![]() |
|
Re: Chat
Rovigneta se plateste in functie de CMC al motorului. Cel mai bine du-te cu talonul la Posta sau o benzinarie si informeaza-te.
|
ok mersi am aflat deja 7 zile 12lei 14 mpi euro 4
|
|
da, rovigneta se calculeaza in functie de norma de poluare... pe mine nici nu m-au intrebat de cmc :))
|
cine se intalneste duminica seara la iulius , ce club?
|
Illegal lifestyle team...de ce? se invarteau?:lol:
|
din curiozitate.
nu se invartea nimeni erau pajnici si parcati ordonati |
da da...:lol: cate masini erau?
|
in jur de 10-12 ?
eram in mare trecere si am vazut doar adunare acolo eram curios cine se aduna duminica |
... eram acolo cand au aparut primele masini de la ilegal era unu cu o pisica de o intorcea p acol
|
Se pare ca orasul asta are din ce in ce mai des pene de curent mari, azi dimineata era haos prin oras ca nu era curent in centru si nu circulau troleibuzele...chiar nu exista nici o solutie de rezerva in cazul penelor de curent? orasu se extinde, se dezvolta, reteaua e cam veche si cedeaza tot mai des din pacate.
|
Mnda, si la mine in fata la bloc era bezna totala. Acuma na, ii criza, facem economie:))
|
Criza criza, dar se face economie la absolut totul ce ne afecteaza pe noi? Din cate stiu, eu nu pot face economie la plata impozitelor.....
Am venit azi-noapte in tara, iar dupa Huedin am prins o ceata de o puteai taia cu cutitul. Drumul nu este liniat din august, NICIUN semn sa te avertizeze de curbe, a fost un haos. Cand intram cu rotile pe nisip, stiam sa revin pe asfalt. Noroc cu GPS-ul ca urmaream linia drumul ca si in jocurile pe calculator. Rusine autoritatilor ca in aproape 3 luni nu au putut trage 3 linii amarate pe o distanta de 10 km. |
Chiar ca ii groaznica portiunea aia, mai ales pe ceata, sau noaptea cand nu ii circulat.
|
groaznica pe naiba... e mai palpitant :)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning