Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Black Pearl 22-10-10 00:02

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3745719)
pacat ca nu am mai ramas sa vad actiunea lui pinky!!! anunt oficial plec in 21 zile scapati de mine......in 10.11.10 plec!!!mai 2 intalniri...sincer cred ca doar de voi o sa imi fie dor!!! ca in rest toul sa stricat ce a fost frumos...dar pe forum raman si o sa va trimit filmulete tari....ca am intentia sa dezvolt pasiunea mea acolo(rau de tot)bucurandu ma de pretul benzinei si a masinilor!!!
o sa va fie dor de scrisul meu si felul meu de a vb!!! am zis

am vandut si masina....

Da acolo nu e internet? :lol::lol::lol:
Vrei sa zici ca nu mai intrii pe aici la o poveste cu noi?

ralphmandl 22-10-10 10:11

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

pinky nush dak pot sa-ti aduc azi gumele ca-i mai complicat de scos, is tot felu de porcari in pivnita, da mai vb si vedem cum facem oky?

PinkProbeLady 22-10-10 12:05

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 3747847)
pinky nush dak pot sa-ti aduc azi gumele ca-i mai complicat de scos, is tot felu de porcari in pivnita, da mai vb si vedem cum facem oky?

Doamne fereste! Nu te chinui. Este timp! Tot le ard eu :D

djvan24 22-10-10 13:02

Mai ALEX chiar asa...????nu mai stai pe melagurile Mioritice???Dar ne vedem diseara???Te bagi la o intilnire chiar daca nu mai ai masina?
Ce sa pot sa zic....BAFTA MULTA, sa faci bine sa dezvolti pasiunea, avind in vedere ca acolo sunt mult mai multe firme de tunning, mult mai multe posibilitati de a ajunge la produse pentru tunning....s.a.m.d...aaaaaaaaa si sa nu uitam OBRAZNIC DE MIC PRETUL LA COMBUSTIBIL....:)

BAFTA MULTA!!!

realmode 22-10-10 13:17

Quote:

Originally Posted by djvan24 (Post 3748214)
Mai ALEX chiar asa...????nu mai stai pe melagurile Mioritice???Dar ne vedem diseara???Te bagi la o intilnire chiar daca nu mai ai masina?
Ce sa pot sa zic....BAFTA MULTA, sa faci bine sa dezvolti pasiunea, avind in vedere ca acolo sunt mult mai multe firme de tunning, mult mai multe posibilitati de a ajunge la produse pentru tunning....s.a.m.d...aaaaaaaaa si sa nu uitam OBRAZNIC DE MIC PRETUL LA COMBUSTIBIL....:)

BAFTA MULTA!!!

...sa nu uitam ca acolo poti sa inchiriezi un VETTE de exemplu (06) si poti sa mergi cu el la drag racing ;)

djvan24 22-10-10 13:26

"...sa nu uitam ca acolo poti sa inchiriezi un VETTE de exemplu (06) si poti sa mergi cu el la drag racing"

CORECT...si nu are rost sa incepem sa insiram aici VASTELE si NEMARGINITELE posibilitati la care, din pacate NOI...doar visam...

ASTA E...crestem noi mari...:))

rangerxtr 22-10-10 15:21

evident ca vin la intalnire si normal nu va uit si va scriu allways cu update-uri!!! la masini normal, culmea cand ajung la seattle direct la cel mai mare expozitia pe coasta de west este chiar la seattle si am deja bilete!!!! incep bine!!!!

mrrocky89 24-10-10 20:26

29 Attachment(s)

ralphmandl 25-10-10 18:34

vand Sistem 5.1 Royal: 5 sateliti de 20W si subwoofer 30W, telecomanda. Pret 200 lei.

Maniak22 25-10-10 22:09

http://cocalari.com/category/cocalari-cu-masini/page/4/

Roz pare cunoscut, il stiti?

rangerxtr 26-10-10 14:33

felicitari ghita!!!!!!!!!!!!!!!!!!pt baietel!!! na acuma ai nevoie de ceva scaun in spate pt micutu!!!!

cipri-vkt 26-10-10 18:57

Felicitari Ghita sa-ti traiasca :drunk::drunk::drunk:

PinkProbeLady 26-10-10 19:06

Felicitari! Sa-ti traiasca! :bunch:

BOGDAN_UWW 27-10-10 08:33

sa va traiasca !:flower:

ar80rau 27-10-10 17:25

Felicitari Ghita...sa va traiasca!!!!

All times are GMT +2. The time now is 19:13.

- Copyright 2026 4Tuning