Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Cristy_mat 06-07-08 09:57

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

da emy cu cine se cearta, ca publicitate are ban....:lol::lol::lol:

markizu 06-07-08 14:50

nu stim dar probabil de cineva de pe aci cu un renault , care minte mult si merge cu proforme in buzunar ... atat am reusit sa retin ;-)

bc_04_aju 06-07-08 17:37

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1630374)
mai magarule chiar te las eu cat te las dar nu intinde coarda marlanusule.... ce dreq chiar vrei sa vezi posturi de la X persoane care de rusinea ta nu posteaza nimic, chiar mai vrei sa rada o data tot forumul.... cand reamintesc cate minciuni zici care de care mai sfruntate :
1. mai stii cand ai mers cu un golf cu 300 ?
2. porsche Cayenne cu x fente ...
3. ce faceai tu cu tirul prin italia nu faceau multi....
4. cu camioanele cand mergeai tu cu 160 .... noi ne inmcaltam... corect
5. la 40 la ora sa iesi pe geam sa te uiti daca ai capacul la benzina si sa mergi pe 3 roti ?
6. cate masini sport ti-ai cumparat tu mai gunoiule : clio RS - la asta ne-ai adus factura.... , bertone vreo 2 bucati ( una germ portocalie o si rezervasesi ), megane RS ... nu ti-a placut ceva la el si nu ai mai luat , GTi nu mai zic - si acum dupa ce isi ia taftu L200 -= care oricum te-ai laudata la tot bacaul ca iti iei - de vreo 2 luni - mai pui si statusuri la mess citez : " animalul de prada a venit. Si bineinteles am plecat la munte... " :))) mai amaratule , esti patetic.
Si multe altele, care bineinteles nu mi le aduc aminte acum ( dar daca insisti si zici ca nu, voi posta tot ce imi reamintesc - una cate una ) - cu ajutorul carora ti-ai construit renule de MINCINOSU' si rade chiar si Jandarm bosketarul de tine. Rasule care esti : una e sa stii sa vinzi , sa cosmetizezi , sa o dai comercial si alta este sa fii un ratat , un mincinos cronic - care a patit ca ionica cu lupul - mai zici si tu un adevar din cand in cand si nici ala nu il mai crede lumea, care traieste din vietile altora.
Te' dreq da ras ce esti si nu mai folosi cu mine apelativul gras - ca pe tine , umflatule nu te primeste nici la operatie de liposuctie - ca le trebe vidanja la aia . In incheiere un sfat - veziti de viata ta mizera - de cotetul tau de taraitoare si retyrage-te intr-un barlg , sau ceva ... caci daca mai continui asa nici Ciobanu , unicul tau tovaras nu te mai suporta - ca si asa iti da palme si te ia la mijto de cate ori poate si el . Noroc ca te mai foloseste la ceva rasule. Hai acum dupa ce ai citit totul , da un pum in masa de draci , rupe frigiderul in doua ... si apoi apuca-te de plans si gandete-te la ce viata mizera si de kct ai.
P.S. daca mai aud vreodata de la baietii mei prin parcare ca dupa ce plec io incepi sa comentezi de mine sau de masina am sa iti invinetesc suncile pateticule.

hmm. Pleaca omu la munte si na ce fac leprele pe la spate.
Nu am sa iti dau raspuns la afirmatiile tale pentruca cateva le aud si eu acum pentru prima oara si daca au fost spuse au fost cu totul sub alte contexte. Sunt doar aberatii si exagerari de ale tale ca sa demigrezi persoana mea in public sau macar pe acest forum.
Oricum pateticul esti tu in tot ceea ce faci.

Andrey_FL 06-07-08 19:55

lasati certurile si spuneti care vine la Onesti pe 19 iulie???

danuuu 06-07-08 20:33

cam dure............

JUPAN_EMY 07-07-08 09:48

ce dure ma.... ciula...

Fram 07-07-08 11:04

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1632537)
ce dure ma.... ciula...

se aude ca e cam magic opelul...

danuuu 07-07-08 11:06

e magic si in acelasi timp dur.....

Fram 07-07-08 12:23

o tine in cufarul fermecat.. si cheia ascunsa.. ca e prea tentant sa fie la vedere

Bmw_Rulllzzz 07-07-08 14:12

am vazut ieri un polo argintiu frumusel facut. are careva poze cu el ?

D0ryN 07-07-08 15:14

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1632921)
am vazut ieri un polo argintiu frumusel facut. are careva poze cu el ?

parca numarul e BC 18 MIC...sau aproximativ...e facut foarte frumos...soferul e incepator...are "mamaligile" in geam...poze...poate l_a "prins" cinva...eu l_am vazut din "viteza"...

Al3xxx 07-07-08 15:25

pfl are nr de inmatriculare si este a unui baiat de la politia primariei

Cristy_mat 07-07-08 15:29

nu vreau sa fiu carcotas nea emy, dar care sunt baietii tai din parcare????

D0ryN 07-07-08 16:02

pareri achizitie masina noua pana in 10.000 de euro? printre posibilitati ar fi VW Polo...sau DACIA Sandero...:rolleyes2
astept alte pareri...

Bmw_Rulllzzz 07-07-08 16:27

dap, PFL are la numar. frumusel tare de la spate vazut in viteza :)

All times are GMT +2. The time now is 07:08.

- Copyright 2026 4Tuning