![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
imi place stickerul de pe luneta sherif :D :D
|
Quote:
|
usa dreapta spate e cam paradita
|
26 Attachment(s)
ieri seara m-am intors din micul concediu, am fost in jud suceava in zona vatra dornei si de acolo am coborat la constanta unde am avut o mica intalnire dacia 1300 constanta cu lks grigo alex55 si micul weebo unde sa lasat cu sedinta foto si voie bune
din pacate concediul a fost un pic stricat de drumurile de proasta calitate:evil: care m-au terminat psihic, au fost zone in care am zis ca ma arunc in bistrita:evil: probleme mecanice nu am avut deloc, 1500 de km parcursi cu succes:-P am fost foarte multumit de masina:D pe zona de serpentine sa descurcat super bine, acolo am fost foarte multumit de ea lasand deoparte faptul ca m-am distrat de minune:D las pozele sa vorbeasca de la sine |
superbe pozele ... as vrea sa fi fost toata vopsita sar fi vazut si mai super ;)) oricum arata super masina ;)) tine-o cat mai clean si te ajut eu si cu ce am promis .
|
Bravoo baietii!!! Imi plac pozele,au iesit super....si cum ti s-au parut baietii de la Constanta?;)
|
primele poze arata monumental:)...toate sunt botoase si suparate:D...
|
superbe pozele;)dar si exemplarele
|
Frumoase Pozele :D old school
|
foarte tari au iesit pozele:D....toate arata bine cea mai clasica ramanand ksu si cea mai dili masina ramanand dvl-ul:D
|
Quote:
Quote:
|
Data viitoare iti fac alte poze mai shmechere, daca sari cu ceva de baut, sa nu imi mai tremure mainile pe camera :D
@andreigame : nu stiu daca a mea e chiar cea mai clasica :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning