![]() |
|
Re: Chat
este cineva in cluj care face garnituri ?
|
pf uifalean 0264 354850 sau gasket 2000 pe muncii
|
acum live dyno race pe on-board
|
|
film ca naiba
|
Quote:
|
Caut 4 jante de tabla pe 16" pt BMW (fara anvelope), eventual cu capace. Are careva de vanzare?
|
Quote:
sper sa nu ma calce =)) |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Trebuie sa plec Duminica pana la Minden, si am cautat sa ma informez putin despre oras. Am gasit un lucru interesant, care ma face sa cred ca noi suntem o tara foarte nefericita si fara cu un viitor deprimant.
Se pare ca in oraselul asta in 1911 s-a facut o "intersectie" intre 2 rauri destul de mari. Intersectie in toata regula cu pod si pasarelae de legatura exact ca la o autostrada. Construita in 3 ani si terminata la inceputul primului Razboi Mondial. Cum se poate ca dupa 100 de ani, noi sa nu putem face o intersectie intre 2 autostrazi (sau macar austostrada si drum national) nu voi sti niciodata. Si cica e pe locul al doilea ca marime, primul fiind "intersectia" de la Magdeburg, construita mai recent.... |
e superb acolo, am fo anul trecut, din pacate am prins noaptea acolo si nu am prea vazut dar e superb:P
|
http://www.adevarul.ro/articole/cluj...luj-video.html Pt toti pasionatii de muncii=)))))...
|
Fixule cand mai merge sa luam masa in Carffol ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning