![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
Quote:
Mai mult ca sigur voi renunta la vopsirea intr-o culoare mata,imi place super mult rosu mate dar aceasta culoare da bine pe masinile mai mari.Pana la primavara am timp sa imi caut o noanta mai speciala sa pot vopsii masina. Si jantele pana la urma vor ramane la mine , nu le mai vand , le voi vopsii si sper sa gasesc anvelope 215/35/19 sa nu imi mai atinga |
8 Attachment(s)
Pentru ca s-a mai incalzit afara si primavara bate la usa , am montat jantele inapoi si am iesit la o mica sesiune foto cu cel mai bun prieten al meu.
|
Doua bijuterii!
|
Foarte frumoasa skoda! :D
|
cea mai skodah tu o ai nebunule!!! :D foarte frumoasa si intretinuta ca deobicei! :D
|
superbe si ff intretinute amandoua!misto pictorial!daca faceati pozele mai mari vreo2 ajungeau pe dosktop!:D
|
Frumoase amandoua! :D
|
Foarte frumoasa masina ! Ce planuri mai ai cu ea?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Dupa ce rezolv cu atinsul in arip , voi lasa masina mult mai jos. Si lista poate continua,planuri sunt , timp si bani sa fie. |
superba masina...:pelvic_th
spor la realizariiii.....8) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am revenit cu inca 2 3 poze mai recente. Masina a mai fost ridicata de spate cam 2cm ca m-a saturat de atins in aripi si asa va ramane pana iau anvelope 215/35.
Am achizitionat si o grila fara semn de la FK pe care o voi monta zilele astea cand o voi termina,pe margine vreau sa-i pun stickerbomb pana o voi vopsi pentru ca este neagra in totalitate si se vede prea mare. Grila modelul asta am si la vanzare pentru cei care doresc la 140ron. |
Te-am vazut de cateva ori prin trafic, arata bine masina .
Spor la treaba. |
Quote:
|
frumoasa masinuta...felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning