![]() |
Xtreme Drivers, Speeders, After Dark Racers, All Night Racers, Max Speed Drivers...
|
eu zic de street maniacs.sau stapanii soselelor.
|
eu ma gandeam ca numele sa fie romanesc si sa cuprinda ceva specific Bacaului
like.....Ansamblul Conducatorilor Auto Bistrita :lol: :lol: :lol: .... ROADSTARS |
E bun numele propus de vali :lol:
Oricum are dreptate ... daca e ... macar sa aiba legatura cu Bacaul daca tot ar fi un club pt Bacau :roll: |
exact, legat de bacau... si nu va fie frica de limba romana, poate fi si in romana :wink: (si in engleza, desigur, nu-i interzis )
concursul pt stabilirea denumirii continua, puteti face si aprecieri la ce au propus altii :wink: |
Yo zic in felul urmator:
NoFear4Speed Squad Be4Sunrise Racing Club Speed Maniacs Sa aud pareri...mertan nici alea cu east coast riders nu e rea tre sa fie shi ceva sa reprezinte zona de unde suntem..asa ca Be4Sunrise Racing Club imi place mie. :lol: |
Bacau Speed Racers
Bacau Fear Racers Bacau Mania Racing Crazy Bacau Crew :lol: 4BC STREET RACERS :wink: |
aleks o sa centralizeze toate denumirele si le va baga la un pool. si publicul decide.
|
apropo a aparut NR 3 al Revistei COX
in cuprins scria de un 206 semiportacala poate este a lui silviu 8) este al tau? |
Ar fi interesant sa fie si o masina Bacauana'
|
ati desconspirat un secret pazit de vreo cateva saptamani :wink:
era surpriza de sarbatori pt bacauani :wink: |
masina e a mea
pozele au fost facute in noiembrie in Bucuresti, pe SSplaiul Unirii va anunt ca vor mai urma masini din BACAU |
bv prin superba masina ai reusit sa faci bacaul mai cunoscut :D
P.S----NU orice masina ajunge in COX doar campionale :wink: |
intrebare ptr silviu,ce motor ai pe masina si cat ai tras de el in plus si ce modificari ulterioare ai adus masini vis-a-vis de capitolul handling(arcuri,bare stabilizatoare,etc),frane..
masina arata super la exterior,sper sa nu fie vb de un 1.4insa... :roll: |
Am luat si eu cox-ul .... Felicitari Silviu, oricum noi stiam deja ca masina e superba :D
Urmeaza masina lui vali vsa :lol: :lol: :lol: .... de fapt cine stie dupa ce isi pune muzica si poate da Dumnezeu si si-o lasa putin mai jos. 8) :roll: :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning