![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
Quote:
|
A mai inlocuit cineva piese de la frana spate cu altele de la masini mai recente (pistonase, arcuri, cilindri, garnituri) ? Stiti cumva de la ce se potrivesc ?
|
nu ai gasit decapri sau vrei sa faci un upgrade? parerea mea e ca daca iti iei piese originale standard nu o sa fi dezamagit.
|
Quote:
|
eu cand am fost sa caut pistonasele pt tamburi de la frane am fost surprins de multitudinea de piese care erau disponibile. mi-am mai cumparat amortizoare fata, disc de ambreiaj, cablu de ambreiaj... cred ca silencerpower poate sa mai puna cateva pe lista. de-asta te-am intrebat daca ai cautat.
|
Quote:
|
Adevarul e ca acum n-am mai cautat, dar acum vreo 2 ani in afara de telescoape si furtune pt frane fata n-am gasit ce mai cautam. Am mai incercat sticla stopuri spate, arcuri spate, si altele dar ziceau ca e masina prea rara si veche ca sa aibe ce-mi trebuia mie. O sa merg maine sa caut la magazine sa vad daca acum gasesc si eu ce caut. Puteti sa-mi ziceti la ce firma (magazin) ati gasit voi piese de Capri ? Poate au magazin si in Arad...
@ florin cars, am incercat sa-ti trimit PM dar nu am reusit sa-l expediez. |
la orice magazin car vinde piese de import sau pt masoni de import. majoritatea lucreaza cu mai multi distribuitori si nu au magazine proprii. proprietarii de magazine pur si simplu comanda piesele de la distribuitori.
|
@ florin cars, n-am reusit nici azi cu PM asa ca iti raspund pe topic:
Am incercat mai demult de Sierra, nu mai stiu exact ce model dar foarte probabil 2,0 dohc, si nu merge pe Capri mk3. Nu stiu daca la Sierra 2,0i si 2,0 dohc sunt la fel. De Granada nu stiu cum este, poate ai tu ocazia sa compari cu una de Capri pt ca eu nu am unde sa vad asa ceva. Ma gandesc ca fiind cam din aceiasi perioada e posibil sa fie cam la fel. Dupa ce motorizare de Granada este (2,0-2,3) si esti sigur ca e buna ? Si care este pretul ? |
Quote:
|
Quote:
|
@ silencer,
@ Silencer Power, @ flo23arad, va multumesc pt informatii, ati avut dreptate, am gasit toate piesele pt frana spate, mai putin cablu pt frana de mana, dar ala nu trebuia schimbat deocamdata. Eu eram convins, ca daca acum 3-4 ani Capri era "prea vechi si prea rar" acum este si mai vechi si mai rar, deci si mai putin probabil sa gasesc piese in magazine, asa ca nici nu incercasem pana azi. Cu prima ocazie cand o sa ne vedem promit sa dau o bere-doua... |
@capricosti, aduaga-ma in mess, id-ul ca userul.
am incercat si eu sa-ti dau PM, cred ca ai setat ceva gresit in profil. O sa vin curand in Ar cu remorca sa iau o juma de masina, ne vdm. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning