Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

ct11lyv 10-03-09 21:54

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

e un inceput..vom vedea mai departe..ce va fi..

Psycho 10-03-09 22:16

azi m-am dat si eu pe tomis .. e cam kinky .. ce distractie os a fie la sala .. wooo abea astept ... aaa daac se va face parcarea in spic ... se va merge pe doua benzi deci au facut ***u praf .. am inteles ca se va reveni la parcarea in paralel cu bordura si se va merge pe 3 benzi ...

oricum azi erau ceva besmetici care se uitau dupa avioane :))

ct11lyv 10-03-09 22:29

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2136851)
azi m-am dat si eu pe tomis .. e cam kinky .. ce distractie os a fie la sala .. wooo abea astept ... aaa daac se va face parcarea in spic ... se va merge pe doua benzi deci au facut ***u praf .. am inteles ca se va reveni la parcarea in paralel cu bordura si se va merge pe 3 benzi ...

oricum azi erau ceva besmetici care se uitau dupa avioane :))

tomisaru tot tomisar ramane nu stie cum sa iasa in evidenta si sa stie lumea ca el a fost pe tomis..si face bascalie cu unu si cu altu la sala pana la ora 4 dim..... si ce o sa mai fie ...

B 52 AEV 10-03-09 23:27

ba multe s-au mai intamplat de cand am ramas eu fara permis ... accidente ... sensuri unice... nebunii ... lasa ca mai am 7 zile si gata ... parca au trecut 3 ani nu 3 luni :|

quick_5hifter 11-03-09 00:05

Nu-mi place traficul pe Tomis/Mircea de cand cu sensurile unice... azi a fost un haos total pe-acolo, multor persoane probabil nu le venea sa creada ce li se intampla :???: eu m-am simtit chiar dubios astazi, printre atatia politisti, cand am intrat in depasire pe Mircea pe aceeasi banda pe care ieri mi-as fi pierdut permisul, probabil (adica pe fostul contrasens) :lol:

Eh, fiind si prima zi, a fost o experienta ciudata pentru multi...

Quote:

Originally Posted by B 52 AEV (Post 2137115)
ba multe s-au mai intamplat de cand am ramas eu fara permis ... accidente ... sensuri unice... nebunii ... lasa ca mai am 7 zile si gata ... parca au trecut 3 ani nu 3 luni :|

Been there, done that (4 times X 90 days :shock:) :lol:
Cea mai grea e penultima zi, ca in ultima zi tre' sa-ti faci planuri pentru ziua urmatoare cand o sa stai la coada la Politie cateva ore dupa permis :D
PS: vezi ca durata suspendarii expira dupa 90 zile, nu dupa 3 luni, asa ca sa nu ai vreo surpriza sa mergi cu o zi mai devreme (ai prins si februarie de 28 zile).

B 52 AEV 11-03-09 00:15

Am fost in ianuarie pe 18 , cand trebuia sa mi-l iau pe "vorba" cuiva, si s-a uitat respectivul in sistem si mi-a spus sa vin pe pe 18 martie. Planurile deja sunt facute. Se lasa cu total makeover, plecat la munte, etc. :D

Edit :

Permisul mi l-a luat pe 2 Decembrie, si dovada a expirat pe 17 Decembrie.

wu_vladutz 11-03-09 08:45

Interesant sensul unic de pe tomis :) Pacat ca mai sunt besmetici care vin din sens opus. Aseara a iesit unu de la sala si a facut dreapta, fara nici un stres ... m`am speriat cand l`am vazut ca vine spre mine :D :D flashuri, nimic ... n`avea nici o treaba baiatu` :)

eleeron 12-03-09 22:16

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2137589)
Interesant sensul unic de pe tomis :) Pacat ca mai sunt besmetici care vin din sens opus. Aseara a iesit unu de la sala si a facut dreapta, fara nici un stres ... m`am speriat cand l`am vazut ca vine spre mine :D :D flashuri, nimic ... n`avea nici o treaba baiatu` :)

Poate era nebun...hi ...nu dadea din cap ? :D:D:lol: pana la urma ce a facut ?

wu_vladutz 13-03-09 02:16

Quote:

Originally Posted by eleeron (Post 2143048)
Poate era nebun...hi ...nu dadea din cap ? :D:D:lol: pana la urma ce a facut ?

Ce sa faca ? Si`a vazut de drum, inspre Capitol :lol: Eh, hai ca se trece cu vederea pt ca era prima seara si cum toata lumea era obisnuita sa faca dreapta de la sala ... :D:D

ERY 13-03-09 11:02

Si eu am facut aseara drepta pe Tomis spre sala, venind de pe Ferdinand...si nu intelegeam de ce se uita lumea aiurea....:))...puterea obisnuintei...:)

L.O.R. 13-03-09 11:49

avetzi grija ca saptamana asta daca o luati pe interzis va alegeti cu avertisment ...dar de sapt viitoare incep astia cu amenzile in viguare :P

B 52 AEV 13-03-09 12:12

ar fi culmea ... miercuri imi iau si eu permisu dupa 3 luni de suspendare ...si sa mi`l ia din nou pt o porcarie d`asta :lol:

Psycho 14-03-09 16:27

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 2144302)
avetzi grija ca saptamana asta daca o luati pe interzis va alegeti cu avertisment ...dar de sapt viitoare incep astia cu amenzile in viguare :P

nu vreau sa intreb de unde stii asta :)) ca as fii rau :)):twisted::twisted:

Psycho 14-03-09 16:39

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 2144165)
Si eu am facut aseara drepta pe Tomis spre sala, venind de pe Ferdinand...si nu intelegeam de ce se uita lumea aiurea....:))...puterea obisnuintei...:)

stai s te intrebi ce plm au astia de ma tot claxoneaza .. foto-i in gura .. un vad ca merg pe banda mea :)) cocalarilor .. si ai dracu toti merg in acelasi sens numa eu invers :))

ERY 14-03-09 19:10

Da fratee...noroc cu Ada ca mi-a zis...altfel ma enervam rau...:)

All times are GMT +2. The time now is 00:33.

- Copyright 2026 4Tuning