![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
4 Attachment(s)
Eh...cv rapid.. :D
|
Va rog frumos,sa il urce cineva:
Pentru versiunea: 2.3.0 as avea si eu nevoie de fiserele originale : Enula_data si Enula.rpk Nu prea am chef sa instalez tot de la inceput,multumesc frumos |
Sarbatori fericite !
|
10 Attachment(s)
S-au mai inscris inca doi participanti !
FesnicIlie - BMW M3 E46 Krypton - Ferarri F40 Makaya_Gaby - BMW E30 Silviu96 - BMW M3 E30 Maryus_x90 - Toyota Corolla AE86 Choby - Honda CRX Del Sol Edihno_realmadrid - BMW E30 Touring VladM- Nissan 350 Z Robicutz- Nissan Silvia S15 |
Craciun fericit si La multi ani ! din partea lui Eduard
|
Craciun fericit!
|
este o "batalie" de pj si screenshoturi intre mine si Acyd, se va face un poll dupa ce vor fi terminate masinile si poate iimi dati si mie niste voturi :)) ca si asa nu am nici o sansa in fata lui :))) http://www.slrr-mods.com/forums.php?...&n=last#bottom
|
cine are 221 mwm sa imi dea id`ulde mess va rog ca am nevoie de cateva fisere :D;;) la`m stricat si pasta
|
Craciun fericit la toti!
|
Dati-mi si mie un motor mai bun asa in linie ca tot ce am tras de pe gom nu-mi merge :(
|
3 Attachment(s)
Dodge Challenger 70"
|
Ziceti un site unde gasesc cv motoare mai bune ptr 221 mwm ca de cand sa inchis kistapanks numai prea gasesc nici pe gom nici pe altele..
|
3 Attachment(s)
Asta e masina mea pentru concurs sper sa va placa:D
|
5 Attachment(s)
PJ From NFS Shift !
|
Frumos maryus....daka ma crezi si eu am avut in NFS shift exact aceas masina:))=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning