Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

W35T 28-08-10 09:27

Re: Discutii despre orice!

Salutare... daca tot nu se organizeaza la voi nimic in weekendu asta, va invit la Mariapocs - Ungaria... e ultima etapa de drift (cred) de la ei..... se desfasoara astazi incepand de la ora 11 a noastra si tine pana la ora 1 noaptea ;)
..pret bilet - 2000 ft - 30 lei in bani romanesti... va fi show (chiar daca va ploua)...

trx23 30-08-10 14:11

https://forum.4tuning.ro/115-masina-m...3/page-28.html poate va luati careva

Brabus 30-08-10 15:53

salutare
am si io o intrebare: daca v-ati lovit de asa ceva, nu aveti idee cam in cit timp da o asigurare, in cazul de fata, bcr asigurari, acceptul de plata la un deviz pentru o reparatie pe rca?
la mine au trecut 3 zile lucratoare ...

cristi.mk4 30-08-10 20:01

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 3620808)
salutare
am si io o intrebare: daca v-ati lovit de asa ceva, nu aveti idee cam in cit timp da o asigurare, in cazul de fata, bcr asigurari, acceptul de plata la un deviz pentru o reparatie pe rca?
la mine au trecut 3 zile lucratoare ...

in functie de mai multi factori...poate dura si 3 saptamani, poate chiar si mai mult.

Brabus 30-08-10 20:08

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3621469)
in functie de mai multi factori...poate dura si 3 saptamani, poate chiar si mai mult.

nu cred ca ar trebui sa tina asa de mult. faza e ca am parcurs etapele, adica inspector, mers la service si facuta constatarea de dauna suplimentara care a fost acceptata de asigurator. acum masina e reparata si astept acceptul de plata ... chiar citeam pe net ca cica 10 zile lucratoare dar cum traim in romania ....

MephistoBM 31-08-10 17:42

are careva numarul de telefon al tipului din baia mare care curata faruri/stopuri ?!
multumesc anticipat !

_Duma_ 31-08-10 18:28

poftim, asta o sa te ajute https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...mnalizari.html ;)

cristi.mk4 01-09-10 19:01

vreau sa`mi confectionez un blindaj(sub motor) la un golf 4 variant...are cineva ceva ideii :)

bluewmaster 02-09-10 07:06

DA! nu face asta :lol:
mai bine cumpara unul gata facut, gasesti pe la 350 de ron(nou), si e mai bun decat ce ai putea face tu.
eu mi`am confectionat singur :D si am ajuns cam pe la 200-250 de ron. si o zi luuuunga de lucru. deci eu zic ca nu merita

plummer_07 02-09-10 11:07

salut baieti, la sfarsitul saptamanii trecute am avut ocazia si placerea sa particip la cluj la cupa cluj off-road, am mers ca si navigator(copilot) am avut 3 zile super faine cu trasee superbe, sper sa reusesc maine sa pun si niste poze cu masinile prezente... daca sunteti interesati pe club 4x4 gasiti si ceva poze :)

cristi.mk4 02-09-10 14:23

Quote:

Originally Posted by bluewmaster (Post 3628008)
DA! nu face asta :lol:
mai bine cumpara unul gata facut, gasesti pe la 350 de ron(nou), si e mai bun decat ce ai putea face tu.
eu mi`am confectionat singur :D si am ajuns cam pe la 200-250 de ron. si o zi luuuunga de lucru. deci eu zic ca nu merita

da te inteleg.....dar as vrea ceva scut metalic......nu de plastic.......am spart in 7 zile. 2 baii de ulei, e cam nasol

oricum ms.

bluewmaster 02-09-10 15:05

pai de metal ziceam si eu..
gasesti de metal pe la 350-400 ron.

ballack 03-09-10 09:14

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3629110)
da te inteleg.....dar as vrea ceva scut metalic......nu de plastic.......am spart in 7 zile. 2 baii de ulei, e cam nasol

oricum ms.

wow Cristi, ai participat in CN de raliuri? :lol::lol:

cristi.mk4 03-09-10 19:43

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 3630888)
wow Cristi, ai participat in CN de raliuri? :lol::lol:

nu nu.....dar, prima data am luato`n freza rau de tot baie+ bara fata+ calandru+ radiator.... am ma`i postat , daca iti amintesti

si ultima data in tautii de sus am parcat in fata blocului , si ghinion cum am dat in spate am Hrojnit baia de o piatra concasata` :) (sa fiu mai direct, asta sa intamplat dupa inralnirea cu InnDy):))

oricum nu dau 500 de ron pe un blindaj..... mai ieftin ies o baie de ulei si un schimb :))

dobro_c 03-09-10 19:47

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3632249)
nu nu.....dar, prima data am luato`n freza rau de tot baie+ bara fata+ calandru+ radiator.... am ma`i postat , daca iti amintesti

si ultima data in tautii de sus am parcat in fata blocului , si ghinion cum am dat in spate am Hrojnit baia de o piatra concasata` :) (sa fiu mai direct, asta sa intamplat dupa inralnirea cu InnDy):))

oricum nu dau 500 de ron pe un blindaj..... mai ieftin ies o baie de ulei si un schimb :))

mai bine iti pui suspensii mai inalte de offroad... ;-) si faci un fel de golf off-road custom

de exemplu megane-ul e asa de bine construit ca ai niste suspensii de tot cacatu si e foarte instabil si deloc precis, care sunt rigide pe gropi si moi pe drum bun... dar avantajul e ca sunt mega inalte si nu dai cu baia de ulei, si nici macar cu scutu... asta daca nu te rastorni pe undeva

All times are GMT +2. The time now is 16:16.

- Copyright 2026 4Tuning