Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/121111-delta-speedline-challenge-editia-doua-17-09-tulcea.html)

Tuning-galati 19-05-09 21:43

Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA

10 Attachment(s)
Continuare.......

Cubanez84 19-05-09 21:53

Quote:

Originally Posted by Horhe_STI (Post 2332509)
Ai dreptate 100% ! Este vina mea aici nu a lui FLY! Am fost la un pas de a-l da afara, insa am cedat ... lucru care nu se va mai intampla!
Problema nu a fost ca a dat cerculete in sine (desi asta singura constituia motiv de dat afara) ci atitudinea lui fata de mine ulterior acestui moment, care a fost cel putin de om nesimtit!

Insa un lucru este clar...din punctul meu de vedere acel individ are "ban" la orice alta cursa pe care o vom mai organiza noi de acum incolo!

Cand am cerut fisa de inscriere a lui TRF minune scria 1.6 motor si il rog sa imi dea certificatul pe certificat la fel 1.6 cand trage capota dupa vechea vrajeala nu se deschide hop minunea cam ce motor crede-ti ca avea TRF........... a incercat omu da nu a mers!

army_ciurli 19-05-09 21:55

fratilor am si eu ceva poze si filmulete da habar n-am cum sa le pun... army_ciurli@yahoo.com care vrea sa i le trimit pentru a le posta

TOBA^ 19-05-09 22:20

Pinky merita o cupa in plus ... cele mai bune plecari erau facute de catre el ... cu un WRX...nu cred ca pleca mai bine cineva decat el ... felicitari man ...

multumesc pt poze...dar tot mai astept...:D

vGaBy 19-05-09 22:30

5 Attachment(s)
Poze cu ADC`ul :arrow:

Urmeaza sa pun si poze cu masinile celorlalti care au trimis PM.

laur3atu 19-05-09 22:44

In sf. apar si eu intr-o poza(Penultima) nici macar atat nu meritam :D daca mai aveti si altele v-as ruga sa le postati si voi sau filmuletu de la ultima cursa asta care e in penultima poza civic cu hyundai ca de celalte doua nu vreau sa stiu nimik =))...mc anticipat

BZ 17 LIV 20-05-09 00:48

Quote:

Originally Posted by GYCONE (Post 2334055)
Buna pisica ai mai nimerit LIV-ule. E clar ca e in mintile ei.

Bafta la Kogalniceanu daca te duci !

da am o matza deosebita :lol: Mersi! Cat despre kogalniceanu nu stiu dak ajung criza asta m-a omorat :sad:

Pinky 20-05-09 08:12

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 2334572)
Pinky merita o cupa in plus ... cele mai bune plecari erau facute de catre el ... cu un WRX...nu cred ca pleca mai bine cineva decat el ... felicitari man ...

multumesc pt poze...dar tot mai astept...:D

Thx, dar realist vorbind, cupa "cele mai bune plecari" n-o sa existe vreodata. Si daca prin absurd o sa existe, stiu eu o tractiune spate care daca aude ca se mai da o cupa pentru ceva, se ambitioneaza si o ia :lol:

Dar o cupa pentru "cel mai spectaculos club de curse" parca merge sa se inventeze... nu? ;)

MauS 20-05-09 08:25

Erau "ceas" plecarile lui Pinky :))))) Noi am fost putini mai precauti cu transmisia, cel putin eu plecam o idee cu ambreiajul patinat. No clutch dumping, no money for new tranny. :)
Felicitari Pinky, merge bine bine masina ta.

GolfuletzS 20-05-09 11:10

am si eu niste poze mai multe si mai frumoase :P le gasiti stiti voi unde ca aici nu prea pot sa le pun ;)) ca se sterg

mikafly 20-05-09 11:28

http://www.speedline-motorsport.ro/news.php si un mic teaser....enjoy

D_M_X 20-05-09 11:30

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 2334486)
Cand am cerut fisa de inscriere a lui TRF minune scria 1.6 motor si il rog sa imi dea certificatul pe certificat la fel 1.6 cand trage capota dupa vechea vrajeala nu se deschide hop minunea cam ce motor crede-ti ca avea TRF........... a incercat omu da nu a mers!

A fost la oha. Toata lumea stie ce motor are trf-u. Si stai linistit ca nu se baga el mai jos.

bitnet 20-05-09 11:39

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 2335708)
A fost la oha. Toata lumea stie ce motor are trf-u. Si stai linistit ca nu se baga el mai jos.

Ce motor are?

Horhe_STI 20-05-09 11:41

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 2335708)

Da! Daca Oha = "poate tine figura" !

D_M_X 20-05-09 11:45

V8
Daca u crezi asta......ok.Numai urlet de 1.6 nu se auzea de sub capota :)

All times are GMT +2. The time now is 17:17.

- Copyright 2025 4Tuning