Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tng 20-03-07 19:11

Re: Diverse discutii

6 Attachment(s)
skama
masina are ~135.000 km reali ..... tu ai putzin mai mult ;)
are si mp3 player si 4 boxe
iata si niste poze

platon911 20-03-07 19:24

e spuma masina sa mor eu..................

panaitescud 20-03-07 19:37

propietar ??...unde poate fi vazuta...?/

tng 20-03-07 20:33

daca vrei detalii stii id`u meu de mess.... sau PM ;)

PH86MIN 21-03-07 17:33

Aadryan,tu nu inveti in upg man????si azi nu ai avut cumva sport de la 11.40 la 1.20 k am facut impreuna(sport :D) si mi se parea k te cunosc :D

Aadryan 21-03-07 18:57

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 810330)
Aadryan,tu nu inveti in upg man????si azi nu ai avut cumva sport de la 11.40 la 1.20 k am facut impreuna(sport :D) si mi se parea k te cunosc :D

Mamaaaaa ce ne spioneaza asta. Ieri parca ii spunea lu' DONU ca il vede prin Bariera Bucuresti si acum imi zice mie ca ma vede la facultate:lol: ...............Da mah in UPG invat si am avut si sport de la 11:40. Daca mai ma vezi poti sa ma bagi si in seama ca nu sunt figurist:D

PH86MIN 21-03-07 19:06

da mah,pe bune,chiar te am vazut,hai k dak te mai vad prin facultate o sa te salut,dar imi era tarsha sa vin la u k nu stiam sigur dak esti u :)))

Aadryan 21-03-07 19:24

Inseamna ca data aviatoare am cu cine sa joc un Baschet sau un Ping-Pong;)

PH86MIN 21-03-07 19:51

nu prea le am cu astea,tenis de masa ce imi mai place asa....:D

kraven_4_all 22-03-07 07:58

i`m baaack!!:D:D:D...adriane...am inteles k ati ramas fara masa de ping-pong pe la fac...:)...kt despre mashina pusa de tng...coaja e dragutza.....

Aadryan 22-03-07 07:59

Mare dreptate ai Bogdan in privinta cumpararii pe aici................am postat si eu un anunt de vanzare a unui auto mai demult si nici macar nu au comentat ceva despre ea dar sa mai si cumpere.:D

Aadryan 22-03-07 08:02

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 811387)
i`m baaack!!:D:D:D...adriane...am inteles k ati ramas fara masa de ping-pong pe la fac...:)...kt despre mashina pusa de tng...coaja e dragutza.....

Uite alt spion:D Da mah, momentan nu mai avem masa de Tenis ca a rupt o gagica fileul daca nu ma insel. Din cate am vazut eu ieri masa era intacta cand au incercat aia sa o instaleze. Vedem saptamana viitoare ce mai este;)

Skma 22-03-07 08:42

Quote:

kama, lasa man fiecare sa isi vanda marfa... nu e prost cel care cere, ci ala care da...
omu' a zis, a pus anuntul si gata. pacat sa fie date gresit in el... dar daca el asa stie, si nu il poti contrazice exact... atunci e cam nevinovat... in fine, poate orice posta anunturi aici.... dar ma indoiesc ca o va lua cineva de pe aici.
Si valabil si pentru don-u si pentru tng-u ! Bai fratilor voi nu a-ti inteles un lucru ! Bine poate o fii asa dar in primu rand nu inteleg de ce masina nu este la bazar si de ce mi-o tot ridica atata in slavi ! Prea multa reclama pentru ce ! Ati inteles ? La asta se referea postu meu ! Mult zgomot pentru nik tng-ule zici ca e masina ta ! No offence !:x

bogdan_wrc 22-03-07 09:25

da, skama, aici ai dreptate..
dar el pierde ca paginile de aici trec repede...

klaw 22-03-07 11:38

fratilor vreu si io niste pleoape de solenza ! unde gasesc si io ? va salut !

All times are GMT +2. The time now is 04:45.

- Copyright 2026 4Tuning