![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
va multumesc tuturor pt sfaturi si pe viitor voi incerca sa tin cant de ele.
Sarbatori Fericite! |
2 Attachment(s)
comentati...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
shi o mashina pe sfarsit de an de la mine:D..bagati mare...
|
frost la nissan -> reflexia de pe luneta si capota sau ce o fii deasupra capului :)) ii aceasi cu vechiul fundal si selectzii stambe la roata spate....in rest ee super 8) hai noroc si un an nou fericit!:drunk:
|
N1ghtG3o ... putine modificari ... jantele au o tenta de culoare pe care nu o pot avea intr-un studio foto (cum e backgroundu tau) ...
Gabi ... clean and clear :D ... unde era emblema VW mi se pare ca reflexia nu e continua (o mica pata) ... in rest oke .... vlad_4tuning ... jantele mi se par blurry (probabil de la contrast) ... reflexia stergatorului pe parbriz e aiurea ... printre elementele din care e format stergatoru sunt parti albe ... aerisirea laterala de langa deamuri e ireala ... striker_vali ... jantele au niste reflexii prea puternice pt background ... printre spite se vede fostu background ... frost_dani ... dak mai lucrai un pic la reflexii era si mai bine ... eu personal as fi preferat 2 tobe in loc de 4 ... niste selectii colturoase pe la cauciucu spate ... |
am vrut sa va urez un An Nou Fericit !!! si la cat mai multe masini VT si la cat mai putine comentarii...
la multi ani 2oo7.... |
2 Attachment(s)
salut lume cu ocaia asta va ures si eu d toate mai ales cat mai multe si mai bune chopuri pt la anu asea ca pls comentati la ultimu chop al meu ;)
si ca de obicei ult vers cu desen :D - i luv it :D |
Aoleo, ma nene, erai beat cand ai selectat caroseria pentru vopsit ? :yikes:
Masina de incepator, sa mor daca te mint ! PS: nu mai face upload la a 3-a versiune ca nu e pentru comment. |
mey L33L00 ... cum ajungi tu de la o rez de 1024x768 la o rez de 1600x1200 ... pt ca ai marit masina se vad rezultatele (pe la muchii se vede calitatea proasta) ... pragu mi se pare ca are alta culoare ... selectii colturoase pe la aripa spate ... selectii strambe prin juru eleronului ... reflexia dp parbriz e ciudata ...
|
am redimensionat-o gata
|
@N1ghtG3o - Rx-8 - jante strambe, ploape ireale
@stiker_vali - q7 - Carbon prea mare, tuning simplut @Gabi - polo - simplu si frumos @frost - z350 - ca de obicei mie imi scoti ochii din orbite cu designul tau! super msito, ala e fum acolo pe la tobe? @l33loo - frumos rau, nu am ce zice, poate la eleron dar nu cred ca vad eu bine acum @vlad_4tuning - scion - super marfa, mie unu imi place :) :) :) |
@leeloo - spoiler descentrat
LA MULTI ANI TUTUROR :D |
la multi ani....si bafta pt cei kre au sesiuni:))) de pe 7:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning