci chiar o sa fie totul perfect. |
Quote:
Istvan la randul lui a platit pt cronometrare si acolo trupa lui de "rideri" au fost organizatori, deci si acolo ai gresit persoana de "contact". data viitoare vezi pe cine intrebi. cu putina atentie ai putea sa aflii informatii utile de la persoanele corecte |
nu ati fost corecti cu premierea eu am fost in grupa g 2 masini si numai timpi mei iati scris nu cred ca eu am scos atata mai ales cu nitro sa fim seriosi se vede clar in filmulet cum am plecat si ce departe l-am lasat normal ca lui iati dat premiul 1 daca o fost din bucuresti si din organizare va-ti priemiat voi intre voi asa se intampla tot timpul la satu mare o sa fie mai tare cum a fost in fiecare an fara smecheri ca voi:D:x:evil:
|
Quote:
|
chiar numi pasa de premiu dar trebuia sa fiti corecti trebuia sa postati si timpi celuilalt bmw nu numai ai mei aicea se vede ce corecti ati fost n-am cuvinte :-)
|
Quote:
in caz ca te-am confundat, sau am gresit, imi cer scuze |
bmw alb de cluj. cox parca avea numarul era singur in grupa si M5-ul care avea la numar phaenomenon. ce te agiti ca un pepsi??
|
chiar nu ma agit ca un pepsi dar nu cred ca am scos timpi aia nu ati fost corecti
|
Ar cam trebui sa incetati cu cearta. Sau vreti sa inchid topicul?
|
Quote:
Tu ai fost singur la Grupa G si eu singur la Grupa H, si amandoi am luat premiul 1, numai ca la Premiere TU ai plecat.Organizatorii te-au strigat pe nume sa iti inmaneze Premiul 1 dar plecasei. A cui e vina??? |
am inteles:D si la priemiera nu am sta din cauza vremi si nu am stiut ca iau premiu
|
pai asa.....oamenii te-au strigat sa iti ridici premiul 1 dar de unde sa te ia???
alta data stai si tu pana la terminare:) oricum iti fuge frumos masinuta:) |
Quote:
am luat al 2 lea timp 12,54 sec bye |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning