Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Trickz 01-01-07 23:04

Re: Comentarii lucrari!

nubyan....vrei sa ma simt jignit ca merg in fiecare zi cu un clio??:(( asta pe langa greselili spuse de ace axel si bluryness....si chestiile care nu se potrivesc..gen fatza de bmw....jante de la nismo....

Leul 02-01-07 08:53

2 Attachment(s)
Opel Vectra II ! :D :rolleyes2

Ace Axel 02-01-07 11:18

@leul - blurr general unde ai lucrat, plasa prea mare, sticker-ul ala mai bine nu il puneai, jante d p imagine d afara puse p imagine de studio

mariusika 02-01-07 11:45

6 Attachment(s)
cateva lucrari

patriotu90 02-01-07 16:20

prima ... punctele alea dp toata masina ce vor sa fie??? ... carbon ireal ... vynil ireal ... jantele cu prea multe reflexii ... nu ai plasa in masca si spiler ... ai acoperit geamy din spate dar cel dp partea cealalta nu ...
a doua ... jantele au contrastu prea mic ... carbon ireal ... aerisirea laterala ireala ... ai acoperit geamu din spate da aerisirea dp el e ireala ... geamu dp partea celalta nu l-ai acoperit ...
a treia ... carbon ireal ...spoiler descentrat ... spoileru spate de proasta calitate ... unde ai scos usa spate se vad urme (reflexia nu e continua) ... se vad diferente de culoare intre partile de caroserie adaugate si caroseria initiala ...

big_ballz 02-01-07 21:21

2 Attachment(s)
golful de dinainte...putin modificat...

Barum 02-01-07 22:27

big_ballz

Pleoape ireale
Plasa din bara fata nu are umbre + selectzi strambe
Sigla de Viper? :rolleyes2
In fata si in spate ai pus aceeasi janta
Si vinilu` asta care l-ai pus in spate la stop iasa din cadru` masini :!: :!:

Be more carefull ;)

ra2 02-01-07 22:40

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 682534)
golful de dinainte...putin modificat...

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 682612)
big_ballz

Pleoape ireale
Plasa din bara fata nu are umbre + selectzi strambe
Sigla de Viper? :rolleyes2
In fata si in spate ai pus aceeasi janta
Si vinilu` asta care l-ai pus in spate la stop iasa din cadru` masini :!: :!:

Be more carefull ;)

+ jante nepotrivite

big_ballz 02-01-07 22:50

cum adica plasa nu are umbre???mi-a mai zs cnv...dar nu am intzeles...plzzz...tell me:D

Ace Axel 03-01-07 00:13

pai de obicei plasa e bagata un pic inauntru ... si tre sa aibe un pic de umbra in partea de unde bate lumina si este acoperita... ai inteles?

big_ballz 03-01-07 14:22

4 Attachment(s)
Astept comentarii la grew...am stat toata noaptea sa le fac...

Ace Axel 03-01-07 14:47

c plasa dragutza de gard ai folosit :lol: ... sry ... nu m-am putut abtine ...
la fata ai vopsit pana peste masina, pleoapele sunt un pic blurry, geamuri prea intunecate; la spate ... la fel .. geamurile

Gabi 03-01-07 14:52

Haideti sa schimbam putin topicul asta! Haideti sa nu mai facem comentarii de genu' "plasa naspa, umbre deloc, etc.", ci sa-i indrumam pe cei care cer o parere catre perfectionare, sa dam un sfat practic. Daca X greseste cu ceva, haideti sa-l ajutam sa-si indrepte greseala, nu sa facem caterinca. Noi am luat totul in gluma si... la stadiul de gluma am ramas, pe cand altii lucreaza, isi dau sfaturi, isi indreapta greselile si... se ridica, din punct de vedere calitativ.

Ganditi-va ca... greseli MARI am facut cu totii la inceput!

So... incepand de azi, comentariile aiurea vor fi sterse, iar la 3 comentarii aiurea, userul in cauza va primi o infractiune (si stiti cu totii ca la 3 infractiuni in decurs de 10 zile se primeste ban o saptamana).

Reme 03-01-07 17:37

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 683212)
Haideti sa schimbam putin topicul asta! Haideti sa nu mai facem comentarii de genu' "plasa naspa, umbre deloc, etc.", ci sa-i indrumam pe cei care cer o parere catre perfectionare, sa dam un sfat practic. Daca X greseste cu ceva, haideti sa-l ajutam sa-si indrepte greseala, nu sa facem caterinca. Noi am luat totul in gluma si... la stadiul de gluma am ramas, pe cand altii lucreaza, isi dau sfaturi, isi indreapta greselile si... se ridica, din punct de vedere calitativ.

Ganditi-va ca... greseli MARI am facut cu totii la inceput!

So... incepand de azi, comentariile aiurea vor fi sterse, iar la 3 comentarii aiurea, userul in cauza va primi o infractiune (si stiti cu totii ca la 3 infractiuni in decurs de 10 zile se primeste ban o saptamana).

soory de offtopic! gabi cum ar arata un comentariu d-ala bun? vreau sa vad si eu ca sa n ugresesc da-ne tu exemplu ;)...pls...fara suparare ;)

big_ballz 03-01-07 18:17

2 Attachment(s)
stiw ca la plafon am depasit caroseria cu vopseaua...dar asa se intampla mai merew cu photoimpact...altfel se vad pixelii...restul astept de la voi:D

All times are GMT +2. The time now is 16:59.

- Copyright 2026 4Tuning