Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Road Runners's Cofee Break (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1175-road-runnerss-cofee-break.html)

akimoto 20-04-05 18:17

tocmai mio venit pe iahu
Un politist opreste un sofer si-l anunta ca pentru ca purta centura de siguranta, a castigat $5.000 la un concurs de siguranta la volan. \"Ce vei face cu banii de la premiu?\" intreaba ofiterul. Barbatul raspunde - \"Cred ca o sa fac scoala de soferi ca sa-mi iau carnetul.\" In acel moment, sotia sa care statea langa el spune - \"Domnule ofiter, nu-l ascultati. Face pe desteptul doar cand e beat.\" Conversatia il trezeste pe un tip din spate, care, cand il vede pe politist, spune suparat - \"Stiam eu ca n-o sa ajungem departe cu masina asta furata.\" Tot atunci, cineva din rulota bate in geam si o voce intreaba - \"Am trecut deja granita?\"

TM-84-DMX 20-04-05 18:26

:))))))))))))))))))))

TEKIN 20-04-05 18:32

:lol: :lol: :lol:

Corse 20-04-05 18:40

3 Attachment(s)
hahahaha, tare faza rau de tot :lol: :lol:

acuma voi pune 3 poze cu mine si cu bnz, pe pista din LFS :wink:
dupa 3 curse extenuante, ne-a venit chefu de pozat
jocu e super, mai multe informatii la www.liveforspeed.com
ah...da...se joaca online, si spre mirarea mea :shock: merge si de pe dial-up :D

TM-84-DMX 20-04-05 18:42

Ma akum cunosc joku' Il joaka si varutzu toata ziua,dar il are doar demo.Am si eu nevoie de el full.

cioli17 21-04-05 13:18

DMX : si noi tot demo il jucam , ca var 2 vad ca nu vrea sa ni-l dea Benezeuu , crede ca-i furam sidiu :?

Fabrica Skoda - Cehia
http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=1608
oare asa le si vand dupaia ? le poon la uscat si apoi un showroom :lol:
cata gaura si-or luat la asta baietii :yikes:

tm8bnz 21-04-05 14:36

Bai cioli,ma leshi,e pi net TOTUL GRATIS...io de lene nu ma zbat...datzi-mi fratzie un cd si le pun pi thati'

cioli17 21-04-05 15:15

1 Attachment(s)
hokei , vin uc un sidiu luni si le pui pe toate !
am mers la Bega sa imi iau al 3-lea exemplar anual ( Auto Option ) si am aflat ca nu se mai aduc la noi ( cica ) :(
asa ca mi-am luat Gti Mag. , pret de hachizitie : 409.000 lei :(

TEKIN 21-04-05 15:59

imi trebe si mie reviste din asta in arad nu gasesc nici unde cand veniti la arad aduceti si mie te rog ??

Jeff 21-04-05 17:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Fabrica Skoda - Cehia

Am un email de la Procar-Skoda TM, spune ceva de genul:
\"Pozele vehiculate pe Internet sint de acum 3 ani si puteti sa va dati seama dupa forma stopurilor la masini.Acest tip de stopuri nu se mai fabrica de 1,5 ani [...]
Aparitia pe Internet a unor asemenea poze vechi de 3 ani ne duce la vorba \" prietenii stiu de ce \" adica concurenta. Nu este singurul e-mail acid primit. In aceasta dimineata am primit 5 [...]
Lucian Pacuraru - director vanzari\"
Daca ei mint, mint si io :wink: Mailul l-am primit azi, ca le-am trimis si io pozele si s-au ofuscat :twisted:

Jeff 21-04-05 17:45

1 Attachment(s)
Miting

cioli17 21-04-05 18:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Jeff\"
Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Fabrica Skoda - Cehia

Am un email de la Procar-Skoda TM, spune ceva de genul:
\"Pozele vehiculate pe Internet sint de acum 3 ani si puteti sa va dati seama dupa forma stopurilor la masini.Acest tip de stopuri nu se mai fabrica de 1,5 ani [...]
Aparitia pe Internet a unor asemenea poze vechi de 3 ani ne duce la vorba \" prietenii stiu de ce \" adica concurenta. Nu este singurul e-mail acid primit. In aceasta dimineata am primit 5 [...]
Lucian Pacuraru - director vanzari\"
Daca ei mint, mint si io :wink: Mailul l-am primit azi, ca le-am trimis si io pozele si s-au ofuscat :twisted:

nu vad de ce ar fii vorba despre concurenta :!:

cioli17 26-04-05 18:43

dau multa bere la ala care recomanda o masina tare / faina si care se poate kumpara
orice marca de la fiat la bmw / honda 8) , de la e30 pana la Civic nou
:idea: :idea: :idea:

Sc0OTeR 26-04-05 19:02

VW Golf 2 GTI 16V de 2800 de oiro si de restu` de 3200 il faci raketa :wink: Nu credeam ca merge asa fain pana n-am mers cu Cristi pana la Arad :shock:

cioli17 26-04-05 19:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sc0OTeR\"
VW Golf 2 GTI 16V de 2800 de oiro si de restu` de 3200 il faci raketa :wink: Nu credeam ca merge asa fain pana n-am mers cu Cristi pana la Arad :shock:

mda , nu mai vrea sa il vanda omu' ala sau cel putin e f nehotarat , bla bla :?

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning