![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
reme selecteaza'mi si mie unde ai vazut jantele strambe ms ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
km simpla ....da n-am avut ce face :( comment care cum putetzi
|
2 Attachment(s)
nu mi permit sa comentez ca s mai nou ca oricare de aici ...comentati voi mai bine 8)
|
2 Attachment(s)
O Honda asa de sfarsit de an;) ...... si La Multi Anii , fie ca anul 2007 sa fie mai bun pt noi toti;)
|
Yamahaua : ai multe greseli la spoiler si praguri si incearca ceva mai usor adik niste jante , o alta culoare nu te baga direct la modificari masive , masina arata misto in mare ... fii mai atent la calitate nu cantiate ...
Speed : jantele mi se par putin blurry si plasa nu e reala ... imi place culoarea .... |
Quote:
|
Nu am mai postat de mult aici dar navigand prin forum am observat la pagina 306 o masina tunata de best geoo . Problema e ca pragul de la rx-8 lui este identic cu unul de pe-o masinatunata de mine .As dori sa-i vad si eu donatoru' daca nu se supara .
|
2 Attachment(s)
brush...
CONCEPT CAR |
raresh cred ca e de pe honda aia de pe digimods...cea rosie din tunel;)
|
@Frost dani: Ai dreptate, Honda d p digimods a fost sursa pt prag
@Raresh: Dak stiai k si tu ai folosit tot Honda d p Digimods pt C/P, nu trebuia sa presupui k esti singurul care face asta. P.S. : nu am gasit poza cu masina ta de care vb. Dak ai putea sa mi-o arati k sunt curios d ceva...;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Niste pareri pentru lucrare . :D
|
parerea mea ... e incredibil.... de najpa... comentarii pe scurt: spoiler de alta culoare si descentrat, capota descentrata, geamuri urate
|
gmn knd pune kte o lucrare park iti vine sa te lasi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning