Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Platinum 28-06-08 23:18

Re: Comentarii lucrari!

yakone nu ma refeream la tine ..aici pe forum va numarati pe degete cei care stiu sa faca brush ..ca sa nu mai zic ca sunt unii in "deseign team si virtual tuning" care habar nu au sa faca un neon ...hai fratilor chiar asa ..se face forumu asta de ras cu oameni ca ei ...spune-mi inafara de tine , si inca 3 4 baieti care mai stiu sa faca brush ....daca tu sau unu din baietii aceaia imi dau niste critici sau comentarii constructive pe masina sunt deacord sa mi le insusesc da cand vine unu care nici nu stie sa foloseasca pen tool sau nu stie sa schimbe bine o roata , sa faca un neon etc ..atunci ce sa mai zic ..intradevar e ironic si prost sunt eu ca ma atac la comentariile lor in loc sa rad de ei..promit ca de acum la fiecare comentariu spus de unul din "zeu" o sa rad si nu o sa ma mai enervez ..app stiam ca tu faci masini frumoase ..si bv

Nitro Customs 28-06-08 23:21

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1618795)
vine unu care nici nu stie sa foloseasca pen tool sau nu stie sa schimbe bine o roata , sa faca un neon etc ..atunci ce sa mai zic

Si cine ar fi ala?

keemo 29-06-08 00:10

se pare ca suferi cam mult de tine Platinium , tu vorbesti de brush... ok , cate lucrari ai tu brush`uite cap coade , in afara de golfu ala verde oribil ??? fiecare cu stilul lui....tu cu brush`ul noi cu comentatul , ink un lucru , vorbesti de pen tool ... nu cred k ai folosit pen tool`u imediat dupa ce te-ai apucat de vt , toata lumea a folosit lasoo prima oara , in plus poate unora le este mai usor sa foloseasca lasoo tool`u;).

_seby_ 29-06-08 00:11

Ce uameni...
Vorbiti vorbe-n vant...
Penibil...
Subiect aiurea...
Numai persoane ividioase,spirit de turma,etc...PUNCT

Gabi 29-06-08 00:15

Hai că sunt curios cāt mai aveţi de gānd să continuaţi să fiţi ţigani şi să bateţi apropouri nesimţite. Platinum, te-am mai avertizat de cel puţin 5 ori. Cu prima ocazie, ne spunem "la revedere"!

Platinum 29-06-08 00:16

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1618879)
se pare ca suferi cam mult de tine Platinium , tu vorbesti de brush... ok , cate lucrari ai tu brush`uite cap coade , in afara de golfu ala verde oribil ??? fiecare cu stilul lui....tu cu brush`ul noi cu comentatul , ink un lucru , vorbesti de pen tool ... nu cred k ai folosit pen tool`u imediat dupa ce te-ai apucat de vt , toata lumea a folosit lasoo prima oara , in plus poate unora le este mai usor sa foloseasca lasoo tool`u;).

in primul rand hahahahahaah
in al 2 rand hahahahaha
etc ca ma plictisesc

io nu sunt ala care nu stiu sa schimb o roata , sa fac un neon , sa folosesc pen tool ..nu zic ca io stiam sa folosesc pen tool dar tu cum esti in deseign team sau altii ca tine care sunt acolo ma asteptam sa stie sa foloseasca pen tool sau sa faca un neon ...Penibil chiar si pt tine keemo ...fa-mi o masina brush care sa fie macar la fel de buna ca "oribililul meu golf" si apoi vb ...dar in fine ...

gabi sper ca am dreptul la replica ...nu

no limits design 29-06-08 00:21

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1618795)
yakone nu ma refeream la tine ..aici pe forum va numarati pe degete cei care stiu sa faca brush ..ca sa nu mai zic ca sunt unii in "deseign team si virtual tuning" care habar nu au sa faca un neon ...hai fratilor chiar asa ..se face forumu asta de ras cu oameni ca ei ...spune-mi inafara de tine , si inca 3 ,4 baieti care mai stiu sa faca brush ....daca tu sau unu din baietii aceaia imi dau niste critici sau comentarii constructive pe masina sunt deacord sa mi le insusesc da cand vine unu care nici nu stie sa foloseasca pen tool sau nu stie sa schimbe bine o roata , sa faca un neon etc ..atunci ce sa mai zic ..intradevar e ironic si prost sunt eu ca ma atac la comentariile lor in loc sa rad de ei..promit ca de acum la fiecare comentariu spus de unul din "zeu" o sa rad si nu o sa ma mai enervez ..app stiam ca tu faci masini frumoase ..si bv

banuiesc ca nu te refereai la mine nu?....

uite brush... mai vrei?

sorry gabi....am vrut doar sa il lamuresc pe nenea platinum

Gabi 29-06-08 00:29

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1618253)
Platinum, modu' īn care vrei să continui mă scoate din sărite. Scionu' lu' EaGle a fost făcut pentru un battle. Tu vrei să intrii cu Dacia asta īn DT? LOL ! Mai lipseşte să postezi şi "VW Skoda" şi, cel puţin pe mine, m-ai dat pe spate.

Asta spuneam pe topicu' Propuneri - Design Team, da' se pare că nu ai mai citit pe acolo.

Hai să-ţi spun cum stă treaba.

1. Prin cuvāntu' penibil ai jignit un grup de oameni, iar pentru asta, ai pierdut respectu' tuturor.
2. Nu trebuie să vii tu să dai lecţii de virtual tuning, că, ţi-am mai spus, nu eşti zeu, ci doar un oarecare. Dacă erai vreun jonsibal, vreun Jakusa, vreun iacoski, Cloud, ş.a.m.d. īnţelegeam că ai un motiv să suferi de tine, da' nu ai de ce. Nu te mai lăuda īn fiecare mesaj, că devii tu īnsuţi penibil.
3. Probabil ai impresia că noi toţi suntem nişte imbecili iar tu eşti deştept, că noi avem ceva īmpotriva ta, iar tu eşti victima. Wrong !
4. Cum ai spus şi tu, virtual tuning = copy/paste sau brush. Că eu nu fac brush (decāt la īmbinările diferitelor elemente), nu īnseamnă că n-am lucrări bune. Brushu' pe care-l faci tu, e = 0. E lăudabil că īncerci, da' las-o moartă, frate, că - din nou - suferi.
5. Ultimele 2 lucrări ale tale, scuză-mă că-ţi spun pe faţă, sunt o dovadă de cruntă nesimţire. Ai plecat - teoretic, nu şi practic - de la nişte baze (Dacia berlină şi Skoda Fabia) şi ai lucrat pe cu totu' alte poze. Calitatea lucrărilor e discutabilă, dar gestul tău, am spus mai sus cum e.

Ţine cont de faptu' că ţi-am acceptat jignirile īn ultimele 2 săptămāni şi fii sigur că nu o să mai discutăm aşa de acum īncolo.

PS: NLD, noi suntem nişte penibili, frate, nu ne ridicăm la nivelu' lui.

Platinum 29-06-08 00:37

in primu rand ,gabi , am zis ca in deseign team sunt doar cativa care au habar de VT ....in al 2 rand voi ma jigniti pe mine mereu la orice masina nu e vb doar de astea 2 care le-am facut .....(apropo printe cei 3 4 oameni de acolo erai numarat si tu da in fine)
in al 3 rand pt a mia oara nu sufar de mine , referirea era la aceia care nu stiu sa schimbe o roata sau au selectii strambe si fac un VT "amar" si se dau lupii moralistii ..parca acum cateva zile era cineva care zicea ca nu stie sa faca neon si era in DT ...dar in fine nu e vb de aia ..io ma refeream in special la cei care sunt noi in VT si isi dau cu parerea aiurea ..cred ca ai observat ca la tine intodeauna am apreciat comentariile care chiar imi aratau ceva (nu cele de amoru' artei) ..sper ca intelegi ce am vrut sa zic

PS: ce nu inteleg eu e de unde stii cum am lucrat io sau daca am lucart pe alte poze ..vrei sa crezi sau nu e treaba ta da eu chiar am lucrat pe pozele baza ..ca nu au iesit e partea a 2 ..nu se poate ca defiecare data sa iasa bine mai ales cand lucrezi 2 ore maxim la o masina

Gabi 29-06-08 00:42

Ăla care nu ştie să facă neon sunt eu. Cel puţin eu am spus acum cāteva zile că nu ştiu să fac. Am īncercat o data, nu mi-a ieşit şi m-am lăsat păgubaş. Acum te-ntreb, īn neoane şade tuningu' tată ? Pentru mine neonu' (virtual sau real) este KITSCH, sau, mai plastic spus, nu e pe gustu' meu, iar ăsta e unu' dintre motivele pentru care nu am perseverat īn īncercarea de a-l crea. Dacă nu ştiu să fac neon, nu am ce căuta īn Design Team ? Hahahahahahahaha (cum spuneai şi tu mai sus).

keemo 29-06-08 00:43

2 Attachment(s)
1.neon
2.selectii
3.by Platium/ScaRrY

Platinum 29-06-08 00:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1618946)
Ăla care nu ştie să facă neon sunt eu. Cel puţin eu am spus acum cāteva zile că nu ştiu să fac. Am īncercat o data, nu mi-a ieşit şi m-am lăsat păgubaş. Acum te-ntreb, īn neoane şade tuningu' tată ? Pentru mine neonu' (virtual sau real) este KITSCH, sau, mai plastic spus, nu e pe gustu' meu, iar ăsta e unu' dintre motivele pentru care nu am perseverat īn īncercarea de a-l crea. Dacă nu ştiu să fac neon, nu am ce căuta īn Design Team ? Hahahahahahahaha (cum spuneai şi tu mai sus).

era vb de ADY9005 si dacia lui ....uitate la pagina 818 sau 819 si vezi acolo si daca aia e masina de VT sau DT atunci nu stiu ce sa iti mai explic ca alba e alba si neagra e neagra ca tu oricum o vezi in alte culori care iti plac tie ..daca intelegi ce vreau sa spun ...nici nu am stiut ca tu nu stii sa faci neon ..nu asta ma deranja ca ai masini frumoase ...da sunt destui in DT sau VT care nici selectiile nu le fac bine sa nu mai zic de neoane ..la asta ma refer

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1618948)
1.neon
2.selectii

=))) ma daca tu pastrezi masini de ale mele de acum cateva luni bune e ok ...ala era al 3 neon facut de mine in toata viata ......=)))))LOL!!!

vrei neon uite neon ..de acum 7 8 luni ..

Nitro Customs 29-06-08 00:48

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1618938)
voi ma jigniti pe mine

Alea nu au fost jigniri , au fost niste comentarii mai dure, nu trebuia sa intelegi gresit..eu cum ar fi trebuit sa fac atunci cand Gabi nu ma bagat in battle? mi-a zis ca lucrarea e slaba, si am inceput sa lucrez mai atent... Suntem aici ca sa invatam, daca ne tot certam intre noi crezi ca ajungem unedva? E normal ca toata lumea sa se ia de tine atunci cand afirmatiile pe care le faci sunt la modul general..Daca ai ceva cu cineva adreseaza-te acelei persoane, si atunci nu vor mai sarii si altii cu gura..Eu nu am nimic cu tine dar sa-i spui unei persoane care nici nu o cunosti ca" e atat de prost incat nu stie nici sa treaca strada" e destul de urat..mai ales pentru 23 de ani..

Gabi 29-06-08 00:51

Platinum, dacă tu faci ceva nou şi nu-ţi iese, īnseamnă că eşti praf ?

Platinum 29-06-08 00:54

tati scuza-ma da pt cat ridici in slavi DT ala si VT ala io zic ca niste cunostiinte de baza ar trebui sa fie ..nu ma refer la neon in special , ma refer la selectii la schimbare de culoare la schimbat jenti etc ..vrei sa dau nume ..mai sti masina lu Reme pt battle ...aia e masina de DT ? spune sincer ..masina asta lu ady e masina de DT ? sincer acum

edit: a-ti spus ca sa dau nume ok

uitati-va la memebrii DT la ultimele masini facute de ei ....
cei care dupa parerea mea nu au ce cauta in DT sau VT :

1.keemo 2.Ra2 3.ADY9005 4.andrey2003 (ultima masina roata stramba )

Gabi 29-06-08 00:59

"Tati", lasă crizele, că-ţi creşte tensiunea. Crizele astea să le faci cānd cei ale căror lucrări te nemulţumesc vor fi plătiţi pentru munca de māntuială pe care o fac. Cānd echipa naţională a Romāniei a luat bătaie de la echipa a 2-a a Olandei, au luat-o PE BANI. Cānd idiotu' de Bănel Nicoliţă a dat autogol īn semmifinala UEFA, l-a dat pe 250k Euro. Ăştia sunt oameni care trebuiesc blamaţi, nu noi, care facem totu' de plăcere.

Ţi-am mai spus, nu-ţi convine, vorbeşte cu NHEER să-ţi ridice banu' de pe PSU şi du-te la ăia şi stresează-i. Sau du-te după prietenu' tău L33L00 cu care ai apărut īn reviste de specialitate.

Subiect īnchis ! Cine mai postează pe tema asta, pleacă ! Am alte lucruri mult mai bune de făcut decāt să văd cāte un mesaj din 5 īn 5 minute şi să dau reply la fel de des.

dydy-andrey 29-06-08 02:20

2 Attachment(s)
Treptat... asa cum ati spus voi. :-)
Asa este bine?
Multumesc!

sm01tomi 29-06-08 18:13

2 Attachment(s)
progresez macar in VT ?? :?::lol::lol:

AdY9005 29-06-08 19:29

dydy-andrey : nu ai modificari multe da arata bine ...... ;)
sm01tomi : culoare ireala , janta fatza e stramba , nu prea ai umbre sub masina , bara fatza e descentrata , bara fatza nu are nici o reflexie , bara fatza e blurry , pragu cam are valuri adica nu e drept deloc , pragu trece fix peste usa soferuliu si arata aiurea , pragu nu are fix aceasi culoare ca si masina , eleronu nu se vede prin geam
P.S. lucreza si tu lucruri mai simple pt inceput ....... ;)

sm01tomi 29-06-08 19:56

1 Attachment(s)
update :lol:

AdY9005 29-06-08 20:06

apai nu ai reparat nimic din cate greseli ai....... :???:

Tudorache$ 30-06-08 00:03

2 Attachment(s)
un logan van

TFK 30-06-08 08:36

dami si mie donorul dela bumper

Tudorache$ 30-06-08 12:22

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 1620596)
dami si mie donorul dela bumper

nu exista e brush

no limits design 30-06-08 13:26

se vede clar ca e brush......dar de ce e blury??....foloseste pent tool...o sa iti iese mult mai bine....bafta

TFK 30-06-08 13:29

stiu dar vroiam sa vad poate a facut copy paste depe un vt:D

no limits design 30-06-08 13:32

lol...cum sa crezi mah asa ceva??....daca tot copia de pe vt , copia de pe un vt facut mai bine.......

Ca$$ 30-06-08 15:58

2 Attachment(s)
hop si eu cu un ford.......comentarii pls

dydy-andrey 30-06-08 16:08

Imi place!

CrazyMan 30-06-08 16:15

@ Ca$$ : super , imi place la nebunie ca e lucrat "super-curat" . Simplu si la obiect ! fara surplusuri inutile ! Bravo !

_seby_ 30-06-08 16:19

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 1621368)
hop si eu cu un ford.......comentarii pls

Ce misto arata asa in 2 usi...hehehehe.Si fata e buna.
Singura chestie,nu imi place ca la geamul din spate a mai ramsas stalpul...Sterge-l...:D

no limits design 30-06-08 16:25

sterge stalpul la geamul din spate si e perfecta:D

virusel 30-06-08 17:05

Quote:

Originally Posted by Tudorache$ (Post 1620291)
un logan van

off:la pen tool sa dai feather intre 0.5-2 . La rezolutia asta merge 1.
on:Incearca sa faci selectiile mai cu grija.La plafon se vede urat.;)

Ca$$ 30-06-08 17:36

1 Attachment(s)
gata
am rezolvat cu stalpul ala
e bn???

Manson 30-06-08 17:43

bv fratioare.....dar te rog eu fa cum ti am spus eu pe mess cu sigla aia si baga o plasa sa vad si eu cum iese si vb pe mess sa o bagi intr un bg misto;)

_seby_ 30-06-08 17:51

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 1621533)
gata
am rezolvat cu stalpul ala
e bn???

pai nu ala ma,tu chiar nu vezi...ca mie imi intra in ochi...:lol::lol:
langa aia ce ai modificat tu mai e un stalp...Sterge-l si pe ala si pe partea cealalta...hai rapid ca te asteapta most wanted...

manu_96xls 30-06-08 17:58

1 Attachment(s)
Uite despre ce stalpi vorbeau baietii.:D
Frumoasa foc ,simpla si cu gust .;)

_seby_ 30-06-08 17:59

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 1621576)
Uite despre ce stalpi vorbeau baietii.:D
Frumoasa foc ,simpla si cu gust .;)

Prea tarziu,nu s-a prins...:???:

Ca$$ 30-06-08 18:06

most wanted ai vrut sa zici, nu?

_seby_ 30-06-08 18:08

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 1621587)
most wanted ai vrut sa zici, nu?

da,scuze,am gresit...:D

All times are GMT +2. The time now is 21:50.

- Copyright 2026 4Tuning