![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG
hai cu batranica pe strada Bogdane...
|
Quote:
|
Quote:
Motorul va suferi cateva mici imbunatatiri, in special chiulasa iar in cutie voi vedea ce este de inlocuit pentru ca facea figuri la a 2-a, cand o schimbam f repede. Motorul si cutia oricum trebuiau date jos ca sa fac lucrarea cum trebuie pe parte de lonjeroane si de compartiment motor. Salutare Sika:D Asa e Lalyus, e mult de munca si in primul rand sa vad cum ma voi descurca cu banii..oricum ,nu e graba, obiectivul e sa ies cu ea pe strada undeva prin August..sa urc cu ea colina Universitatii in Brasov sau sa ma plimb pe bulevard in Neptun:-)...anul trecut circulau prin Neptun cateva masini clasice f frumoase8) |
Salutare! Da-i tare cu batranica... m-am apucat si eu de o classica... si e tot bleu... ;)
|
10 Attachment(s)
Toata dupa-amiaza zilei de azi i-am dedicat-o Daciei...:rolleyes2
Operatiunea demontari continua. |
Daca tot nu mai e de frecus masina ai putea renunta la calorifer , dar mai ales la polita de sub bord.:)
|
Ca tot ai demontat tot din compartimentul motor merita sa faci un wire tuck ;)
|
Bordul va fi dat jos, pedalierul si tot ce tine de el jos, intreaga instalatie electrica va fi data jos si refacuta/matisata corespunzator, caloriferul de caldura nu va mai fi, gaurile aferente ramase vor fi acoperite, sistemul de racire va fi suplimentat cu inca un radiator (termostatul l-am scos de mult)...:rolleyes2
Peste tot unde va fi nevoie se va curata pana la tabla si se va trata ca la carte. Tot ce nu a fost facut bine in 2008 va fi facut cum trebuie acum. |
Alex, policioara o voi mentine pentru ca voi mentine si consola centrala, care imi place f mult.
|
Spor la treaba. Hai ca nu mai este foarte mult pana in mai :) .
|
Quote:
Pana in Mai doar sa-mi iau concediu vreo 2 luni ca sa fie gata:lol:..plus ca depind de tinichigiu si vopsitor...:rolleyes2 |
pai daca renunti la calorifer si astupi si gaurile cum o mai dezaburesti daca te prinde vreo ploaie?
carpa? |
Pai cum... cu carpa de microfibra, executand miscari semicirculare pe partea interioara a parbrizului :) . Lasand gluma la o parte manevra asta am facut-o si eu. Astept cu interes prima ploaie de primavara-vara sa vad ce si cum.
|
va pot lamuri eu cum e fara caldura in masina...NASPA..daca nu lasi geamul crapat 3-4 cm e...crima:lol:, bine masina mea e si cheala nu mai are fete de usi mocheta nimic..dar tot fara calorifer este...deci indicat ar fi sa pastrati caldura in masina:D
|
Circul cu masina asta numai vara, regimul de functionare este preponderent BLANA, axa aia de 320 cere si face multe ture, in concluzie nu am nevoie de caldura in masina ci de o racire mai buna a motorului:idea:;)
La capetele furtunelor care intrau in calorifer voi monta un al doilea radiator. Pentru o ploaie, doua, care ma vor prinde (cat voi iesi la drum lung cu masina asta) merita "sacrificiul"...:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning