Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

sorinsidesmokelfs 15-04-11 16:52

Re: Street Legal Racing - Redline v2

super masina ;) daca o ti tot asa o sa facem slrr editie romaneasca:)) ar fi ceva....

KrYpToN 15-04-11 17:27

3 Attachment(s)
Silvia S14

FesnicIlie 15-04-11 17:46

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4258547)
Silvia S14

bestiala fata ;) bafta !!!

KrYpToN 15-04-11 18:19

4 Attachment(s)
ms :D Silvia in actiune ^_^

Mht'u 15-04-11 18:52

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4258660)

ce frumoasa e...trebuia un eleron mai mare "cum au aia din tokyo drift:lol:"

dary762 15-04-11 20:09

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4258660)

Se descurca bine la curbe?:D
-------------------------
Pe mine m-a disperat ursu meu nu pot sal controlez deloc nici nu cred ca mai particip:((

KrYpToN 15-04-11 21:34

destul de bine mam si rasturnat de cateva sute de ori pentru ca agatam bordura

danny125 15-04-11 22:16

3 Attachment(s)
CN4 look :oops:
si un mic crash test :D

tm_kata 15-04-11 22:51

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 4259349)
CN4 look :oops:
si un mic crash test :D

Danny hai sa te critic umpic :). Sincer, parerea mea este ca daca vrei sa avansezi in a crea masini pentru SLRR ai nevoie de mult mai multa experienta. Experienta o capeti bineinteles, exersand pe mai multe modele de masini. Alege alte masini care nu sunt low-polly. Sincer, eu, inafara de Dodge, nu am testat nici Duster si nici Supernova... si nici nu cred ca le voi testa vreodata. Ai vazut si pe GOM ca lumea nu testeaza o masina low-polly. Stiu ca romanii sunt plini de mandrie ca tu faci mai multe modele Dacia, dar sincer eu cred ca te plafonezi.

Precizez inca o data ca e parerea mea. Numai bine si ma bucur ca ai avut curajul de a intra in ''modding scene''. Eu inca cochetez cu ideea, dar lipsa talentului meu ma face sa ma departez de acest gand :).

KrYpToN 16-04-11 03:37

e cam urata :))

Choby 16-04-11 08:23

si campionatu de drift unde e ?

jurec10 16-04-11 10:29

1 Attachment(s)
Exact aici:
Puteti pune masinile cu care participati
Eu particip cu:

BMWM3

danny125 16-04-11 10:42

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 4259438)
Danny hai sa te critic umpic :). Sincer, parerea mea este ca daca vrei sa avansezi in a crea masini pentru SLRR ai nevoie de mult mai multa experienta. Experienta o capeti bineinteles, exersand pe mai multe modele de masini. Alege alte masini care nu sunt low-polly. Sincer, eu, inafara de Dodge, nu am testat nici Duster si nici Supernova... si nici nu cred ca le voi testa vreodata. Ai vazut si pe GOM ca lumea nu testeaza o masina low-polly. Stiu ca romanii sunt plini de mandrie ca tu faci mai multe modele Dacia, dar sincer eu cred ca te plafonezi.

Precizez inca o data ca e parerea mea. Numai bine si ma bucur ca ai avut curajul de a intra in ''modding scene''. Eu inca cochetez cu ideea, dar lipsa talentului meu ma face sa ma departez de acest gand :).

Stiu si eu m-am gandit la asta dar vroiam sa fac toata gama dacia :-) ...vad si eu ca sunt low-poly masinile , iar in 3ds max credema arata si mai rau :lol: am mai incercat si eu sa o mai corectez pe ici pe colo dar sunt bata la modelare :oops: ...Cred ca o sa ma opresc aici cu daciile si o sa caut ceva ce se cere si ceva high poly ca sa fie de calitate ;) ...eventual dati-mi o idee doua voi ;)

d3yutz 16-04-11 12:00

dany te rog frumos ptr totit nu urci si u daciile au iesit bine sa le testam si nou pe traseu..apropou modelu cn4 a iesit bine.mult succes!oricum bravo pentro tot ce ai facut pentru acest joc si ptr faptul ca ai incercat sa incepi un proiect romanesc.respect:lol:

KrYpToN 16-04-11 12:35

eu mi-am postat masina si pozele de la clip-uri de ieri :P

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning