![]() |
Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta
nu pe bune 30 de pagini scrise in mare parte fara pic de folos .... isi ia omu cazare ... sa prinda legalele de pe 2 MAI .. ca sa ma trezesc ca tot cu bagajele in masina o sa ajung la cursa ???
|
Da ... asta e cam trist . Ideea e sa faci ceva cum trebuie sau sa nu o mai faci deloc. Sa faci o cursa duminica pe 3 mi se pare lipsa de respect. In alta ordine de idei pe 2 se anunta ploi . :)))
|
DUPA CE CA DAM 150 RON PE INSCRIERE MAI TREBUIE SA DAM SI O GRAMADA PT CAZARE?
|
De parca te-ar obliga cineva sa stai mai multe zile...
Vremea: http://vremea.kappa.ro/constanta/constanta.html http://vremea.travelworld.ro/vremea_...stanta_13.html http://vremea.rol.ro/vremea/Constanta/pe-zile-2/ |
prietene scuza-ma poate nu sunt in masura sa vb ... dar tot romanu ar vrea sa mearga de 1 mai la mare ... daca ar fi pe data de 2 ... vi si tu cu masina ushoara .. fara bagaje in portbagaj , relaxat nu obosit dupa un drum de 250 km in cazul meu ... ca nu cred ca are rost sa zic ca pe data de 3 .. zona aceea are iesire catre centura si bucuresti .. din cate stiu eu ... pai cred ca o sa aveti niste frigidere mai mult decat pline .... nu de la noi ci de la turistii care nu au nici o vina .... si vor sta la cozi interminabile sa o ia prin centru CT ... de parca cele de la intrare in BUC de pe 3 nu sunt de ajuns
|
Quote:
CURSA RAMANE CU DATA FINALA PE 3 DIN MOTIVE CARE NU TIN DE ORGANIZATORI!!! |
succes maxim ..ma retrag...pacat.
|
Nu ati inteles ca nu tine de organizatori ??? De ce plangeti??
Asta e ne dam pe 3 si gata...Eu tot ce imi doresc sa nu mai traim o cursa dezorganizata.. |
Ti se pare ca s-a plans? a zis omu doar succes si ca se retrage probabil ca va fi plecat undeva omu ( este din constanta nu cred ca era problema pt el de cazare ) are si omu treaba nu va mai agitati atat
|
Quote:
|
pacat...nici eu nu o sa mai vin :(
|
Quote:
Am inteles ca nu tine de voi ziua in care va fi cursa, ca`i luati publicu lu Mazare de la evenimentul cu David Coulthard, dar si eu sunt de parere ca data de 2 ar fi mai buna pentru majoritatea celor inscrisi. Despre regulamet, mi se pare normal ca cineva atat timp cat are pe masina motorul din talon, sa`i faca ce modificari vrea si sa fie inscris in grupa dupa puterea din talon.Daca are modificari majore, tot respectu pentru el si isi merita premiul ! In felu asta ii sunt rasplatite munca si orele pierdute in garaj! Personal nu o sa particip pt ca nu am cu ce inca, dar sper sa aveti o cursa reusita ! Bafta cu organizarea ! |
Quote:
Mai sus cineva zicea ca ce facem dom'ne dam banii si pe cazare :lol: deci unii dintre voi mai aveti putin sa cereti si cazare moca si o pi$da in camera etc.Daca plecati la unguri ce faceati, le ziceati la aia: baa, dati-ne banii pe benzina? Sunt aceleasi intrebari si discutii cretine intre oameni cu masini modificate care nu dau un cacat pe discuti asta si frustrati cu masini stock care vor sa ia grupa... |
nu e ma vorba de asta..dar nu mi se pare normal sa mai platesc o noapte in plus doar pt ca vine david si se muta data pe 3 mai. Dar ce sa facem..nu toti avem banii tai si aia putini care ii avem ii dam pe lucruri mai importante si nu ne convine sa dam 700 ron pe cazare + 300 ron pe carburant + 150 pe taxa doar ca sa ne dam cu 2 insi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning