![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
La Multi Ani...
lasa ca o termini tu, |
2 Attachment(s)
mersi .... dar vad ca la user tot 20 de ani am :)) nu stiu de ce nu trece pe 21 :shock:
azi am fost si mi am ales culoarea .... |
ba man, nu stiu ... dar alta culoare nu ai gasit si tu? e oribil mamaia si mai ales pe dacie:( uita-te si tu in ce hal arata...in fine, gusturile nu se discuta, iar tu stii mai bine ce vrei si cum vrei sa arate masina. respect pentru munca depusa :) bafta
|
LA MULTI ANI:bunch::drunk:
O sa arate altfel culoarea pe masina...una e pe PC si alta e realitatea |
sincer?...nu degeaba se numeste blue mamaia...
ceva ce ar purta bunica. Pentru inca vreo 200 de lei(trecerea in talon), eu i-as fi tras alta culoare. Gandeste-te ca nu in fiecare zi o vopsesti. |
Nu prea merge culoarea, domnule!... :(
Fă-o un Bleu Franţa sau un Gri metal!! Ar fi ceva!... Era să uit: LA MULŢI ANI şi MULTĂ SĂNĂTATE! |
La multi ani si la cat mai multe realizari cu batranica!:flower:
|
Quote:
Du-te ma la stricate, ia vreo doo si sa vezi atunci cadou perfect! |
Quote:
cel putin asa scrie la tine la profil :rolleyes2 |
hai ma ca e misto culoarea aia:D ce va astea pe voi:-P toate bunicile si bunicii o sa intoarca capu dupa tine pe strada si o sa arate cu mana... "uite taica albastru mamaia, ce senzatie se vede pe dacia aia tunata:D" o sa fie "senzatie" cand o sa fie gata:-P si o sa arate super bine:)
|
crezi ca el vrea sa-si faca dacia ca sa le placa la bunicutze el vrea sa atraga gagici
eu zic ar merge un alb casablanca |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
am uitat sa pun poze si cu volanta :)
|
vezi sa nu ai suprize-surprize cu volanta asta! strungarul care ti-a luat din ea nu cred ca a mai facut asa ceva pana acum.....raza de racordare lipseste cu desavarsire sau e extrem de mica!
|
nu te-ai lasat pana nu i-ai facut poza:lol::lol: dar cat are?:D ca ai zis ca o si cantaresti:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning