Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

bogdan4u 27-01-10 22:10

Re: Club CIELO

Quote:

Originally Posted by Crysty MLV (Post 3022382)
un service bun e in poligon la stadionul astra sau langa ACR...sau mai este unul bun p gageni...nu are rost sa te bagi tu acolo pentru o mica suma de bani pe care o sa le dai lor

sunt in italia

ALEX_BZN 27-01-10 22:14

boss daca nu ma insel instalatia ta e daia secventiala....e mai complicata...pt ceva bani pe care ii economisesti daca o faci tu e posibil sa iti consume masina mai mult sau sa o strici mai rau...asa te duci la servis si esti sigur de ce problema ai si ca o sa o rezolve..nu o sa mergi la ghici.

bogdan4u 27-01-10 22:19

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3022458)
boss daca nu ma insel instalatia ta e daia secventiala....e mai complicata...pt ceva bani pe care ii economisesti daca o faci tu e posibil sa iti consume masina mai mult sau sa o strici mai rau...asa te duci la servis si esti sigur de ce problema ai si ca o sa o rezolve..nu o sa mergi la ghici.

asa am crezut si eu ca este secventiala instalatia dar i-am aratat la cineva si a zis ca e cu "plaman". mi-a arat piesa si din minimul meu de cunostinte asa este. dar care este legatura cu releul de la benzina? de ce era topit plasticul in care intra (un papuc oxidat poate)?

banzay 28-01-10 00:38

Daca se opreste, sa nu fie membrana aia de la evaporator (sau cum ii zice). Mie mi se intampla si de la IAC, sa se opreasca asa, numai la drum lung, cand motorul era cald, dupa ce l-am curatat + reset ECM si reinitializare IAC nu mi-a mai facut asa... Dar daca zici ca se ineaca, probabil sa fie membrana aia...

mike-fullspeed 28-01-10 07:36

Quote:

Originally Posted by bogdan4u (Post 3022485)
asa am crezut si eu ca este secventiala instalatia dar i-am aratat la cineva si a zis ca e cu "plaman". mi-a arat piesa si din minimul meu de cunostinte asa este. dar care este legatura cu releul de la benzina? de ce era topit plasticul in care intra (un papuc oxidat poate)?

Aia secventiala nu are plaman???? :)

huge 28-01-10 07:43

si eu am pati acelasi lucru si nu i dadeam de cap am fost la service am reglat o de au luat o toti dracii-si ca sa vezi era de la fise(erau coapte)!

ALEX_BZN 28-01-10 10:08

pai daia zic sa se duca la cineva specializat.....ca ii da de cap sigur.

bogdan4u 28-01-10 20:19

Aveti dreptate o sa ma duc la un service pt ca nu se merita sa umblu eu mai ales ca instalatia e italieneasca si sunt in italia .E plin de service-uri si cred ca mai bine ca ei care le produc nu cred ca gasesc sa mi-o si faca..va intreb pt ca nu sunt in tema cate tipuri de instalatii gaz sunt? si de care credeti ca e a mea... eu din cate stiu...sunt cele cu plaman la care se merge pe aspirarea gazului si cele pe"injectie" unde gazul ajunge direct la injectoare(scuze daca spun aberatii).

bogdan4u 28-01-10 20:21

Quote:

Originally Posted by huge (Post 3023081)
si eu am pati acelasi lucru si nu i dadeam de cap am fost la service am reglat o de au luat o toti dracii-si ca sa vezi era de la fise(erau coapte)!

unde sunt acele fise mai exact??

mike-fullspeed 28-01-10 21:44

Daca nu stii nici care sunt fisele nu te mai baga la masina! e sfatul meu!

Ele duc curentul de la bobina/ delco la bujie... ca sa zic asa!

bogdan4u 28-01-10 21:52

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3025943)
Daca nu stii nici care sunt fisele nu te mai baga la masina! e sfatul meu!

Ele duc curentul de la bobina/ delco la bujie... ca sa zic asa!

salut . iti apreciez sinceritatea .. dar ca sa inveti ceva trebuie sa.ti spuna altii mai invatati ,nu? eu sunt bun in fibra de carbon , fibra de sticla si orice se pot face din ele pt masini , motociclete, barci, avioane si explic cu cea mai mare placere la oriccine, dar mecanica nu mi
.a placut.. asta este masina de servici .. deci asi aprecia un sfat obiectiv cu privire la ce pot verifica fara sa "stric".daca nimic din ce spuneti voi nu merge o duc in service (nu am timp pt ca-mi trebuie zi de zi)

ALEX_BZN 28-01-10 23:27

fisele nu erau greu de detectat...dar cu reglaju la gaz iti zic sincer ca e destul de complicat......si e posibil sa nu fie numai din reglaj..sa aiba si alte defectiuni..deci mai bine o faci cum trebuie si unde trebuie.

nt98adu 29-01-10 18:10

Fisele care dau scanteie la bujii. Si e bine sa schimbi si bujiile.

ALEX_BZN 01-02-10 00:03

am si eu o intrebare...dar as vrea sa dea un raspuns cine stie cu exactitate sau a facut asa ceva.Poti sa iei din chiuloasa la cielo???daca da cat si cam cati cai castigi.

Geo_ZGA 01-02-10 21:09

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3036749)
am si eu o intrebare...dar as vrea sa dea un raspuns cine stie cu exactitate sau a facut asa ceva.Poti sa iei din chiuloasa la cielo???daca da cat si cam cati cai castigi.

Da, se poate. Nu mai tin minte cat... dar parca cam 0,8-1-1,3 mm. Cati cai castigi? Fara numar :lol: La intrebarea asta nu cred sa-ti poata da cineva un raspuns exact.
Planatul chiulasei, impreuna cu diversele "reparatii" de genul rectificat scaune supape... plus manopera, era cam in jur de 1000 ron. Se da jos distributia, se schimba garnitura de chiulasa... si ce o mai gasi mecanicul pe acolo.

All times are GMT +2. The time now is 10:00.

- Copyright 2026 4Tuning