![]() |
Re: B~15~FOF
Felicitari pentru noul look, arata bine. Portbagaju a iesit ok si cu sigla, chiar arata frumos (oricum important e sa iti placa tie). Pozele cu ghetto tuning sunt geniale :lol: Ai de gand sa o vopsesti total la primavara, sau doar capota+portbagaj? Interesanta si metoda aia de deschidere la portbagaj, si facuta subtil, fara prea multa munca :) Bafta in continuare!
|
Quote:
O poza poti pune?Mi-ar fi de folos... |
|
National Power Slider :))))
|
Quote:
la primavara doar capota si portbagajul , nu am probleme cu vopseaua. Quote:
posibil la capacul de ph2 sa fie centru de greutate mai altfel decat la ph1. mersi joker de video , sa fie veselie :) |
2 Attachment(s)
si 2 poze de vineri seara , la un o intalnire fulger in predeal.
pentru comentaci , cateva repere de caroserie sunt vopsite la "trafalet" , momentan. |
Am strans cu "ciucurei" cam 10 spire,se ridica dar la capatul cursei tranteste capacul portbagajului.Nu am pus actuator,doar am vrut sa vad daca functioneaza.Deocamdata este experimentala treaba...Cum pot evita "socul" de la capatul cursei?Sa pun niste tampoane mai mari pt atenuarea socului sau un contra-arc?
|
Quote:
|
Sa-nteleg ca,daca strang mai mult intr-o parte si mai putin in cealalta,la capatul cursei nu va trantita capota...O sa incerc si asa,mersi pt sfat.
|
Nu neaaparat, combinata forta celor 2 arcuri ridica capacul de la portbagaj, daca ai legat egal arcurile si iti sare tare, logic ar fi unu din arcuri sa-l slabesti ca sa forta sa fie putin mai mica, astfel portbagaju nu se mai tranteste, daia am zis ca trebuie sa incerci:-P
|
Ce e cu suportu ala de biciclete pe masina ma? Incerci sa o faci rat:lol:
|
3 Attachment(s)
da , o da`m in alte sporturi.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
am achizitionat ieri 4 roti si un buton cu impuls pt pasager.
jante ATS DTC 15" , 5.4 kg bucata , 7J , ET 35 , made in germany. gume toyo t1r , fata (195-50-15) , DOT `09 si spate (205-55-15) , DOT `07. stie careva de unde cumpar niste antifurturi bune ?, nu ma trimiteti in targ ca au toti , inclusiv hotii. rotile albe le vand doar daca primesc oferta buna la ele. toate rotile sunt ok tehnic cat si vizual , in afara de una din spate care este zgariata uratel pe buza , de cand am strambat puntea. |
Foarte frumoase jantele! Sa le invarti sanatos! Antifurt ok... incearca la AutoSoft, hotii nu se aprovizioneaza de acolo :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning