![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
nitro....partea de jos a usii e urat brush`uit...
|
la a mea nimica? :rolleyes2
|
multumesc pentru comentarii.....Sper ca incet, incet sa ma ridic la nivelul asteptarilor lui Gabi...
|
Quote:
nu vreau sa fiu rau da cine e gabi??:d ...sa sti ca nu e gabi cel mai bun din VT ca sa te ridici la asteptarile lui ...sunt altii mult mai buni ...io zic ca dc vresi faci Vt o faci din placere nu pt a te ridica la asteptarile lui sau a altcuiva ...... |
Quote:
Btw: dak nu postez pe forumurile din afara asta nu inseamna k nici nu ma uit pe ele... ;) ..sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic.. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu am zis nimik de genu asta ..dc tu intelegi gresit e treaba ta ....am zis doar ca nici tu nici eu nici nimeni nu e unexemplu si nu trebuie ca nimeni sa se ridice la astepatrile noastre ..intelegi acum ..poate m-am exprimat io gresit da asta nu inseamna ca trebuie sa ma faci nesimtit ...iti respect munca care o depui pe forum da asta nu inseamna ca esti zeu in VT ca altii sa se ridice la asteptarile tale
ok cele fiind spuse revin la oile noastre . asta e un bmw de al meu mai vechi ....cu un upadate acum ... |
Quote:
E mijto Bmw-ul...mie unuia nu imi plac vinilurile alea de pe lateral..cu lister si antera..in rest e ok din punctul meu de vedere |
Quote:
PUNCT ! |
iam zis si lu shantzu ..cel mai destept cedeaza ..nu are rost sa intru intr-un conflict cu tine atata timp cat io sunt dezavantajat deoarece tu esti moderator ..intelegi ce vrei si gandesti cum vrei ...si amintesteti ca io mi-am retras masina din battle nu ca nu ai postato tu
|
Quote:
Dacă nu īnţelegi ce spun, mai bine citeşte-mi mesaju' de 2 ori. N-am spus că maşina ta n-a intrat īn battle că nu am considerat eu că e ok (nici măcar n-am văzut-o, că ai editat mesaju' şi ai şters-o), ci că o maşină, ca să intre īn battle, are nevoie de acceptu' meu. Poate m-a bătut soarele prea mult īn cap azi (nu glumesc) şi mi se pare că ce scriu e destul de clar... :roll: |
Renault Megane V6 renault sport
2 Attachment(s)
|
Re: Renault Megane V6 renault sport
Quote:
|
Re: Renault Megane V6 renault sport
Quote:
|
imi place ideea de megane v6. nu imi place culoarea albastru fake. sunt diferente de culoare intre masina si prag. bara fata este din alta poveste. total pe langa. jantele sunt usor plate (aia fata este chiar foarte stramba) asta pe langa ca sunt in 3 prezoane...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ai lasat-o fara haion :lol: ....
intercooleru e stramb.... plasa ireala ... geamurile la fel de ireale...mai bn le lasai asa |
2 Attachment(s)
ceva simplu...comments pls...:D
|
2 Attachment(s)
un sandarel:oops::oops::oops:nu am mai atins photoshopu de ceva vreme:lol:
|
2 Attachment(s)
o abordare mai diferita a vt-ului :P .. cu refsurile astea e greu tare
poate va mai exista un update.. |
culorile prea intense si fara "viata" ! culorile ar trebui sa fie putin mai dinamice (in miscare) , este destul de toony ...
|
2 Attachment(s)
un logan :lol::lol: incerc si eu.Spunetzi ce sa mai fac sau ce sa nu mai fac :D
|
2 Attachment(s)
Un golf 3 facut din lipsa de ocupatie
|
2 Attachment(s)
Pun si eu prima masina pe care am facut-o in photoshop, e prima mea lucrare si am nevoie de sfaturi:orice sfaturi
Nu am facut mare lucru, dar pana ma invat mai bine in photoshop, ma multumesc cu atat |
sm01tomi
-Culori ireale -Prag blurry -Bara blurry si Stramba -Janta spate blurry -Faruri plate CatalinM -Culoare ireala -BadBoyLook ireal (pentru ca nu au umbra farurile) bogdan100 -Jante strambe -Janta spate blurry P.S. unde sunt modificarile |
2 Attachment(s)
Nissan Concept 2009 :rolleyes2
|
:omfg:
pluteste? Quote:
|
Quote:
P.S. ... nu imi zi ca asta era si ideea...sa pluteasca;) |
2 Attachment(s)
hop si eu cu un megan
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
background-ul si jante
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
o incercare de neon ....... :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
bine zis incercare :)...uite iti dau un tutorial sa inveti sa faci neoane
|
Quote:
|
e plin psu`u de astfel de tut`uri :lol:
|
Quote:
|
intra ;) macar te mai inspiri din lucrarile celor d'acolo , capati multa experienta ...
nu zice nimeni sa copiezi ( in sensule de a te inspira) exact cum fac ei , dar macar vezi ce se mai "poarta" ce mia e la moda :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning