Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

_seby_ 24-06-08 16:42

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Nitro Customs (Post 1610030)
Dodge Charger (1972)

Frumos...:D

keemo 24-06-08 17:33

nitro....partea de jos a usii e urat brush`uit...

cipskate69 24-06-08 17:35

la a mea nimica? :rolleyes2

Nitro Customs 24-06-08 17:51

multumesc pentru comentarii.....Sper ca incet, incet sa ma ridic la nivelul asteptarilor lui Gabi...

Platinum 24-06-08 18:12

Quote:

Originally Posted by Nitro Customs (Post 1610551)
multumesc pentru comentarii.....Sper ca incet, incet sa ma ridic la nivelul asteptarilor lui Gabi...

nu vreau sa fiu rau da cine e gabi??:d ...sa sti ca nu e gabi cel mai bun din VT ca sa te ridici la asteptarile lui ...sunt altii mult mai buni ...io zic ca dc vresi faci Vt o faci din placere nu pt a te ridica la asteptarile lui sau a altcuiva ......

Nitro Customs 24-06-08 18:33

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1610595)
nu vreau sa fiu rau da cine e gabi??:d ...sa sti ca nu e gabi cel mai bun din VT ca sa te ridici la asteptarile lui ...sunt altii mult mai buni ...io zic ca dc vresi faci Vt o faci din placere nu pt a te ridica la asteptarile lui sau a altcuiva ......

:)) Am zis asta cu sensul ca poate data viitoare nu ma mai baga in aceiasi oala cu "aia" care fac Vt de 2 luni...

Btw: dak nu postez pe forumurile din afara asta nu inseamna k nici nu ma uit pe ele... ;) ..sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic..

Gabi 24-06-08 18:37

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1610595)

Nici eu nu vreau să fiu rău, da' tu devii nesimţit. Gabi e cel care de 2 ani de zile suportă tot ce se īntāmplă pe secţiunea asta şi care vrea să facă ceva bun pentru cei ca tine ! Gabi e un maimuţoi :roll:

Platinum 24-06-08 18:40

2 Attachment(s)
nu am zis nimik de genu asta ..dc tu intelegi gresit e treaba ta ....am zis doar ca nici tu nici eu nici nimeni nu e unexemplu si nu trebuie ca nimeni sa se ridice la astepatrile noastre ..intelegi acum ..poate m-am exprimat io gresit da asta nu inseamna ca trebuie sa ma faci nesimtit ...iti respect munca care o depui pe forum da asta nu inseamna ca esti zeu in VT ca altii sa se ridice la asteptarile tale

ok cele fiind spuse revin la oile noastre .

asta e un bmw de al meu mai vechi ....cu un upadate acum ...

Nitro Customs 24-06-08 18:43

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1610663)
nu am zis nimik de genu asta ..dc tu intelegi gresit e treaba ta ....am zis doar ca nici tu nici eu nici nimeni nu e unexemplu si nu trebuie ca nimeni sa se ridice la astepatrile noastre ..intelegi acum ..poate m-am exprimat io gresit da asta nu inseamna ca trebuie sa ma faci nesimtit ...iti respect munca care o depui pe forum da asta nu inseamna ca esti zeu in VT ca altii sa se ridice la asteptarile tale

Nici eu nu vreau sa fiu rau DAR EU AM EXPLICAT CE AM VRUT SA ZIC..tu ai inteles gresit.. nu are rost sa va certati pentru nimic..deja ma simt eu vinovat ca va certati din cauza mea..

E mijto Bmw-ul...mie unuia nu imi plac vinilurile alea de pe lateral..cu lister si antera..in rest e ok din punctul meu de vedere

Gabi 24-06-08 18:45

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1610663)

Atāta timp cāt eu trebuie să-mi dau acceptul pentru ca o lucrare să intre īn battle, trebuie să te ridici la aşteptările mele, chit că-ţi convine, chit că nu.

PUNCT !

Platinum 24-06-08 18:47

iam zis si lu shantzu ..cel mai destept cedeaza ..nu are rost sa intru intr-un conflict cu tine atata timp cat io sunt dezavantajat deoarece tu esti moderator ..intelegi ce vrei si gandesti cum vrei ...si amintesteti ca io mi-am retras masina din battle nu ca nu ai postato tu

Gabi 24-06-08 18:56

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1610684)
iam zis si lu shantzu ..cel mai destept cedeaza ..nu are rost sa intru intr-un conflict cu tine atata timp cat io sunt dezavantajat deoarece tu esti moderator ..intelegi ce vrei si gandesti cum vrei ...si amintesteti ca io mi-am retras masina din battle nu ca nu ai postato tu

Gāndeşti ca nepotu-meu ! Eşti dezavantajat că eu sunt moderator ? Te-am articulat cu vreo infracţiune ? Nu nenea, am discutat (mai aprins, īn contradictoriu, cum vrei tu să-i spui) iar eu n-am făcut abuz de funcţia pe care o am.

Dacă nu īnţelegi ce spun, mai bine citeşte-mi mesaju' de 2 ori. N-am spus că maşina ta n-a intrat īn battle că nu am considerat eu că e ok (nici măcar n-am văzut-o, că ai editat mesaju' şi ai şters-o), ci că o maşină, ca să intre īn battle, are nevoie de acceptu' meu. Poate m-a bătut soarele prea mult īn cap azi (nu glumesc) şi mi se pare că ce scriu e destul de clar... :roll:

PIKONE CJ 24-06-08 21:45

Renault Megane V6 renault sport

2 Attachment(s)
Attachment 573970Attachment 573971enjoy

cipskate69 24-06-08 21:47

Re: Renault Megane V6 renault sport

Quote:

Originally Posted by PIKONE CJ (Post 1611106)

bara fatza....e TOTAL aiurea...si restu masinii..nush...e ceva ciudat la ea!

PIKONE CJ 24-06-08 21:51

Re: Renault Megane V6 renault sport

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1611111)
bara fatza....e TOTAL aiurea...si restu masinii..nush...e ceva ciudat la ea!

nu-te contrazic ...doar ca mai astept parereri

Trickz 24-06-08 21:54

imi place ideea de megane v6. nu imi place culoarea albastru fake. sunt diferente de culoare intre masina si prag. bara fata este din alta poveste. total pe langa. jantele sunt usor plate (aia fata este chiar foarte stramba) asta pe langa ca sunt in 3 prezoane...

PIKONE CJ 24-06-08 21:59

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1611136)
imi place ideea de megane v6. nu imi place culoarea albastru fake. sunt diferente de culoare intre masina si prag. bara fata este din alta poveste. total pe langa. jantele sunt usor plate (aia fata este chiar foarte stramba) asta pe langa ca sunt in 3 prezoane...

graba stica treaba...asta E...o sa revin cu altceva cand am timp ...mersi de comm

cipskate69 24-06-08 23:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PIKONE CJ (Post 1611150)
graba stica treaba...asta E...o sa revin cu altceva cand am timp ...mersi de comm

me 2 :rolleyes2:rolleyes2

keemo 24-06-08 23:48

ai lasat-o fara haion :lol: ....
intercooleru e stramb....
plasa ireala ...
geamurile la fel de ireale...mai bn le lasai asa

_seby_ 25-06-08 00:36

2 Attachment(s)
ceva simplu...comments pls...:D

2 fast 4 U 25-06-08 00:39

2 Attachment(s)
un sandarel:oops::oops::oops:nu am mai atins photoshopu de ceva vreme:lol:

Crimz-vT 25-06-08 13:38

2 Attachment(s)
o abordare mai diferita a vt-ului :P .. cu refsurile astea e greu tare
poate va mai exista un update..

keemo 25-06-08 13:49

culorile prea intense si fara "viata" ! culorile ar trebui sa fie putin mai dinamice (in miscare) , este destul de toony ...

sm01tomi 25-06-08 16:10

2 Attachment(s)
un logan :lol::lol: incerc si eu.Spunetzi ce sa mai fac sau ce sa nu mai fac :D

CatalinM 25-06-08 19:33

2 Attachment(s)
Un golf 3 facut din lipsa de ocupatie

bogdan100 25-06-08 20:53

2 Attachment(s)
Pun si eu prima masina pe care am facut-o in photoshop, e prima mea lucrare si am nevoie de sfaturi:orice sfaturi
Nu am facut mare lucru, dar pana ma invat mai bine in photoshop, ma multumesc cu atat

AdY9005 25-06-08 21:13

sm01tomi
-Culori ireale
-Prag blurry
-Bara blurry si Stramba
-Janta spate blurry
-Faruri plate
CatalinM
-Culoare ireala
-BadBoyLook ireal (pentru ca nu au umbra farurile)
bogdan100
-Jante strambe
-Janta spate blurry
P.S. unde sunt modificarile

cipskate69 26-06-08 14:21

2 Attachment(s)
Nissan Concept 2009 :rolleyes2

Nitro Customs 26-06-08 14:26

:omfg:
pluteste?

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1614317)

no limits design 26-06-08 14:33

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1614317)

mie zau ca imi place de tine:lol::lol:... te iei de toata lumea...ca bara fata e aiurea...ca nu stiu ce nu iti convine:D...si tu uiti sa ii faci umbra la masina

P.S. ... nu imi zi ca asta era si ideea...sa pluteasca;)

Tudorache$ 26-06-08 18:22

2 Attachment(s)
hop si eu cu un megan

sm01tomi 26-06-08 18:25

Quote:

Originally Posted by Tudorache$ (Post 1614727)
hop si eu cu un megan

PLZ donoru d la jentzi si background :lol::lol::lol::lol:

Tudorache$ 26-06-08 18:30

2 Attachment(s)
background-ul si jante

cipskate69 26-06-08 18:54

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1614340)
mie zau ca imi place de tine:lol::lol:... te iei de toata lumea...ca bara fata e aiurea...ca nu stiu ce nu iti convine:D...si tu uiti sa ii faci umbra la masina

P.S. ... nu imi zi ca asta era si ideea...sa pluteasca;)

am facut umbra..dar s-a stricat facand chestia aia urata jus...neagra.. si apropo..ziceai ca tot comentez de bara fata la nu stiu care si nu stiu cum...uite si aici
Quote:

Originally Posted by Tudorache$ (Post 1614727)
hop si eu cu un megan

deci? nam dreptate?

AdY9005 26-06-08 21:02

2 Attachment(s)
o incercare de neon ....... :rolleyes2

Platinum 26-06-08 21:43

1 Attachment(s)
bine zis incercare :)...uite iti dau un tutorial sa inveti sa faci neoane

Nitro Customs 26-06-08 22:40

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1615048)
bine zis incercare :)...uite iti dau un tutorial sa inveti sa faci neoane

tare tutorialu' thx...mai pune daca mai ai..tutoriale de genu ar trebuii sa puna gabi pt incepatori :)

keemo 26-06-08 22:56

e plin psu`u de astfel de tut`uri :lol:

Nitro Customs 26-06-08 23:00

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1615194)
e plin psu`u de astfel de tut`uri :lol:

Crezi k toata lumea intra pe Psu...mai ales incepatorii..:rolleyes2

keemo 26-06-08 23:05

intra ;) macar te mai inspiri din lucrarile celor d'acolo , capati multa experienta ...
nu zice nimeni sa copiezi ( in sensule de a te inspira) exact cum fac ei , dar macar vezi ce se mai "poarta" ce mia e la moda :lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:39.

- Copyright 2026 4Tuning