Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

buddy_lexx 29-03-11 10:36

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

care mergeti la meci in seara asta?

VaLeX 29-03-11 11:38

Am pe cineva care are 2 bilete in plus la tribuna I ...
0742264221 Andrei

buddy_lexx 29-03-11 11:48

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4209101)
Am pe cineva care are 2 bilete in plus la tribuna I ...
0742264221 Andrei

tu mergi???

AnDrEiCa 29-03-11 13:35

1 Attachment(s)
Daca il cunoaste cineva pe tipul cu fordu asta sa ii transmita multa sanatate,si sa ii zica ca prin fata la Liciu nu se arde racer.

Mult noroc ai avut ca s-au ferit oamenii de pe trotuar in incercarea ta de a ma evita.
App,sa stii ca nu ma face pe mine o urma de vopsea albastra pe bara fatza......sunt baiatul cu Mcv-ul negru de dimineata.

Totusi ,cred ca era frumos sa opresti si sa vorbim,dar tu ai preferat sa pleci.Asta este,data viitoare sa ai mai multa grija in trafic,si nu uita ca lumea e mica.

VaLeX 29-03-11 13:41

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4209132)
tu mergi???

Nu merg ...

ReLLaXX 29-03-11 14:15

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4209409)
Daca il cunoaste cineva pe tipul cu fordu asta sa ii transmita multa sanatate,si sa ii zica ca prin fata la Liciu nu se arde racer.

Mult noroc ai avut ca s-au ferit oamenii de pe trotuar in incercarea ta de a ma evita.
App,sa stii ca nu ma face pe mine o urma de vopsea albastra pe bara fatza......sunt baiatul cu Mcv-ul negru de dimineata.

Totusi ,cred ca era frumos sa opresti si sa vorbim,dar tu ai preferat sa pleci.Asta este,data viitoare sa ai mai multa grija in trafic,si nu uita ca lumea e mica.

Cred ca Alin (by) o sa stie sa-ti spuna cine e "cursantul".

De la jante fuge mai tare. ;)

26WRC 29-03-11 14:46

Quote:

la politie cu astfel de reclamatii, aici nu te ajuta cu nimic..

AnDrEiCa 29-03-11 15:58

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4209528)
Cred ca Alin (by) o sa stie sa-ti spuna cine e "cursantul".

De la jante fuge mai tare. ;)

Posibil si asta,de pe threadul lui Alin am luat poza doar....

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 4209601)
la politie cu astfel de reclamatii, aici nu te ajuta cu nimic..

Nu am de ce sa ma duc la politie,eu doar vroiam sa ii bat obrazul,pentru ca nu sunt nervos pe felul cum mergea ,ci pe faptul ca nu a fost in stare sa opreasca sa vorbim civilizat sau mai putin civilizat:lol:

buddy_lexx 29-03-11 22:58

Quote:

daca`l vezi ...da`i o palma din partea mea si zii cand mai trece de pe dacie pe o masina "mai buna" sa invete butoanele din bord si sa inchida stopurile de ceata(ambele ..ca el are 2 oo deci tre sa aiba si 2 becuri).
opreste`l in trafic si da`i 2 peste cap sa`si revina la realitate sau daca nu jea la politie nu fi prost.
Eu unu m-am saturat de putoi din astia raceri ...

Dooku 30-03-11 08:56

salutare! A folosit cineva vrodata Fix it Pro? produsul ala care face reclama la tv? E bun de ceva?

marian_sro 30-03-11 10:12

e un copil. a avut ascona inainte. neagra cu toba zgomotoasa. cred ca a venit si pe la intalniri.

e pe principiul toate becurile aprinse sa vada lumea ce smecher is.

buddy_lexx 30-03-11 10:59

Quote:

Originally Posted by Dooku (Post 4211970)
salutare! A folosit cineva vrodata Fix it Pro? produsul ala care face reclama la tv? E bun de ceva?

intreaba-l pe johnson ...el comercializa asa ceva

Quote:

Originally Posted by marian_sro (Post 4212155)
e un copil. a avut ascona inainte. neagra cu toba zgomotoasa. cred ca a venit si pe la intalniri.

ii clar... daca e ala.... e caz pierdut
CASE CLOSED !

AnDrEiCa 30-03-11 11:08

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4211379)
daca`l vezi ...da`i o palma din partea mea si zii cand mai trece de pe dacie pe o masina "mai buna" sa invete butoanele din bord si sa inchida stopurile de ceata(ambele ..ca el are 2 oo deci tre sa aiba si 2 becuri).
opreste`l in trafic si da`i 2 peste cap sa`si revina la realitate sau daca nu jea la politie nu fi prost.
Eu unu m-am saturat de putoi din astia raceri ...

Nu ma mai duc la garda,da-l incolo.TE-AM SUNAT IERI IMEDIAT DUPA FAZA SA TE INTREB DACA STII DAR NU AI RASPUNS:d

Quote:

Originally Posted by marian_sro (Post 4212155)

Aaaaaaaaaaaaa,gata il stiu.....

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4212260)
intreaba-l pe johnson ...el comercializa asa ceva

ii clar... daca e ala.... e caz pierdut
CASE CLOSED !

:D:D

danny124 30-03-11 13:18

Quote:

te rog sa ma ierti colegul cu mcv-ul dar nu am fost eu la volan era unchimiu si mia zis ce s intamplat dak vrei ne intalnim sati dau asigurarea si sati faci bara eu eram la tara atunci am avut o problema in familie cu bunica mea si iam dat masina unchiului meu sa vina in oras...dami un reply urgent te rog si ink odata imi cer scz sincer chiar nu vreau sa ne certam sau sa fii suparat pe mine...pt k stiu k orasul e mic si am foarte multe probleme nu vreau sa am si cu alti participanti la trafic.astept un mesaj sau poti sa ma suni iti las un privat

danny124 30-03-11 13:19

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4209132)
tu mergi???

scz ai cumva numarul lui andreica vreau sa vb urgent cu el sunt baiatul cu fordul

All times are GMT +2. The time now is 08:22.

- Copyright 2026 4Tuning