![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
sal...stie cineva daca compresoru de clima de pe un 320 merge pe un 316?
|
Quote:
|
Quote:
O sa incerc maine sa ma joc pe cabluri sa vad daca intra curent pana la stop. |
Am si eu o intrebare :
Vreau sa cumpar un E36 320i...baiatul de la care o iau..i-a schimbat motorul ..initial a avut 1.6..acum are 2.0... mi-a spus ca nu are serie pe motor...sa nu imi fac probleme la rar. Ma afecteaza cu ceva cand ma duc la rar sa il fac...? Vreau sa trec masina pe numele meu.e inmatriculata RO. |
din ce stiu eu,nu prea merge!una este seria motorului,una este modelul motorului;).te sfatuiesc sa nu o cumperi,cam greu cu omologatul.bafta!sau ii pui motorul original,faci rar-ul si apoi ii pui 2.0.de curiozitate,este cumva un sedan rosu?:D
|
Quote:
|
oki.te-am intrebat ca stiam una cu aceleasi probleme,dar masina a fost dauna totala candva;).si a cumparat-o cineva care a reparat-o.ai mare grija cu actele,dar sunt aproape sigur ca nu se poate!
|
Quote:
|
nu cunosc detalii si nici nu ma intereseaza...dar faza cu relatiile :rolleyes2,am niste experiente nasoale,asa ca ai grija!bafta cu ea!
|
Quote:
Am si eu o intrebare pt posesorii mai vechi de e36!!! IN AFARA DE SERIA DE LA PARBRIZ,mai am vreo serie de sasiu pe udneva?? multumesc frumos!! |
Quote:
Numarul de indentificare : WBACA120XEL37891 si la MOTOR : Tipul : 16 4E Serie : 03022306 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu unu nu-ti recomand s-o cumperi ptk o sa ai mereu probleme din cauza asta,mai bine ia-ti direct un 320 si gata!!multa bafta... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning